Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem árt az UnLock Tools-ot is futtatni a PC-n, a telefonnal összekötve!
-
Ance
őstag
Sikerült visszatérnem az eredeti launcherre. Ott sem tudom megnyitni. Gondoltam újratelepítem az utolsó frissítést, de azt írja, már nem található. Akkor most mit töltsek le, amit újra tudok tenni erre a pités globál stabilra?
-
thefreeman
aktív tag
válasz
retesz147
üzenetére
Az összekapcsolás már megvolt akkor az óra gondolom ketyeg. Majd pár hét múlva megpróbálom mikor több időm lesz igazából nem sürgős. Igen tudom, hogy a fém lap bezavarhat, de egyenlőre sem az NFC-t sem a qi-t nem használom. De viszont ilyent csak kinából tudok rendelni és a gyári már egy helyen el is tört. Úgyhogy szerintem veszek egy Nillkin Frosted Shield-et egyenlőre az egy két nap alatt megérkezik és van hozzá egy fólia is legalább. Fóliát is kettőt rendeltem még a telefon rendelése előtt de azóta se jött meg egyik sem és anélkül nagyon félek hogy karcolódni fog.
-
retesz147
addikt
Ott valami más gond lehet, mert én már frissítve vettem a telót és rátoltam a Nova Launchert és simán be tudok lépni a “Kezdőképernyő és előzmények”-be, plussz az olvasatlanok kis jelzése is megjelenik, semmilyen hibaüzenetet nem kapok.
thefreeman: megelőztek....Kérni kell a nyitási engedélyt....pl így :BL nyitási kérelem Videó első fele...
A tokokhoz csak annyit, hogy amiben van fém, ott kérdéses az NFC és a QI töltés, működni fog-e... -
Karavik
veterán
válasz
thefreeman
üzenetére
Nem. Először várakozási időt ki kell várni, majd jöhet a bootloader nyitás és ezzel együtt az összes adat törlődik.
-
Ance
őstag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Ez volt az, a múlt héten. Sajnos van vele probléma.
Nekem a legnagyobb problémám, hogy a frissítés óta nem tudok belépni a “Kezdőképernyő és előzmények”-be, hogy a Nova launcher helyett az alapot használjam. Sajnos a frissítés óta minden programból kilépéskor megjelenik egy üzi, hogy “A TeslaUnread alkalmazás állandóa...” ennyit ír ki, meg hogy küldjek jelentést. Kivsit idegesítő.
Sajnos a launcher szóra rákeresve sem tudok belépni abba a menübe, mert kilép a programból.
Valakinek van tippje, mit lehetne tenni, azon túl, hogy várjam meg a köv. frissítést.
-
Gabesz87
veterán
Mióta van official 9-es Android a mi mix 2s-re? Mert én amikor utoljára néztem nem olyan rég, még nem volt konkrét datum az official pite release-re. Amikor frissült OTA-n MIUI10-re a telóm úgy egy honapja, akkor maradt a 8.0. Most meg nézem a teló adatait, és ezt látom:

De mikor? Hogy?
Utoljára múlt héten volt frissítés, de csak egy bug fix és stability improve a miui10-re. Meg amúgy a rendszerben semmit nem vettem észre hogy más lenne, szóval ez nekem tök furcsa. -
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Kb. másfél hete van meg a teló eddig nagyon elégedett vagyok vele. Két kérdésem lenne. Az első, hogy valaki beépitett fémlapos tokot használ mágneses autós tartóhoz? Mondjuk egy ilyenre vagy egy ilyenre gondoltam. A második, hogy a múltkor már elkezdtem a bl nyitást, de kiírta, hogy ez minden adatot törölni fog a telefonról amit nem szerettem volna. Először mindent töröl és csak utána indul a várakozási idő? Egyenlőre maradnék a global stabilnál de majd később lehet váltanék EU-ra. -
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Király! Köszi a visszajelzést!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tesztelve, valóban megy szépen.
-
Karavik
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
De van... Mi Music lejátszás közben jobb felül 3 pötty > Headphones & audio effect > Equalizer
vagy másik alternatív lehetőség:
Settings > Additional settings > Headphones & audio effect > Equalizer
-
Zsoleszhun
addikt
Átalakítón keresztül csatlakoztatom a fülest, kijelzi az állapotsávon is de nem találom az equalizert.
Llétezik, hogy alapból nincs? Felraktam egy xperia musicot abban van. -
floratm
senior tag
Volt korábban az a kis cigaretta méretü féloldalas xiaomi bluetuthos hedsetem, elajándékoztam...min1...
most pedig van/volt a macaw tx 80 hedsetem ami meghalt...Lehetséges az hogy a xiaomi telefon a xiaomi tipusudrótnélküli hedset akkuállapotát pontosabban méri vagy ezt csak én néztem ugy? A macaw töltöttségét is mutatta, csak aztán 50% alatt hirtelen elfogyott...
Azon gondolkodám hogy van e valami előnye ha a telefon gyártójával azonos fülest veszek pl ezt
meizo ep52 vagy esetleg ez...
Nálatok hogy csükken az akkukijelző?
-
Karavik
veterán
válasz
retesz147
üzenetére
(Tegnap este ezt már egyszer ezt leírtam neked, de eltűnt, vagy nem találom mert lehet véletlenül másik topikban válaszoltam meg, mindegy itt van újfent)
Szóval, közben megtaláltam tökéletes megoldást a hívásrögzítő értesítések kikapcsolására (1-es pont):
Settings > System apps > Call settings > Call recording > Call recording notification: kapcsold ki
Hosszú érintés a hívásrögzítő értesítésen módszerrel azért nem lehetett kikapcsolni, mert ez az InCallUI értesítés lehetőségeit hozza be, amit pedig most írtam az közvetlenül a hívásrögzítőhöz alkaszámhoz tartozó opció:
-
juve600
nagyúr
válasz
JoeCockBill
üzenetére
csak kérdés megér-e +50k-t
-
TpS
őstag
Megjavult a téma alkalmazásban az újak listája. A 8.9.20-ban ez üres volt.
-
jety91
őstag
Nálatok nem sötét túlzottan az automatikus fényerő beállítása? Több embernek is van az ismerősi körömben xiaomi és mindegyik miui-t futtató telefonnál számomra túl alacsonyra állítja be a telefon a fényerőt ha automatikusra van beállítva. LineageOS-en ilyen probléma nem volt az Mi4c-nél, viszont most MIUI van rajta és ugyanígy alacsonyra állítja be az fényerőt...
-
novakalex
aktív tag
Milyen tokot ajánlotok amin keresztül működik az NFC? A gyári kemény tokkal nekem nem akar! Nélküle frankó!
-
fpatrik17
senior tag
Please help!
Esti fénynél hogyan lehet mozgó dologról nem elmosódott képeket készíteni? Ti hogy használjátok, ha pl. csoportképet akartok lőni, valaki mindig bemoccan. Van valami csoda belső beállítás, vagy AI, HDR mókolás esetleg?Köszi!
-
juve600
nagyúr
üdv
Nokia7Plus -ról váltanék erre a telóra,csak nem tudom megéri-e
50k-t kellene ráfizetnem a sajátomra.........
-
TpS
őstag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszi! Nem értem még mindig, hogy az eu oldalán miért nem linkelnek egy torrent linket is. Pillanatok alatt felfutna a seedelők száma, pillanatok alatt lejönne. A linux esetén is már sok helyen torrent link is van.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
INGJOKE
üzenetére
Megszületett. xiaomi.eu_multi_MIMix2S_8.10.18_v10
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
nem dobod fel vhova, hogy gyorsabban lehessen tölteni?
-
TpS
őstag
Xiaomi csavarhúzó készlet akciósan
Vettem egyet, nagyon igényes. -
Zsoleszhun
addikt
A sourceforge-ról ne töltsétek az új EU romot mert nem jót indít el.
-
Karavik
veterán
válasz
retesz147
üzenetére
1. Hosszú érintés az ertesítésen és kikapcsolod az értesítést
2. Xiaomi.eu-val nem fogyaszt semmit, nincs is ilyen fogyasztó app a listában
3. Most is van Xiaomi.eu ROM-ban, de global ROM-ból ki van véve, mint minden hasznos funkció
4. Nem. Csak egyszer kell megnézni unlock tool-al, utána egyszerű fejszámolás a lejárt dátuma
5. Nem
-
retesz147
addikt
Pár kérdésben kérhetnék segítséget?
1. Hívásrögzítő értesítését el lehet tüntetni az értesítősávból, úgy, hogy ne jöjjön vissza?
2. Akkumulátorhasználatban az alkalmazások közül a "Xiaomi aktiválás" elég sokat fogyaszt. Ezzel lehet valamit kezdeni?
3. Korábban volt ütemezett feladatok még a Redmi 3s-nél, azt itt most nem találom. Kivették?
4. Neten, weboldalon, külső program használata nélkül (mert cégben nem tudom telepíteni) meg tdom nézi mennyi időm van hátra BL nyitásig?
5. Xiaomi készülékkeresése fogyaszt bármit is? Érdemes kikapcsolni?
Rájöttem miért zavar be a közelségszenzornak a szilikon tok. Ráhajlik kicsit a hangszóróra, amint kicsit eltámasztom, máris tökéletesen működik.
-
Melafoto
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi

Boot idő?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Már megint 56k modemről seedelik

-
Kinnt a friss
8.10.18 EU ROM
-
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ugyanerre gondoltam én is, azért kérdeztem rá...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Karavik
üzenetére
EU-nál szerintem a verity már ki van iktatva a boot img-ből. Különben be sem bootolna.
Ezért is tartom parásnak, hogy arra flasheljem rá.
Hiszen a kiiktatott verity-re ha ráengeded a zip-et, akkor semmi sem történik. Ugye a global ROM-ban nincs kiiktatva, azért is dob be a TWRP-be, ha nem flasheled rá. -
Karavik
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Dehogynem emlékszem, pont azért kérdeztem, hogy vajon oreo EU -> pie EU dirty flash upgrade esetén is működik-e, de akkor király! Köszi!
...és a Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_v1.4.zip-et közvetlenül új ROM telepítés előtt kell feltenni, vagy új ROM telepítés után és máris lehet rendszerre bootolni?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Megpróbálom majd, ha az upgrade-re kerül a sor. Saját telónál sosem gond ledarálni a rendszert, de feleség más téma. Hallgathatom hetekig utána, hogy minek is adta ide nekem.

-
válasz
Karavik
üzenetére
Nem emlékezel? itt írtam róla!
OREO 8.8.3 EU.ROM ra tettem fel az első Global DEV 8.8.16 PITÉT, DATA.t nem töröltem, És működött!
EU => EU nál meg még inkább mennie kell! De csinál TWRP ben egy teljes mentést és ha gond van könnyen vissza tud térni az eredeti állapotra!
-
Karavik
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Fogalmam sincs, le kellene tesztelni...
(#5911) DroiDMester:
Ez oreo xiaomi.eu-ról pités xiaomi.eu váltás esetén is működik? Mert szerintem Tibcsi erre gondol...
-
novakalex
aktív tag
-
novakalex
aktív tag
Egyenlőre 2-3 óra SOT jön ki nekem a készülékkel. 2 hetes a készülék.
Ez normális v. ez egy ilyen global weekly feature?
-
Karavik
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
8.10.18 az az e heti weekly. Holnap lesz kiadva...
-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
TWRP alól felmegy és működik! de ki kell kapcsolni a fájlrendszer titkosítást(telepíteni kell a Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_v1.4.zip et) mert csak úgy indul el!
De ha jót akarsz magadnak, akkor szánd rá az időt és tiszta telepítéssel tedd fel!
-
floratm
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ugyan. Ez csak egy uj háttér
-
haris
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem is nagyon tetszik, de nem annyira hogy most, a kezdeti hype-ban pörögjek utána.
Majd jövő ilyenkor, a Mix3s pont meg fog felelni
-
Karavik
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szerintem már holnap mert kevés teló kap frissítést ezen héten szóval lesz ideje Ingbrzy-nek szerintem...
Más:
Mi Mix 3 nagyfelbontású képen - gyönyörű szép, remélem nem ezt a shitty ultrahangos közelségérzékelőt teszik bele, mint Mix 2S-be

-
TpS
őstag
válasz
retesz147
üzenetére
Ilyet vettem
Először az átlátszót vettem, de az nem tetszett, utána matt feketét, az nagyon klassz, az oldala érdes, és egy kicsit sem csúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fel is flashelem a hétvégén.
Megvoltam győződve, hogy közvetlenül a kapcsolódó hsz-edre válaszoltam tegnap este, ma reggel pedig kerestem...

Nagyon várós