- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
Topikgazda
válasz LouiS22 #4498 üzenetére
Mert nem értek hozzá... pl. meg nem törölni akarok, csak tiltani.
Ezt mutatták meg régen, hogy itt van egyszerű használni.
Az adb-t mostmár merném használni, csak még nem vettem a fáradtságot...
Ha van konkrét példa a tiltásra megnézem.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
andrisms
aktív tag
válasz fpatrik17 #4483 üzenetére
Épp a napokban fogdostam a Mi8-at, így leírom, miket tapasztaltam.
Kijelzőben -szvsz- a mi8 jobb, nekem az amoled még mindig a szívem csücske, visszanézve az IPS-re kicsit meg is sirattam, de kézbevéve, minőségérzetre nem kérdés, mix toronymagasan vezet.
mi 8 hátlapja mintha műanyag lenne, mixnél viszont a kerámia borzalmasan minőségi. Mondjuk ha skineznéd, akkor ez a rész tökmindegy, mert értelmét veszti a hátlap tapintás kérdése.
Vastagságban nem éreztem akkora különbséget, nyilvány a magasság látszott, viszont jóval könnyebbnek tűnt a 8-as, pedig csak 20gramm a különbség.Előtte pont A1-em volt, minőségbe szerintem árához képest nagyon rendben van az is.
-
kissady
tag
válasz grafnet #4493 üzenetére
Írj a notify app készítőjének, hogy újratelepítetted a programot nem szeretnéd újra megvásárolni. Kérni fogja az e-mail címed, amin keresztül megvetted, és újra aktiválja a pro verziót. Nekem is ez volt mikor beta verzióra váltottam a MIUI-n.
Az ész az nem olyan, hogy van, oszt adok... Az vagy van, vagy nincs...
-
Karavik
veterán
válasz grafnet #4489 üzenetére
Dev-ről Stabil-ra eleve tiszta telepítéssel mehet fel csak, mert downgrade.
Az állandó értesítési ikon az értesítési sávban pedig app-oreo issue lehet. Ugyan ilyen volt korábban nekem a Twilight app-al. Itt az app beállításaiban lehetett kikapcsolni az ikont az értesítési sávban...későbbi ROM frissítés megoldotta...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
grafnet
Topikgazda
Karavik kolléga!
Segíts kérlek, mert tiszta ideg vagyok már!
Feltettem a 10-es stabil EU-t.
Két app-om eltűnt: apps2SD PRO és Mi Band Notify (Notify & Fitness) ProFull tiszta telepítés volt, mindent gyalultam, töröltem, formáztam, újra raktam. Play-ből szedtem mindent újra.
Itt mi lehet a probléma?
Másik: A Mi Band Notify-nek állandóan kint van az ikonja az ért. sávban, de mindenhol ki van kapcsolva az ikon megjelenítése. Az egész értesítést, meg nem akarom letiltani, mert akkor meg a kis "widget"-et nem látom az aktuális adatokkal.
-
Karavik
veterán
Ahogy ígértem itt a következő pités MIUI
Closed global beta 8.9.4: [link]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 2.0.3.0.VNCEUXM]
-
grafnet
Topikgazda
válasz fpatrik17 #4483 üzenetére
A méretet már írták.
Egy fontos dolog van a Mix 2S-nél: nem egy könnyű darab, van súlya.+1: én fehéret vettem volna, mert utálom a feketét, de akkor még nem volt... Egy kollégának van fehér (lehet többnek is), anyaghasználatra nem tudom, van-e (lehet-e) különbség. Egy biztos: a kerámia hátlap miatt nem lehet egyszerűen ráülni. A kijelző sokkal-sokkal sérülékenyebb, volt már csere sajnos.
+2: keress rá a keresővel, sok jó példa és megoldás van már a topikban.
+3: passz.
-
grafnet
Topikgazda
válasz DroiDMester #4480 üzenetére
Na, már fent is van.
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Van itt olyan közületek, aki fogdosott Mi 8-at is a Mix 2S mellett (esetleg A1-et is)?
Így, hogy EU stock levitte 150k-ra az árát, gyanúsan röpülök egyre. Fogásra érdekelne, hogy a vastagsága miatt nem sokkal nehezebb egy kézben tartani, mint a másik két telefont? Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban. A1-et és Mi 8-at markolásztam már, azokkal éppen hogy nincs problémám.+1 fehér-fekete közt is vacillálok eléggé... bármi hátulütője van esetleg valamelyik színnek? Voltak már olyan készülékek, aminél egyik-másik szín sokkal kevésbé volt strapabíró és nyűgösebb volt, mint pl. a sima fekete verzió
+2 Tok és kijelzővédő fóliát ajánlana, akinek van személyes kedvenc bevált védelme hozzá?
+3 Skineket nem nagyon találtam ehhez a telefonhoz, pedig nagyon szeretem őket (pl. dbrand), mert nem vastagítják a telefont, ami nálam kínos téma, mert sajna elég rövidke ujjaim vannak. Ilyet használ-e valaki?
Egyelőre ennyi, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
kerlas
tag
válasz DroiDMester #4480 üzenetére
Stabil global-ról kell valami speckó TWRP a felrakásához, mert itt az írják, hogy várjuk meg a P-hez készülő TWRP-t, mivel ez nem tudja decryptelni az Android P encryption-t, vagy ez csak akkor játszana, ha mondjuk kínai stabil P-ről akarnám felrakni az EU-t?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha valakit még lázba hoz a OREO akkor
MEGJELENT a STABIL 10.0.2.0 EU ROMLetöltés => xiaomi.eu_multi_MIMix2S_V10.0.2.0.ODGCNFH_v10-8.0.zip
[ Szerkesztve ]
-
TpS
őstag
válasz jonnyjoker01 #4478 üzenetére
Nem használom az RR3 graphics setting-et [link], de próbáld ki, hátha jobb lesz.
-
haris
őstag
Én meg beleúntam a feketébe. Mivel itt nincs más opció, így lett a fehér.
Nagyon sok videót megnézem, és egyedül az a pici fekete keret volt ami eleinte elbizonytalanított, de minek többet láttam annál kevésbé zavart.
Remélem élőben azért tetszeni fog.
Illetve videókon az ezüst keret miatt nem tűnt annyira fehér nem, mint a stock fotókon. Majd meglátom. Most már nagyon meg akarom kapni.Mondjuk itt a topikban sok vizet nem fogok zavarni. Olvasom majd továbbra is, de a mókolást meghagyom másoknak.
-
veterán
válasz mr.perfect #4471 üzenetére
Remélem a xiaomi laptopok ára is így fog majd esni. 😀
-
TpS
őstag
válasz jonnyjoker01 #4466 üzenetére
RR3-mal én is játszogatok időnként, elég nagy fogyasztó!
-
mr.perfect
tag
GB-en most 130e a teló EU szállítással [link]
az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...
-
grafnet
Topikgazda
Azért nem olyan vészes ez a helyzet!
Egyrészt béta ROM, másrészt dirty telepítéssel az EU-ra a Global Pite...
Hivatalosan nem is lenne szabad működnie.Ne aggódj, jó vételt csináltál!
Bár, hogy levitték az árát, azzal meg egy kést forgattak meg bennem!
És, ami még fájóbb: tegnap rendeltünk 45e-ért apróságokat, mára lement mindnek az ára!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
haris
őstag
Tudom, inkább csak csipkelődésből írtam. Nálam is a stock rom marad. Én nem vagyok az a buzerálós fajta.
(Még ha a fehér telefonból esetleg más következtetést is le lehet vonni)
Na nem rugózom ezen tovább.A fogyasztás talán fura lesz az A1 után. Majd meglátom.
Nálam az A1 sem hoz olyan időket mint másoknak. 4-5 óra a max. Ha ezt tudni fogja - no para. Onnan mehet töltőre.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Én is fehéret terveztem, nagyon elegáns, de végül fekete volt csak raktáron így elvittem azt (smartshop ). Nem bántam meg, hátlap nagyon gyönyörű fekában (fehérben meg az előlap tetszett ).
#4467: én is A1-ről jöttem és szerintem jobb a Mix 2S üzemideje. Simán kihúzok két napot egy töltéssel, de még játszok is egy 30p-1 órát/nap (RR3). Olyan 7-8 óra SOT-ot húzok ki egy töltéssel átlagosan.
Más: Miui 10 valami gyönyörű és a navigálás is nagyon folyékony, élmény nyomkodni a telefont A lebegő értesítések nagyon el lettek találva, gyűlölték az alap droidban hogy eltakarja a kijelző harmadát, ezért ki is volt kapcsolva, itt tök normális.
Érdekes dolgokkal találkoztam mondjuk, pl. akksihasználatnál Facebook a második helyezett 10%-kal úgy, hogy nem is jelentkeztem még be, ráadásul 8 másodperc! CPU background idővel.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
TpS
őstag
Mások is vettek fehéret itt a fórumon, nincs azzal semmi gond, az is csak egy szín.
Szerintem elégedett leszel vele, itt a problémák főként béta romokkal jönnek elő, persze azért lehet kivétel. Az eu-nál nálam ilyen gondok nincsenek, nekem csupán csak a fogyasztása nem tetszik. -
haris
őstag
válasz grafnet #4461 üzenetére
Na köszi!
Mondtam nektek a múltkor hogy már csak egy utolsó lökésre várok hogy rendeljem a telefont, erre ezt olvasom!
Ráadásul most rendeltem meg. Az utolsó lökés pedig az volt, hogy eustock le vitte az árat 150ezerre (125ezer netto)
[link]
Szóval 2nap és megkapom!Ja és fehéret rendeltem, fiú (khm) létemre.
Lehet bújkál bennem valami -
-
veterán
Nah megvolt az első váratlan hiba és gyors újraindulás...
-
TpS
őstag
-
grafnet
Topikgazda
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Ha felraktam a miui 10 bétát (még zárt bl) akkor OTA-n csak beta frissítéseket fogom megkapni?
Üdv. Johnny
-
grafnet
Topikgazda
Igen, igen.
Azért írtam: számszakilag!
Egyelőre a sw oldal még nagyot nem alkot...Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
válasz mr.perfect #4440 üzenetére
Jah ennyire részletesen nem mentem bele, mert nem tervezem. hogy vegyek pocokfont...
-
veterán
Nah az alin főoldalon hozzák a pocokfon f1-et: Master of speed cím alatt...
-
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Van különösebb oka, hogy egész jó áron foghatók aprón Mix 2s-ek? Nagyon szemezgetek vele, csak picit elgondolkodtató, hogy így megszaporodtak. Meg kellene már nyomkodni egyet élőben
Köszi!
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
grafnet
Topikgazda
Custom ROM-ról MiFlash-vel és Fastboot ROM-mal kell visszamenni!
Mint, ahogy az előtted lévő néhány hsz is bizonyítja. (4429 és 4430)
A BL zárás pöttyre figyelj!!! (Ne legyen bepöttyözve! A Clean all-on legyen a pötty! Típus függően téglásíthatod a készüléket.)[ Szerkesztve ]
-
Maist
senior tag
Kérdéseim lennének: Xiaomi.eu rom van fent, és gondoltam teszek fel vissza gyári global rom-ot. Szépen el is indul, minden jó is, de amikor rányomok, hogy belépjek a google fiókba, akkor fekető képernyő a vissza nyillal fogad, és semmit nem lehet csinálni. Global stabil, több dev. is ezt csinálja. "Tiszta" telepítéssel teszem fel, format system, data, chace, dalvik. utána global rom fel, twrp.img fel, majd reboot to recovery, és a Disable_DM-Verity_FEC_v1.zip-et is felrakom. Utána indul a rendszer, látszólag minden jó is, míg be nem lépnék. Lehet az eu. rom után újra format data is kellene, az a gond? Nem nagyon akartam pedig törölni mindent...
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #4431 üzenetére
Tudom, hogy Te is ősidők óta nyomod már a szakmában, de mindig akadnak új, egyedi esetek...ahogy mondani szokás, a jó pap is holtig tanul...
-
nagyúr
válasz Karavik #4430 üzenetére
Hát igen csak hát ugye ez rajtam is kifogott pedig nem kezdő ROMolgató vagyok (nokia 3210 óta romolok ami ugye 1999.ben jelent meg szóval már) közel ~20.éve, és most ez felett én is át siklottam hogy EU rom után újra kell tenni a CUST partíciót ha stabil vagy dev romot akarsz használni.
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #4429 üzenetére
Arra az esetre ott a fastboot ROM+MiFlash
-
nagyúr
válasz Karavik #4428 üzenetére
igen azt tudom hogy az EU ROM ban nincs Régió választás és tiszta telepítésnél sem kéri az első indításnál a varázsló!
És most néztem bele az EU rom updater-script jébe és ott van a vége felé a CUST törlésére a parancs!
format("ext4", "EMMC", "/dev/block/bootdevice/by-name/cust", "0", "/cust");
előbb bele kellett volna néznem és akkor nem lett volna ez a felesleges kérdés... De azért köszi a gyors választ!
Csak tudod ilyenkor van gáz ha valaki EU rom ot használ és utána recovery ROM al akarja vissza tenni a gyári rendszert mert ugye a recovery ROM ban nincs benne a CUST partíció, így az nem kerül vissza állításra!
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #4427 üzenetére
Xiaomi.eu esetén clean install esetben nincs teendő cust folderrel, mert ilyenkor nincs is jelen cust folder.
Dirty install esetben (globál-ról > xiaomi.eu-ra) pedig törölni kell a cust foldert máskülönben régió függő feature-öknek pl. face unlock problémát jelenthet.Xiaomi.eu kiadásban nincs régió állítás lehetőség (rejtve van) mert alapból minden feature engedélyezve van egy alapértelmezett EU régióhoz (PL). Régió váltás lehetőség éppen ezért csak fölösleges problémaforrás lenne, mert az egyforma kondíció különböző user készülékeken nem lenne garantált...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Karavik #4426 üzenetére
igazad volt
és máris vannak régiók grafnet : Oroszországot választva is van arcos feloldás.......
Amúgy meg annyira nem izgat a dolog, most megcseréltem a 2.telómat és a NOTE5 lett az elsődleges, a MIX2S meg pihenget, majd ha kijön a DEV vagy EU PITE akkor lesz egy teljes gyalu és CLEAN install.
Amúgy ha már szóba került a CUST Partíció, arról van infód hogy ez kell a Xiaomi.EU romoknak is? Vagy azok nem csemegéznek a cust ról semmit a rendszerhez! Csak mert a Note5 nél is töröltem a cust partíciót és ott EU romot használok de nem vettem észre eddig semmi hiányosságot.
[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #4424 üzenetére
Ahogy feljebb írtam, ez tipikus dirty upgrade issue. Egyébként könnyen helyreállítható, csak kicsomagolod a legfrissebb global beta fastboot ROM-ot és fel flash-eled belőle a cust partíciót
fastboot flash cust cust.img
...és máris helyreáll a régióválasztás menüd
(#4425) Zsoleszhun
Itt írtam mitől függ, de min. 2 hét biztosan kell
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #4420 üzenetére
Dehogy nincs lehetőség, több 100 régió közöl lehet választani pités globál bétában (lásd képernyőmentés alul). Az, hogy nálad csak kínai régió elérhető, az dirty upgrade eredménye.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
Topikgazda
válasz DroiDMester #4420 üzenetére
Lehet nem figyelsz rendesen: leírtam, hogy 8.8.28. (Lehet van EU-s ROM is ilyen dátummal, viszont az aláírásomban ott a Pite.) Mindegy.
Igen, kipróbálom a pite alapú ROM-ot, használom.
De, vannak számomra fontos apróságok, amik még nincsenek a Global-ban.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
nagyúr
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #4418 üzenetére
Ez igaz, de egyelőre nincs pités xiaomi.eu build deodexing kompatibilitási probléma miatt...
Bár az is igaz, hogy egyelőre nem érződik pités MIUI előnye...
-
nagyúr
-
grafnet
Topikgazda
válasz DroiDMester #4416 üzenetére
Albániát próbáltam, ott nem ment.
Bosznia-Hercegovina nem jó! Nincs benne arc alapú feloldás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
grafnet
Topikgazda
A 8.8.28-on tűnt fel: a zene alkalmazás időnként bedob valami netes zenét.
Nem jöttem rá, hogy hol tudom tiltani.
Segítsetek! Mert nekem elég az a ~30 GB hanganyag, ami a telón van, nem kell még több...
KösziMotorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
hwopapa
tag
Kicsi kihagyás után újra olvasgattam a fórumot és láttam, hogy van aki most tervez venni készüléket - szintén csak ajánlani tudom
Elkezdtem tesztelni, hogy mennyit bír az aksi és legnagyobb csodálatomra két napig is simán elzötykölődik úgy, hogy elég sokat viberezünk asszonnyal munka alatt. Nyilván ha hazaérek, már pihen a telefon a helyén, de 2x8 órát simán kibír úgy, hogy harmadik nap is van benne még 20%
Az ominózus leejtés után még jobban figyelek egyébként, gyakorlatilag csak a tokján tárolom azóta, vagy beledugva (Snakehive G3 pouch tökéletesen illik rá).
-
LouiS22
veterán
válasz grafnet #4410 üzenetére
Én nyilván arra céloztam, hogy terhelték a szervizpontokat ezek a userek. A nyitással önmagában nem vész el a garancia, tehát a user becsattog, ott elkezdik vizsgálni, kiderül... De addig a technikus terhelve volt (feleslegesen), nem tudott mással foglalkozni. Ha sok ilyen volt, akkor elképzelhető, hogy a 2 hónap várakozás az egyik intézkedés. Azt meg ne feledd, hogy a kínai modellnél a nyitás után véletlenül visszazárás (és az tényleg csak egy pipa) végeredménye a tégla.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
-
-
grafnet
Topikgazda
válasz martin0094 #4403 üzenetére
Képet nem kapsz.
Mivel fekete az enyém eleje, így eléggé szembe tűnő a fehér LED.
Villogás: erősödik, világít, sötétedik. Nem csak be-ki-be-ki...
Mivel 2,5D-s az üveg, egy kicsit "mélyen" ül, oldalról (bizonyos pozícióból) nem látszik. Az általános helyzeteket nézve simán észre lehet venni!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Karavik
veterán
-
TpS
őstag
válasz martin0094 #4403 üzenetére
Képet nem tudok csinálni, mert nincs másik telefonom, de jól látható a fehér led. Amíg mix1-ez használtam, bosszantott, hogy az rgb ledje nagyon halvány volt, alig lehetett látni, ennél tökéletesen észrevehető.
-
martin0094
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem küldeni valaki egy képet az értesítési LED-ről? Mennyire erős mennyire lehet látni stb.
-
TpS
őstag
Visszatértem az eu 8.8.3-ra, mert nálam piszok sokat zabált a p alapú. A mi cloud szinkronnal pikk-pakk visszarámol mindent, nagyon baba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- UHD filmek lejátszása
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest