- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlt
tag
válasz
Sztbeni #24556 üzenetére
Jó kérdés, engem is érdekelne. Meg az, hogy mi a helyzet a garival, ha phoenixel variálgat az ember? Fentebb már írtam, hogy 700-ast szeretnék tisztítani. A munkahelyemen sikerült elindítanom a navifirmet, de euro3-asból fekete színűhöz 2db azonos volt fent, de jobbra a fájloknál volt eltérés a listában is, meg a pipákban is. Ezeket átlátja valaki?
-
donceleger8
őstag
válasz
Sztbeni #24556 üzenetére
Az update-el csak frissíted a rendszert, vagyis a beállításaid megmaradnak. Ha a rendszerfájlok nem változnak, akkor van erre lehetőséged. Ekkor a Phoenixben a szokásos fájlok törlésén kívül még az udát is törölni kell, majd utána update és kész.
A refurbish a teljes újratelepítést jelenti, pl a Taylor féle V7.1-re nem tudsz update-elni, mert változott az uda is, vagyis csak a teljes telepítés jöhet szóba, viszont ekkor a beállításaid elvesznek!
Remélem jól írtam, ha nem majd valaki kijavít! -
válasz
Sztbeni #24177 üzenetére
A nokia suite fent van a gépeden ,mert ha nem azt fel kell rakni mert az felteszi az usb drivereket ,mikor a phoenixet telepíted futtatod ne fusson a suite mert bele vau-zik a phoenixbe ...ha nagyon nem menne a telepítés akkor írj priviben emilcimet és átküldöm mamut mailen a nálam is müködő phoenix verziót ....a dongle elvileg bluetooth adapter lenne ... ja és amikor telepíted mindent okézz nálam win7 van visszább vett figyelmeztetésekkel(UAC) ,de amíg telepítettem kikapcs mert elöször nem akart normálisan felmenni...ha jól emlékszek nem kikapcsolt felügyelettel 4 szer kell majd valami kütyü telepítését...Még eszembe jutott : flash csak usb kábellel ...
-
válasz
Sztbeni #24151 üzenetére
Szívesen ,de nekiállhatsz most is ,a telepítés ,mármint a fönix eltart egy darabig de a sw resettes flash kb 5 perc és kisimulnak a ráncok a homlokodon
mivel tényleg gatyába rázza a telefont ..Még egy jó tanács a microsoft office csomagot ne tedd fel mert szétcseszi az email klienst pontosabban a ms csomag 2 dik része ....a neve pixi enabler ez nem a flashel jön csak előzetes jótanács...
-
-
-
-
-
-
MC Pite
veterán
válasz
Sztbeni #10192 üzenetére
Én is a gyárit használom. Utcaneveket/utakat bemondja, külföldön és vidéken is, wifiről indulás előtt 3 perccel is frissítheted a térképet vagy adhatsz hozzá ujjat.
Az én álmom csak annyi hogy frissíteni tudjam G-Zero FX-et, de ilyen progresszíven mozgó ilyen könnyű váz igazából nincs is; de a hasonlók is mocskos drágák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest