- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsa7
őstag
Ne a Nokia hibája legyen már, hogy kiszivárgott 1 nem hivatalos fw, amit sokan használnak, és még kis pista is írt már rá programot ami tökéletesen fut, de a fos skype-ra nem tudtak kiadni 1 frissítést ami már tökéletesen fut belle-en. Mellesleg a hivatalos anna-n vígan pörög. Akkor most mi is a gagyi?
Sztem előbb gondolkodj aztán fikázz.
-
zorzy4
addikt
Gondolom hamarosan lehet majd skypeot használni, ha lesz frissítés. Csak ugyebár a belle sem jött ki erre a telefonra. Bár korábban le voltan szólva amikor írtam minek feltenni házi változatokat.
Ja és de gagyi 2011 ben hogy egy androidos telefon nem bír kikapcsolva ébreszteni, pedig nem árt éjszaka pihentetni, hiszen 2-3 napig se bírják. Úgyhogy kinek mi számít. -
imi290
aktív tag
úgy hogy nem érted mi a téma !!! egy "törött rendszerre"ami még nem hivatalos és úgy van csak felhekkelve szerintem az android meg a többi telefonnal lehet nem is tudnál hívni....azért nem megy az n8-on szkájp.mert még nem hivatalos
a gagyiba inkább ne menjünk bele szerintem -
-
stewe780
őstag
-
Declare
őstag
Elolvastam. GSM home.... hát igen, én is néztem, de már akkor amikor e-mailben írták, hogy adjak meg telefonszámot és csak akkor tájékoztat majd a kollega, már akkor azt mondtam hogy oké, sziasztok. Ha valaki nem vállalja írásban amit árul akkor... Sajnálatos ügy. Amúgy a htc incredible s 2 év HU garanciával vetted 109 ezerért ? És olaszt kaptál? Amúgy utána kell nézni, lehet ez még csak mindig azt jelenti, hogy Mo on szervizelik a telót, nem az hogy Magyar régióra szánták. Gsmhome felejtős
Amúgy semmi közöm a nextelesekhez, mielőtt valaki megvádol, mondom én náluk vettem két hónapja és korrektek voltak, telómnak semmi baja eddig, amikor meg mondom voltam náluk korrektek, rendesek voltak. Vásárláskor bekapcsolták, megmutatták az összes tartozékot stbstb.
-
Declare
őstag
Én pl pont náluk vettem, de már 2 hónapja is "csak" 80k volt náluk a teló. Azon kívül ők nem webbolt, bementem hozzájuk megnéztem, megvettem. Pont múltkor amikor bementem mert besz.rt a szoftver, a srácok minden számla minden problémázás nélkül, kb 5 perc alatt újra flashelték a telót. Kérdezem, mivel tartozom (engem még így neveltek, így illik), válasz, ugyan már mivel tartoznál, beszélgettünk egy kicsit hello. Szóval átverésnek én nyomát sem láttam.
Persze meg lehet venni a telót a nokia hivatalos boltban 2 év garival 100 felett is, én másra használom fel a különbözetet.
Jah és neten is sokszor rendeltem már sok mindent. Olcsóbban, mindenféle gond vagy probléma nélkül. Ettől óckodni nem okos dolog.
-
peugeotmate
addikt
Nem egyszerű folyamat a gariztatás. Az én N8-amban már a harmadik kijelző van, de még mindig lilásodik. Persze mindig több mint egy hétbe tellett a csere. Mindezt kelletlen hozzáállással, illetve "ugyan már, jó ez" hozzáállással. Viszont nekem nincs mindig energiám és időm ezzel foglalkozni. De már eleve röhej, hogy én többet szívok emiatt, mint a Nokia (vagy a hazai szervizes) maga... (A hazai Nokia képviselet lehúzhatja magát a klotyón, igazándiból a t*köm kivan már velük.)
-
peugeotmate
addikt
Röviden (többire kulcsszavakkal keress rá a fórumban):
Hátrány (hardveres szempontból az én szemszögemből): nehéz kifogni tökéletes (nem lilásodó) kijelzőt, külső hangszóró rossz helyen van elhelyezve (pl. ha háttal lefelé rakod az ágyra a telót, alig hallod), könnyen karcolódó alsó és felső fényes műanyag (esetenként repedő HDMI fedél), (S^3 frissítések kicsit lassan érkeznek, de ez nem N8 sajátosság. Illetve a C7-ből kifolyólag a szoftver előnyeit és hátrányait biztos kiismerted már.)
No és akkor az előnyei (bár nem kérdezted
): kompakt fényképezőt kiváltó (jelenlegi legjobb mobil) kamera (képet és HD felbontású videót egyaránt remek minőségben rögzít), masszív és strapabíró fémház, HDMI kimenet, USB-OTG kábelen keresztül is reccenés nélkül hajt meg akár külső tápos vinyót (mondjuk ez a C7-re is igaz, csak itt széria a kábel hozzá), relatíve jó üzemidő (a navigálás viszont eléggé meríti), de az e52-es szintjét nem hozza (emlékeim szerint Neked is volt
és elég sokat is szívtál vele anno)
Illetve most nyaraláskor kvázi mindent el tudtam intézni rajta (mindezt fagyás és lassulás nélkül): készítettem vele rengeteg képet és némi videót, zenét hallgathattam rajta, böngésztem és csekkolhattam a mailjeimet, navigáltam rajta, szótárat használtam, filmet néztem. Mindenben derekasan helytállt! -
Sn00PiG
aktív tag
Használja közületek valaki az új betalabs-os Ovi Maps-et? Tök jó a homescreen widget, és tényleg gördülékenyebb, de 2 dolog nagyon idegesítő, de az egyik lehet user error a részemről:
1. Ha elindítom a Térképeket, akkor utánna betöltve marad a RAMba(bár a sima alkalmazáskezelővel ez nem látszik), és elvesz kicsivel több mint 6 megát. Ez még talán annyira nem is idegesítene, de még RAMblow-val sem tudom kilőni!
2. Ha ez nem lenne elég, akkor kilépés után folyamatosan netre akar menni. Az összes programot végigvettem, hátha valami más okozza a gondot, de csak a Térképek indítása után jelentkezett a gond.Mindkét problémára az egyetlen megoldás a telefon-resi.
A teló szoftja egyébként független pr1.2, és a 3.07-es betalabsos térképek van rajta. Más is találkozott már a jelenséggel?
Szerk.: bocsi, nem válasz akart lenni, így sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest