- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
válasz
stewe780 #17303 üzenetére
Én alapból azzal nyitottam h. fel a brightness control, automatikus fényerő állítás ki, le negyed fényerőre, aztán használom. Kb. ha nem tudnám h. van ez a lilásodás észre se vettem volna. Én is úgy gondolom, hogy jobban fel van ez fújva, mint amennyire valóban bántó és zavaró.
-
semetka
őstag
válasz
stewe780 #17303 üzenetére
Hát nekem rohadtul bántja a szemem és nem csak nekik jó a kijelző, van még pár ember akinek megcsinálták normálisan. Az új N8-ak mind hibátlan kijelzővel jönnek például. Mutass egy képet akkor hogy neked milyen lilás. Mondjuk ezt a hátterket amit DJ Tommy belinkelt..
-
MC Pite
veterán
-
TaylorPro
addikt
válasz
stewe780 #17235 üzenetére
Annán csaltak a kalibrálással, ott szándékosan rosz. Ez enyhíti a lilás dolgot, de így haza vágták a színhűséget. A szín kalibráció Bellén már oké. Példa: Annán az analóg kijelzővédő árnyalását is kivették, hogy hibás kijelzőnél az óra fele ne legyen lila. Tehát csaltak!
-
TaylorPro
addikt
válasz
stewe780 #17233 üzenetére
Ne lovagoljunk már ezen a témán. Nekem monitoron és a teló kijelzőjén sincs lilának jele azzal a bizonyos képen. Nem tudsz meggyőzni. Gépen nyomj neki egy fekete-fehér konvertálást, az eredmény nem fog változni. A témában többet nem vagyok hajlandó írni mert totál felesleges. Ráadásul a color balance totál jó!
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
stewe780 #17216 üzenetére
Átállítottam az aktív üzemmódot általános profilra és csengetett. Most kipróbáltam zenehallgatás esetén mit csinál. Elhallhatott a zene és csak a telefon csengetett. A próba után ismét csak telefon csenget, vagyis a headset is szól de nagyon-nagyon halkan miközben a beszéd és a zene hangosra van állítva. Rejtély számomra, hogy a csengetés miért annyira halk.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
stewe780 #17194 üzenetére
2,5 hét alatt 30 óra, nyertem :-)
Én BH-214-el használom. Neked a headset-eden is van csengetés vagy csak a telefonon? Nekem csak a telón van és nagyon zavaró, mert ha nem látom a telefont nem is értesülök a hívásról.
Más. Mekkora felbontású képeket kell berakni a nevekhez?
-
-
MC Pite
veterán
válasz
stewe780 #17124 üzenetére
Igen, csak 640ben van meg a 28mm, 864 és 1280nál csak kb32, nem vágom miért.
Egyébként többek között azért nemaknak ekkora szenzort más telefonokba mert ennek már hely kell (fizikailag is, lencsétől is, nd szűrőnek is). És mert a fényképezők minősége romlik/stagnál évek óta(kivéve a hasonló szenzorméretű 10mp-es új csúcskompaktokat, ezek már felveszik a versenyt a volt 6-7éves bridge 6500fd-mmel), azaz nem is nagyon van gyártók szerint erre igény. A nokia is ezt vonta le következtetésnek... -
válasz
stewe780 #17023 üzenetére
BROTIP: próbáld meg nemes egyszerűséggel feljebb venni a brightnesst a képen (ajánlom a Paint.NET-et, még munkára is ezt használom), kanyi rózsaszínt nem fogsz látni. Az az 1 bitnyi eltérés, ami a piros és kék felé jelenik meg, normális monitoron és telefonon szürke.
Ha esetleg lilásnak látod, akkor van egy rossz hírem a monitoroddal kapcsolatban
-
kp78
addikt
válasz
stewe780 #16561 üzenetére
Edigitalnal még van, sőt még az ára is esett 5 ezret
-
imi290
aktív tag
válasz
stewe780 #14858 üzenetére
hol nézted hogy van e update ? mert mikor kijött az anna én csak a szoftverfrissítőbe néztem a telefonon,és ott semmit nem talált akárhányszor néztem. csak úgy hogy *#0000# és ott. lehet hogy ez. mást nem tudok mondani
akkor hagyom a hr-t nem akarok vele bajlódni. újjabb hírek a belle-ről hogy mikor lesz kb ? vagy inkább meg se kérdezzem ? -
imi290
aktív tag
válasz
stewe780 #14856 üzenetére
szerintem azért mert ez csak SP
nekem már 25-ös van mert független gondolom... de amúgy hogy mennyivel lettt jobb nem tudom .
más kérdés. érdemes hard reset-et csinálni,ha már úgy érzem ? és utána milyen szoft lesz a telefonon ? volt szó hogy nem megy az ovi ilyenkor ,akkor elég csak a qt-telepíteni ??? -
-
busman
veterán
válasz
stewe780 #14833 üzenetére
Nem állítottam,hogy nokiás dobozban tégla volt,nem tudom honnan vetted?
Annyit mondtam csak ,hogy azért vannak kibontogatva a dobozok,mert némelyikben volt,pl ásványvizes flakon...(ez konkrétan egy merevlemezes író volt)
Az mm amúgy olyan gyökerek bemutatóterme,akik a nem tudják eldönteni mit vegyenek meg a neten... -
MC Pite
veterán
válasz
stewe780 #14723 üzenetére
Érdekes, nekem nincs bajom az újjal. Használható sebesség, több ablak normálisan, átgondolt gui, a kiegészítés után nem kell külön enter-azóta operánál mindig várom, hogy mivammá, mért nem tölt -ja, itt kell pipa/enter.
Megint csak a dézikhez tudom mérni, a simánál jobb, a dsire z-énél nem, de osszabnak sem rosszabb. Annál a full flash támogatástól sem kell hanyatt esni, ahogyna sports tracker fiókojba beléptem volna, háromszor is kvázi fagyás+restart lett a jutalmam, és azon már 2.3 van. Tyű, milyen furcsa a m.prohardver, q..a nagyok a betűk -
-
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
stewe780 #14671 üzenetére
Tehát, csak hogy tiszta legyen:
Nem a finnek a süketek, ez a csengőhang a közönség által megszavazott első helyezett, így ez a csengőhang az eddigiek mellett(!) lesz megtalálható az új Nokia készülékeken.
Nem tudom meghallgattátok-e már az összes gyári csengőhangot, de azok között meg olyan van, ami az én ízlésemnek nem felel meg. Ha rajta lesz a telefonokon vagy használják, vagy nem, ennyi.Hozzáteszem csendben, hogy lehet nektek nem tetszik, de még mielőtt nyert volna, közel 1 hónapja leszedtem magamnak pont ezt a cs.hangot, és azóta is így szól a telefonom.
(Problem?!)
-
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
stewe780 #14475 üzenetére
Én konkrétan tudom hogy mire gondol. Az egyik ismerősömnek szintén N8-a van, de neki kiverték a kezéből (3m hosszú 1-1,5 magas röppálya
), és azóta neki is kicsit furán szól. Elvittük a Nokiához, és annyit mondtak, hogy ha tényleg ennyire zavarja, akkor bevehetik szervízbe és bevizsgálják, de inkább használja így, és ha tényleg baja lesz (pl leáll vagy valami kárt okoz), akkor vigye be és tuti, hogy azonnal cserélik a komplett készüléket...
Karma: A youtube problémára visszatérve én voltam kicsit elhamarkodott, Belle alatt még nem állítottám át a streaminget a wifire, amit most megtettem. Így viszont újabb gondba ütköztem:
A videók minősége nem kicsit f*s, a HQ és a normál verzió között észre sem veszem a különbséget, ráadásul 4:3 arányba a tetejéből és az aljából is levágva (középen egy négyzetbe) játsza le a videót nézhetetlen minőségben. Ennél még a hivatalos jutyúb alkalmazás is jobb. Ennek tényleg ilyennek kell lennie?
Tudtok olyan progit, amivel a normális 360p videót lehetne streamelni? (Pl YouTube Downloader erre alkalmas volt egy darabig, de most nem nyitja meg, meg kell várni, amíg letölti)
-
MC Pite
veterán
válasz
stewe780 #14265 üzenetére
Itt az index a hülye. Miért nem azt olvasod hogy 2016ig kánaán lesz?!
- Normális kijelzőzár cserélő program (nem ügyesen hackelt cucc, ami mögött időnként felvillan a gyári) > n unlockot használtam X6-on, itt nem akarom lecserélnia gyárit; csak egy sleeping screen van fenn.
- más homescreen, és nem ilyen szar shellek (SPB, vHome), amik valójában programok és a progi mögötte ott az eredeti > passz, egyik sem tetszett.
- cserélhető billentyűzet
Cserélhető, keress pl muveszur-ra. -
MC Pite
veterán
válasz
stewe780 #14250 üzenetére
És?
N8-ra is ezzel ijesztgetek. Még mindig csiszolnak rá új sw-eket, de symbianra már túl sok új dolgot nem tudnak megírni... Ha karácsonyra veszel még egy S^3as gépet, 2 évig simán használhatod; lesz újabb nokia sw-rá (ha nem is olyan ütemben, és csak hibajavítások), csak épp programokat nem gyártanak újakat és nem fejlesztenek újabb OS verziót.Szerk: 2016ig csiszolják, tessék.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
stewe780 #14102 üzenetére
nálam, ahogy félig lenyomom, fókuszál és zöldre vált majd lehet exponálni (persze ha piros a keret akkor is) .
az elkészült kép természetesen nem lesz az amit exponáláskor láttatok, hiszen nem DSLR, itt előre kell gondolkodni :-D
én csak végszükségkor használom, ha nincsen nálam a dslr. -
atoth
aktív tag
-
válasz
stewe780 #14094 üzenetére
Ez mindig ilyen volt, és az összes fényképezőgép amivel találkoztam pontosan így működik. Inkább az a furcsa, hogy te mással találkoztál.
Egyébként pont ezért ugrálnak a sutakezű EDOF-trollok az autofókusszal szemben, hiszen azzal nem lehet "túl gyorsan" ellőni a képet
-
Kasya
nagyúr
válasz
stewe780 #14045 üzenetére
Ha megtelt a memória és indítok egy olyan progit, amihez töb memo. kell, nálam a következők történhetnek:
-Kiírja (v. nem) - hogy zárjak be programot - és nem indul el.
-Automatán bezárja a programok egy részét, memot csinálva magának.Az újraindulást egyszer tapasztaltam még 1.2 alatt alighanem...
Sirály69: próbáld feltenni. Ha felteszi, nincs fent, ha nem, akkor már fent van
A szervíz nem garancia a legújabb SW-re.
-
Misály
addikt
válasz
stewe780 #13961 üzenetére
Na visszatertem a 10 napos kitiltasbol ( ne kritizaljatok az irokat a szakmaisaguk miatt )
Snoopig, nem lehet McAfee ala felrakni sajnos ugyanezzel szivtam en is ceges laptopon, safe modeban viszont jatszi konnyedseggel felmegy mert akkor nem fut igaz akkor local admin profile-al kell futtatni
-
atoth
aktív tag
válasz
stewe780 #13821 üzenetére
Szerintem, a %-os töltöttség sem pusztán az akkumulátorból még kivehető mAh-k alapján számolódik, hanem az aktuális használat figyelembe vételével. Emiatt van, hogy a hirtelen megnőtt fogyasztás esetén a töltöttség aránytalanul gyorsan esik, legalább is én többször tapasztaltam ilyet.
-
atoth
aktív tag
válasz
stewe780 #13780 üzenetére
Nálam (gyári Anna) nincs ilyen probléma. Nekem landscape módban szokott problémám lenni (pl. a Kamera alkalmazásból való kilépéskor), de nem tudom eldönteni, hogy valami nem működik rendesen vagy csak nagy a kezem és nem ott érzékeli a nyomást, mint ahol én azt gondolom.
-
Assdak
őstag
válasz
stewe780 #13747 üzenetére
FM adó minőségével kapcsolatban egyszer már kifejtettem a tapasztalatomat. Azt most már nem írom le még egyszer hogy milyen autókkal lett tesztelve, mert megint lebasznak a lábamról miatta. A lényeg hogy Balaton körüli túrán szinte végig tökéletes minőségben fogta az adást a másik autó, pedig nem egymás seggébe mentünk végig.
-
kacsa7
őstag
válasz
stewe780 #13744 üzenetére
Nagyban függ attól, h. az autóban gyári rádió van, v. pedig meg van bontva a gyári rendszer és cserélve van benne a fejegység, ugyanis a gyári rádió kiépítésnél tökéletesen funkcionál a gyári antenna erősítő és brutális jó minőségben fog minden fm adót, az ország bármely területén. Nem csak az N8 fm transzmitterét, hanem jóformán mindent, lásd class fm, neo stbstb.
Abban a pillanatban h. megbontod és fejegységet cserélsz, a gyárinál egy 100x gyengébb jelerősségű fm jeled marad, amivel úgy az N8 fm transzmittere, mint a többi rádió is gyengébben jön. Pl. nekünk hiába volt 50E-s pioneer fejegység a kocsiban, meg most hiába van Alpine, Gödöllő és Mogyoród felé pl az autópályán össze-vissza recsegnek az fm adók, mert az Opel gyári kiépítése (hasonlóan bármely más márkához), a gyári antenna erősítő egyszerűen nem funckionál normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest