- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyurmau
tag
válasz
drzsoo1 #8070 üzenetére
A c7 tesztjében írtak róla, olyankor sajnos frissíteni kell az oldalt.
-
szp1
addikt
válasz
drzsoo1 #8055 üzenetére
Ha a nyilak nincsenek áthúzva, illetve folyamatos vonallal vannak megjelenítve, akkor aktív a kapcsolat. Fogyaszt is rendesen. ( Manual 30. oldal : alapvető használat ).
A Telenor WAP nagyon nem alkalmas semmilyen letöltésre, a Data már inkább, de a WiFi a leggazdaságosabb mindenféle szempontból.
A priorításokat így kell belőni : Beállítások > Kapcsolatok > Beállítások > Célok > Hálózatok > Internet > Prioritási sorrend
Itt tudod első helyre betenni a wlan-t, illetve törölni a kapcsolatokat..stb.A "nincs esemény" hivatkozás csak akkor aktív a főképernyőn, ha van esemény. De akkor nem azt írja, hogy nincs esemény.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
drzsoo1 #8055 üzenetére
Gondoltam átvágom a gordiuszi csomót. Bekapcsoltam a wlan-t, hátha azt fogja preferálni a készülék, sajnos nem! Az ovi ezután is a Telenor WAP-ot akarja használni
Ami még érdekes hogy az értesítési sorban ott figyel egymás mellett a wlan és az EDGE E betűje alatta a két nyilacskával. Honnan lehet tudni hogy melyiket használja? Milestone-on a netet lekapcsolja ha van aktív wlan.
-
Sarlon
aktív tag
válasz
drzsoo1 #8046 üzenetére
Én nem tudom, de vmit nagyon nem jól csináltok, ha ilyeneket művelnek egyes embereknél ezek a telefonok..
Ha ott van az a nyilacska a 3g alatt, akkor van adatforgalmad, igen. De baromi egyszerűen meg is tudod nézni, ha rányomsz az akksi ikonra, utána pedig a nyilakra.
Sok minden használhatja a neted, nézz körül, h mi van telepítve, milyen beállításokkal, stb.
Vagy a beállítások-kapcsolatok- kapcsolatkezelő, vagy akár a használati útmutató, elvileg olyat is kellett kapnod, ha minden igaz.. -
szp1
addikt
válasz
drzsoo1 #8046 üzenetére
Egy kis olvasnivaló
RTFM. -
Misály
addikt
válasz
drzsoo1 #5154 üzenetére
Normal esetben ezen is egy on/off kapcsolo, csak az "ertelmes" felhasznalo nem talalja meg ( meg bog-on is kifogott, latszik hogy mennyire tavol all tole a symbian, es a legjobb az egeszben az hogy par ember szentirasnak veszi a velemenyet ).
Olyan sokan adtak el innen? En 1 emberrol tudok, de hat azt is csak intuitiv vasarlo volt, aki benyalta a marketinget.
Ha jol tudom, es jol vettem ki, te egyebkent se symbian tulaj nem vagy, se N8, es meg csak nem is tervezed a vetelet. Akkor te is azert jarsz ide mint joey? Egyaltalan lattal mar ilyen telefont vagy csak fikazni jarsz be? No offense, csak az alairasodbol egy markahu motorola vasarlo jon le, aki csak azert jar ide hogy csamcsogjon. Eskuszom en is ra fogok szokni es atjarok mas forumokba minden szemelyes alap nelkul pocskondiazni, ha mar ez olyan nagy divat.
-
Kasya
nagyúr
válasz
drzsoo1 #5154 üzenetére
Életemben most van először Nokiám. Mindent elsőre megtaláltam rajta és nem voltak on/off gondjaim se. Össz gondom annyi volt, hogy vannak rá selejtes progik, amik intabillá teszik a telót (de mire nincs...).
Valaki írta, hogy csak Nokia mániásoknak fog tetszeni a készülék... Én kiábrándult(?) WM használóként is teljesen rendben találok rajta. -
SlayR
senior tag
válasz
drzsoo1 #4694 üzenetére
A lerásról tudni kell, hogy nem végleges!
A Nokia hivatalosan februárban fogja bejelenteni a készüléket...nem esélytelen, hogy év vége is lehet belőle mire kijön.
Más taktikát alkalmaz a Noki amint a legtöbb lehet néha nemis baj.
Nagyon sokféle hír kószál már a készülékekről de ezeknek központjában az N8, E7, N9 áll.
Mindegyik jelentős változásokon és fejlődéseken megy át. -
Misály
addikt
-
Misály
addikt
válasz
drzsoo1 #4146 üzenetére
Szeretnek sokmindent tervezesi hibanak beallitani, valojaban arrol van szo hogy egyes modellekbe hibas eprom kerult, ami megtelhet szemettel ezaltal tulmelegedhet es ennek hatasara fizikailag megszakad a kapcsolata az alaplappal, puff halal.
Mellesleg nem jatekkal fektettek ki hanem felmelegitettek az alaplapot 40 fokra es elkezdtek dolgoztatni ( folyamatos videolejatszas ), nem magatol hullott el hanem direktbe ideztek elo a problemat, igy halt el 2 a harombol, ami eleg szar statisztika szvsz 1000 darabos meresnel lehetne normalis adatot kapni a valos hibaratarol.
Mindenesetre Eldar-ek mar design hibat orditoznak, mert hat o szereti a finneket, en inkabb a nagy sietsegben valo teszteles hianyat, vagy selejtes alkatreszszallitmanyra gyanakszom, mert ha design hiba lenne mindenkinek elhalt volna a cucc tobbek kozt az enyem is nem sokkal megvetel utan. ( es a tesztben forgo harmadik darab is ).
Az oroszoknal egy gyors es nem hivatalos felmeres utan oktoberben ~400 darab halt el es allitolag heti kb 2000-et adtak el ami eleg durva szam sajnos. Szerintem ez elso szerias hiba, lasd 5800-nal a hangszoroproblema.
Hozzatennem az mar biztos hogy a OS memoriakezeles hulladek, windows modjara meg tud telni, ezert en ujra szoktam inditani 2-3 naponta a telefont. Johetne mar az a rohadt frissites.
Mog, mindenestre vidd vissza es alaplap vagy komplett keszulekcseret kovetelj.
-
Misály
addikt
válasz
drzsoo1 #4006 üzenetére
kedves akárki!
A hibák ontása a telefonhalálon kívül kb 90 százalékban user fail. Nem istenítem ezt a szart csak használom érdekes módon hibák nélkül. Kamerapattogtató haverunk meg itt görcsöl hogy a szervízben verné az asztalt vagy visszaolvasna... ( NEM TUDOM KIKAPCSOLNI A WIFIT ÚRISTEN! )
Az elmúlt 1000 hsz-ből kiderült mi a baja az új symbian-nak, nem butult le a felhasználókhoz...
-
Ufff
senior tag
válasz
drzsoo1 #4006 üzenetére
Előtte sem az. Nem értem, hogy miért nem lehet normálisan viselkedni, beszélgetni. Ha nem megy, inkább ne írjatok! Nem értem, miért kell egymás torkának ugrani egyből. Én is tudok agresszív lenni, meg csúnyán beszélni, de nem látok rá okot. Ha lesz rá nyomós okom, majd meglátjátok. A lényeg, hogy nem kell válaszolni senkinek sem, ha nem megy kulturált keretek között a válasz!
-
zeg
őstag
válasz
drzsoo1 #3365 üzenetére
Az android 3-as változatánál is 1GHz a minimum, szal' a fene tudja valami finomabb felülettel mit fognak kezdeni a a mai gigás csúcsmobilok(ha egyáltalán lesz hozzájuk 3-as), az egyre újabb, kétmagosokra optimalizált androidokkal.
Windows Mobile7 esetén is 1GHz az alap, ha egy kicsit rágyúr a microsoft, hamar lehet a kétmagos minimum.
Az almásnál láttuk a 3G esetét a 4.1-es iOS-szel, akadozik, szenved az egész hardver, 4.2-vel jobb a helyzet de már távol az a folyamatos fürge kezelhetőség.Nekem nagyon úgy tűnik hamarosan ugyanaz játszódik a mobilok esetében mint a pécénél, gyorsan elavuló hardver amit magas felárért esetleg kicsit szoftveresen foltozgat a gyártó, és a mobil is ugyanúgy töredékét éri néhány hónap alatt, ahogyan a pécék
Remélem nem lesz igazam, és lesz olyan gyártó aki nem fog beszállni ebbe a gigaherces 1nap alatt lemerülős sz@rok a felhasználóra őrületbe. Szvsz jelenleg az jár a legjobban aki használja a mobilt mint munkaeszközt, és nem vár többet annál, amit a mobil megvásárlásakor tudott.
-
Kvazár
őstag
válasz
drzsoo1 #3082 üzenetére
Ez a kompatibilitási gond csak és kizárólag a Neptun hibája. Még PC-n is Opera alatt és IE 9 alatt is írja, hogy nem támogatott böngésző.
Más.:
N95-ömhöz kaptam olyan átalakítót amit a füles kimenetbe dugtam be, és a másik vége RCA sztereó hang és kép kimenet volt. Szerintetek ez is kezelné? Vagy ezt a támogatást már kivették belőle, és maradt csak a HDMI kimenet? Szerintetek tönkrevágna valamit, ha kipróbálnám? -
Kvazár
őstag
válasz
drzsoo1 #3073 üzenetére
Pedig alap esetben nem megy.
Viszont találtam rá megoldást. Rádugtam a telefonra az MS Arc egeremet, és úgy már ment. Volt egér mutatóm is, meg minden. A lényeg az volt, hogy az egérrel rá kellett állnom a menüpontra, majd azon scrollozni, és máris ment benne lejjebb és lejjebb a kurzor. Nagyon príma.Jah és kezeli az MS Arc billemet is, igaz azt elég nyögvenyelősen, csak kis távolságról, de kezeli.
Ui.: Bocs az MS reklámért. Elvileg minden gyártó billjét, és egerét kezeli.
-
Kasya
nagyúr
válasz
drzsoo1 #2675 üzenetére
Mint már korábbi hsz-ban is megemlitettem, a fémház nem egyenlő tartós színnel. A sok farmerzsebben viselés hatására is képes kopásra. Ehhez azonban kell minimum egy év és másfél hogy csunyának mondd.
Előnye az, hogy nem reped meg úgy, mint a muanyagok. Szebb kulső, masszivabb érzet. Nekem kissé csuszosnak tünik, érts nem elég "mattos". Ellenben a szélessége, és a kamera elhelyezése egy nagyon biztos fogást enged neki. A háznál
Az OVI-t én dicsérem. A WM-hoz képest igazi kincsesláda. Könnyen ellehet benne merülni és bizony sokminden hasznosat is lehet benne találni. Biztosan nem szifon kategoria, de ott se hiszem, hogy sokkal több progit tennék a mobilra. Mellesleg érdemes megnézni az 5 csillagos értékelés mellett a kommenteket is. -
Misály
addikt
válasz
drzsoo1 #2676 üzenetére
Nem azert, de nezz utana az anodizalasnak.
A piac igazolasat majd a negyedeves jelentes utan lehet megitelni.
Az androidon lehet hogy van parszazezer app, de kitorolhetem hogyha nem fizethetek ertuk, masreszrol tudomasom szerint van kb 100 app ami szeles korben elterjedt es bevalt, a tobbi szemet.
-
Danny750
őstag
Oké megértem ,de az a gép mégsem ekkora és az arra lett kitalálva!
Viszont értsd meg ,hogy az ami az Iphone kijelzőjén élesnek tűnt az a valóságban nem biztos ,hogy az is! (a szifont az ikonokra fókuszálta a kijelzőn ,míg a Nokiát a kijelző plexijére fókuszálta amin azért nehéz megtalálni a fókuszpontot)
Ezt fotós létedre azért észrevehetnéd! -
Danny750
őstag
Jahm igen ,mert az Iphone felér vele ugye?? Fotózás terén az N8 No1 és nem csak egy digitgép, az Iphone meg holvan a leddel meg az 5mpx-el?
Előttem nem a forgatásra gondolt ,hanem a böngésző gyorsaságára ,de ha ennyire lenyűgöz az Iphone4 akkor dícsérgesd a saját topicjában! -
Misály
addikt
Csak a fair tesztelesre akartam ravilagitani, ha neked meg elfer a dslr-ed zsebben es mindig nalad van, kerem a tipusat ide...
Egyebkent ugy birom amikor jottok azzal hogy a dslr-ek milyen kepeket csinalnak ehhez kepest...
Nehez elismerni hogy telefonhoz kepest igen jo kepeket csinal? kepzeld en nem nezem nagyitoval hogy zajos-e vagy sem, legyen rendben a kontraszt, a szinhuseg, es a dinamika. Es ez ahhoz kepest hogy telefon, ott van.
-
Danny750
őstag
-
B1T3
addikt
Nem hosszan kell nyomni, hanem vannak bizonyos gombok, amelyet meg kell nyomni, majd utána ékezetes lesz az írásra szánt betű. Ez egyébként gyorsabb.
A másik, hogy az a videó nem igazán objektív, belenéztem én is, de nem azt kell alapul venni. Sőt az még béta állapotban lévő N8. Biztos, hogy összességében nem ver oda az Iphone a Nokiának fotóban, de pontosan egyiket sem ismerem.
-
Gabor113
tag
Erre én is kíváncsi leszek. Az n97 minit én egyébként pont ezért imádom amit leírtál: mivel itt minden van, sms de inkább mail (vagy hozzászólás)
írásához ideális rendkívül kényelmes a keyboardja. (vannak gyenge pontjai a telónak de ebben max. : 10/10) Ebből a szempontból sztem az E7 lehet majd nagyon ütős és sikeres az új palettáról örökölve ezt a kitolós fizikai qwerty-t. Azt is nagyon kíváncsian várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest