- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
deka10
senior tag
Nyisd meg szerkesztésre a nevet a névjegyzékben majd lépj ki akkor azt a nevet már fel fogja ismerni. Nem tudom mitől van annó nálam is volt ilyen mikor az első hivatalos bellét felraktam, arra viszont emlékszem hogy valamelyik fájlt cseréltem a bellében de melyiket már nem (akkor működött), a modolt bellékkel nem volt ilyen probléma.
-
stewe780
őstag
Dehogy nőtlen mindenki, csak valakinél otthon a férfi a férfi, a nő meg a nő. Donceleger8-al ellentétben én már elég sok esetet hallottam, ahol a nők szabályoznak, igen keményen. Nem tudom ez miért és hogyan alakul ki, de én ebben nem tudnák élni az biztos. Én is nős vagyok, de ha a házasságnak okvetlenül ezzel kéne járnia tuti nem bírnám.
-
janek69
senior tag
Nincs azzal semmi gond,hogy telenoros vagy.
Gyakorlatilag kérdőjelekkel a végén,de leírtad hogy kell.
A *#7370# kóddal is vissza tudod állítani a gyári konfigot.
A telefonod menni fog ez után is,csak a gyárilag fentlevő magyar cuccok törlődni fognak. tv2,ozone...
Ha elindult reset után,akkor a szokásos szoftver upgrade-el a gépről újrateszed. -
ZooLee
senior tag
Nem a telefonkagyló gombot kell nyomni (szerintem nem is azt kellett) hanem lett egy Hangutasítások (Nokiául mondva "Hangut.-ok") hivatkozás (ikon) amit a főképőernyőre ki tudsz tenni, és arra rábökve indul a hangvezérlés.
Az a szimpla naptár widget, de nem eseményt mutat, hanem a következő 1 (egy) naptár bejegyzést. Olyan esemény-widget, ami Annán volt (SMS-ek, elmulasztott hívások) hivatalosan nincsen, nemhivatalosan lehet felhekkelni, ha jól emlékszem, valaki már írta talán.
Z.
-
Sifre
senior tag
Ha csak 3G-re kapcsolod, a telefon nem fog csatlakozni a hagyományos 2G tornyokhoz, tehát előfordul hogy nem lesz térerőd. Kettős mód esetén elsősorban a 3G lehetőséget keresi, de ha ez nem áll rendelkezésre akkor 2G módban csatlakozik.
A csomagkapcsolt beállításokban nem vettem észre különbséget a két mód között, én sem értem konkrétan mire jó.
-
karldergroße
senior tag
Hasonló a problémám. C7-em van, de gondolom, az N8 ilyen tekintetben nem különbözik:
Szereztem egy 157-es kábelt. Pendrive-ot szépen látja, le is játssza a dolgokat róla.
Van azonban egy 320 GB-os külső merevlemezem. Ez tulajdonképpen egy Samsung laptopvincseszter, belerakva egy fém tokba, amelyhez van egy összekötő kábelem két USB csatlakozóval, az egyik - gondolom - az áramfelvételben segít. Ha ezt a külső merevlemezt csatlakoztatom a telefonhoz, a telefon hibát ír ki és azt, hogy válasszam le a készüléket. Nem bírja elindítani a vinyót, amely csak prüttyög ilyenkor. Ha a vezeték másik ágát bedugom egy laptopba, ilymódon növelve az áramellátást, akkor pedig azt írja ki, hogy nem támogatott USB-eszköz. Tudni kell még azt, hogy ez a bizonyos "külső merevlemez" bizonyos számítógépek USB-bemeneteivel is hadilábon áll, például azok a gépek, ahol egy USB-hosszabbítót kell használni amiatt, mert a vezeték nem érne el a gépig, már nem képesek olvasni ezt a Samsung-izét.
A kérdésem a következő lenne tehát: érdemes-e vennem egy másik külső merevlemezt azért, hogy növeljem a magammal vihető anyagok mennyiségét, vagy semmilyen külső merevlemezt nem hajt meg a C7 (vagy N8)???? Van-e valakinek tapasztalata külső merevlemezekkel??? Melyikkel működik? Van-e esetleg valakinek tapasztalata az ALDI-ban kapható Tevion típusú külső adathordozókkal?? Egy ilyet vennék (1000 GB 22900 Ft-ért), ha működne az én telefonommal. Vagy milyen külső merevlemez az, amellyel biztosan működik a telefon?? Köszönöm a válaszokat előre is!!
-
VGYke
addikt
attisx
. Miután átállítottam az N8-at, a net sebességem a win feladatkezelője szerint 1Mbpp (nem baromság ez a dimenzió xp óta, win7-ig
...) gondolom 1Megabit/sec, amit 80-99%-ban ki is használ a PC letöltéseknél.
Ez jó, vagy rossz érték?
Van ám egy érdekessége a Nokia win kábel drivernek, illetve az általa win-re telepített N8 telefon modemnek. Eszközkezelő-Modemek-Tulaj.-stb.-Maximális sebesség alatt csak 46080 értéket lehet beállítani. Ha ez bit/sec dimenzió, akkor=45kbit/sNa mindegy!
-
VGYke
addikt
...és senkinek nem szabad már hinni: nekem a Telenornál így jött össze a kapcsolat:
e helyett: A „Speciális” fülre kattintva a „További inicializáló parancsok” sorba kell beírnunk ezt a parancsot: at+cgdcont=1,”+ip”,”net”
Nekem meg ez jött be: +CGDCONT=,,"net"
= után 2db vessző -
TaylorPro
addikt
-
MC Pite
veterán
Ha a wap profilodat használja, másold át a wifit a wap profilokközé, pl VGYke_WLANból másolsz egyet VGYke_WL@N néven. Természetesen legmagasabb prioritású wap profil lesz/legyen.
Gyufaaa: Ha nem adhoc, hanem csak a wifi routeren keresztül mésza pc-re úgy megy a duktó - csak ha router nincs az más tészta. Itt mindkét wifi adapter állandóan visszamászott a routerre vmiért...
-
Kasya
nagyúr
Köszönöm! Misály-nak van még szép albuma
Próbáld meg a beállitásoknál, Alkalmazás kezelő, Telepített alk. belül megkeresni a programot, majd hosszan rányomva Program csomag beállítás
Ha nincs ilyen beállítás (mert ugye nem minden programnál van), akkor vedd le a widgetről, vagy tedd át másik "oldalra". Ha jól tudom, az új oldalon levő widgetek nem frissülnek addig, míg arra át nem váltasz. -
-
-
Galahed
senior tag
Itt a lista, hogy a PR1.1 melyik Product Code (N8) -ra van mar kiadva es melyik van keszuloben.
http://discussions.europe.nokia.com/discussions/attachments/discussions/swupdate/84934/2/N8%20PR1.1%20Status%20(140211).xls
Az in creation az azt jelenti, hogy a 7. het vegere meglesz. Az elvileg most hetvege...
-
Sarlon
aktív tag
Sikerült megoldani a hívó nevének a kijelzését? Nálam most jött elő ez, ovi suit szinkronizálás után.. :S
Pedig megnéztem és csak egyszer van a név és csak a vezetékesek nevét nem írja ki, csak a számot.. Mi a teendő?Just486: Tényleg csak bizonyos szögben lehet látni, abszolút nem feltűnő egyébként, mondom, nekem is csak hétfőn tűnt fel. Pedig egy ideje használom.
-
Sarlon
aktív tag
Nem pontosan értem a kérdést, mert picit lázas vagyok és nehezemre esik a gondolkozás, de próbáld meg, h átírod annak a számnak az előhívóját, aminek a nevét nem akarja kiírni.
Tehát ha a szám 061***-**-** kezdődik, írd át +361***-**-** re. Erre tudok csak gondolni így hirtelen. -
Space marine
aktív tag
igazából az én problémám - mint mondtam C7-em van de gondolom mindegy -, hogy aktiv wifinél a Telenor Wap-ra ment fel az OVi áruház megnyitásakor. Könyörgöm, miért??
na mindegy.. kitöröltem a telenor wapot azóta nem tudok felmenni, de letojom
ettől függetlenül minden okés eddig...
viszont: az elején megtaláltam ezeket a telenoros data,wap, stb dolgokat de azóta se sikerült.. hol találom meg öket?? -
arcitec
addikt
-
csokie
csendes tag
-
szp1
addikt
Pont ezzel kínlódok már több napja...kint van a főképernyőn a wlan varázsló ikon is, azzal is kikapcsolok mindent, újra csatlakozik. A beállításoknál ugyanígy: hiába kapcsolom ki, csak visszamászik és csatlakozik.
A telefon ki - be kapcsolás segített eddig, de ez nem megoldás.
Ha valakinek van ötlete, köszönöm...
( Ja, és ez C7, de az a topik halott. A telefon majdnem ugyanaz. )tomi564: na ezek nem működnek...már mindent kipróbáltam.
-
tomi564
csendes tag
WLAN automatikus csatlakozás kikapcsolása:
beállítások -> kapcsolatok -> beállítások -> Váltás WLAN-ra funkciónál lehet állítani kézire.
Valamint ugyanitt a Célok -> Internet résznél is ki lehet törölni a WLAN cuccokat, ha nem kell egyáltalán, és a főképernyőt is offlineba kell rakni.
Illetve van még a kapcsolatok-> WLAN -> opciók -> beállítások résznél, hogy automatikusan, vagy adott időközönként keressen.
Megfelelően kell beállítgatni, mindenkinek ahogy szeretné
Igaz, hogy én nem próbáltam mivel szeretem ha automatikusan csatlakozik, sőt füles miatt nekem a BT is állandóan be van kapcsolva.
Az igaz, hogy jobban merül, de így is ráér kétnaponta tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Fujifilm X
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest