Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy rocks kollégának is mondtam, várj kb 1 hetet és nézz ki címlapra. Felejtsd el amit csináltál eddig vele, miértekre is választ kapsz. Addig bírd ki angolul.
Ma már ketten is voltatok amik miatt már megérte 2 napot ülni a gép előtt non stop.Elims! Értem. Nem sok tartozék nélkülit látok mostanában.
akos3! Hát igen. Várni kell. Sokan vannak előttem.
-
donceleger8
őstag
-
MC Pite
veterán
Ha az üzemidő fontos, az eyecandy nem, akkor már meg is van a nyertesed. Nekem egy hét a desire-vel elég kiábrándító volt. Előtte még Defy-t akartam. Bővebben. Igaz, ezóta mindkét rendszer fejlődött; de N79 után android sztem pár dologgal kiverheti a biztosítékot.
Főleg, hogy késődélutánra egy darab kihülő izé lapul a zsebemben, amit már semmire nem tudok használni a következő töltésig...
-
Kobak77
aktív tag
Érintettnek érzem magam a kérdésben, mert feleségem nov. végén kapott N8-at, nekem meg most lett egy Galaxy Gio-m. Eddig E52-m volt, és még meg is van. A Galaxy Gio-t arra szántam, hogy megismerjem az androidot, és kb. március-április magasságában pedig átlépjek N9-re. Most már egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy addig kibírom ezzel a szarral! NEM a készülék a rossz, az kellemes, gyors, könnyen kezelhető, de az androidtól a falra mászok. Egy buta, kézivezérlésű, semmit nem tudó fos, hogy finoman fejezzem ki magam.
Bocs, nem vagyok teljesen korrekt. A paraszvakító feature-ok tekintetében valóban jobb, mint egy Symbian, de a produktív rész, az kb semennyire nem lehetett fontos a rendszer készítőinek.
Mivel ez N8 topik - szerencsére - ezért a rossz tapasztalataimat nem akarom pont erre a fórumra ráborítani, de ha érdekelnek, akkor priviben írok egy kis összefoglalót.
Annyit azért mégis fontos lehet itt megjegyezni, hogy az akkuidőben érthetetlen módon gyenge a Galaxy. Egy gyors összehasonlítás:
Galaxy Gio Nokia N8
Proci ArmV6, 800 MHz ArmV6, 680 MHz
Kijelző 3,2" TFT 3,5" AMOLED
Akksi 1350mAh 1200mAh
Üzemidő nálam 19 óra 2 nap
(kb azonos módon használva)Szóval, ha engem kérdezel, akkor N8
!!!
Szerk.: jól szétcseszte a formázást! Na mindegy, a lényeg kihámozható...
-
peugeotmate
addikt
Szia!
Itt gondolhatod, milyen választ fogsz kapni!
Persze, hogy az N8!
De ha objektívek akarunk maradni, akkor el kell döntened, mennyire fontos a jó kamera! Ha az, akkor N8, viszont ha szimpatizálsz az Androiddal, akkor a Neo. (Én elvből nem fogok soha androidos telót venni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epic Games
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest