- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
greenmeister #18797 üzenetére
Szerintem nem. Valahol olvastam anno, hogy a Carla rendszerigénye az 1Ghz-es processzor lesz... De gondolom majd valaki biztos megoldja, hogy fusson N8-on és a többi elsőgenerációs S^3-as készüléken
-
attisx
addikt
válasz
A hírek szerint a harmadik nővért - Carlát - már javában tesztelik E7-en, úgyhogy őt valószínűleg a többi Pre-Belle készülék is magáévá teheti majd. De ahogy Rubbi is írta, ez már nem lesz akkora váltás, legalábbis UI szinten, mint az Anna->Belle esetében volt/lesz...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Ilyen nagy volumenű mint Anna--->Belle szinte biztos, hogy nem...
-
kacsa7
őstag
válasz
Vááárjál, előbb jöjjön ki az...
-
válasz
greenmeister #16313 üzenetére
A FolderPlay nem megy Belle-en?
-
TaylorPro
addikt
válasz
greenmeister #16043 üzenetére
Igen! a leírás is írja!
-
TaylorPro
addikt
válasz
greenmeister #16039 üzenetére
Igen. amúgy el sem indul.
-
Zamasun
aktív tag
válasz
greenmeister #16039 üzenetére
Ki lehet igen, én is törlöm őket mindig halott módban.
-
TaylorPro
addikt
válasz
greenmeister #16034 üzenetére
Nem ajánlott! Nekem csak halott módban sikerült az RC-t feltenni. Egyenlő a Dead móddal igen!
peugeotmate: Talán még az is lesz! Én örülök hogy sikerült meglepnem az N8 közösséget, és hogy jól fogadtátok! Itt is és máshol is. Nekem ez hobbi, szeretem csinálni.
-
b4zsi-
őstag
válasz
greenmeister #15589 üzenetére
Végre egy ember!
Nekem az tetszik az N8-ba is meg az N9-be is. Szerintem egyáltalán nem nőies csak azt akartam ebben valaki alátámasszon azzal, hogy neki olyan van.
Még egy dolog kedves N8 tulajok!
Az N8 utódban 1 ghz-es processzorral gyorsulhat a böngészés? Az érdekel van-e köze az oldalak betöltéséhez a processzor órajelének mivel a játékok annyira nem izgatnak...Böngészés,filmezés,telefonálás a 3 legfőbb szempont ezért érdekelne-e hogy elég-e azokra a jelenlegi Nokia. -
válasz
greenmeister #14171 üzenetére
Ha Ogg Vorbist használsz, javaslom a FolderPlayt. Ingyenes app, Google azonnal kidobja a hivatalos oldalát, és elég jól megy. Amúgy FLAC-et is ezzel hallgattam anno.
unic: Mi is az az NCT?
-
stewe780
őstag
válasz
greenmeister #13864 üzenetére
Véééééresen komoly!
-
stewe780
őstag
válasz
greenmeister #13859 üzenetére
A füllhallgató letiltja a transmittert.
-
válasz
greenmeister #13722 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy egyedi eset - nekem pl. figyel itt a szekrényben egy teljesen halott C7, amit simogatással nem lehet feltámasztani; főleg hogy másik azonos típusú, maxra töltött akkuval se kapcsol be.
Persze szerviz lesz belőle, csak úgy mondom, hogy ha az EEPROM hiba ütne be, arra aztán dugdoshatod a töltőd.
-
Kasya
nagyúr
válasz
greenmeister #13706 üzenetére
A Phoneix-re bővebb info az 1. hszben.
-
CS_D
senior tag
válasz
Csak hard resetet ne.
Frissíts Phoenix-szel, ha le akarod tisztítani teljesen. Hard reset után eltűnik néhány komponens (Qt), ami nélkül sok bajod lesz.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Amit a telefon maga ajánl fel (vagy az ovi), azt nyugodtan felteheted, nem lesz hatással a beállításokra. Utána egy restartot iktass be és kíválóan fog menni.
Ha Phoneix-el akarsz frissíteni, akkor meg tök mindegy, mert minden törlődik -
Kasya
nagyúr
válasz
greenmeister #13670 üzenetére
Taylor-nál az igazság.
Ilyenkor a probléma zöme az akssi szintje miatt szokott adódni, Ilyenkor érdemes 10-15 percre hálózatira tenni, majd 8 secig nyomni a bekapcs gombot. Ha ekkor se történt semmi, töltsd 2 órát, majd dugd rá gépre és Dead mpde Phoenix. Ha ez se megoldás, akkor hardver hiba és szervíz.
A fagyasztót minden esetre többet ne próbáld! -
TaylorPro
addikt
válasz
greenmeister #13668 üzenetére
Erre inkább nem írok semmit. Amúgy aksi vagy alaplap. Jöttek ki hibás alaplappal, amik bekapcsolhatatlanná váltak. Ha bekapcskor rezzen de nem indul el akkor egy hard seset segíthet.
-
Just486
senior tag
válasz
greenmeister #13665 üzenetére
Ha berakod a fagyasztóba, könnyen pára csapódhat le, többet ártasz vele, mint használsz. Ezt megfejelve, a garanciát is megtagadhatják, ha ez a művelet meglátszik az ázásjelző matricán.(felső kupak alatt, a hátlapon) Garanciális telefon nem illik otthon mókolni, pont azért garanciális, és fizetsz érte súlyos pénzekkel többet.
Ha mindenképpen otthon kell szerelni, akkor én első lépésben kivenném az akkut, majd nyomva tartanám a bekapcs gombot egy ideig, aztán akkut vissza és töltőre vele. Ha ez nem oldja meg, valószínűleg otthoni körülmények között nem is javítható. -
TaylorPro
addikt
válasz
greenmeister #13665 üzenetére
Fagyasztós megoldás? Kifejtenéd bővebben?
-
TaylorPro
addikt
válasz
greenmeister #13663 üzenetére
Semmi reakció a bekapcs gombra? És a töltőre?
-
válasz
greenmeister #13622 üzenetére
Nope, sziklaszilárd, csak ne lenne ilyen béna a Belle-hez képest
Most hogy mondod, én már PR1.2-nél se emlékszem rebootokra. Bár abban az időszakban ritkán használtam a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest