- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kucseranor
tag
Üdv!
Nekem Symbian Anna 1/2 frissítést nem tudja feltelepíteni, kb 250kB. Tudna valaki segíteni mi lehet a gondja? Belle frissítést nem látja a Suite pedig a legfrisebb van fent. Előre is köszönöm!
-
ZooLee
senior tag
Sziasztok,
Két kérdésem lenne, mielőtt frissíteném én is a telefont:
- Garmin MobileXT-t használ esetleg valaki? Az vajon fut Belle-n? (Jó a Maps, de azért a Garmin térképe mindent ver...)
- Google naptár szinkronizáció működik? Én most a GoogaSync-et használom, és nekem nagyon fontos lenne.Köszi előre is, Z.
-
Tekmen
aktív tag
Helló Mindenki! Nokia C7-esen ha leformázom az E meghajtót (beépített memória), akkor az nem károsítja Bélát? (csak mert van 2 Nokia Belle nevű mappám...)
-
kp78
addikt
válasz
Energie X #18986 üzenetére
A kapcsolatok kezelése nekem is a legfájóbb.
Korábban ahogy Te is írtad, teljesen korrektül működött.
Tudtam, hogy mikor miről megy éppen az adatforgalom.
Most az áruház pl. el sem indul, ha az adatkapcsolatot nem engedélyezem, opera viszont megy akkor is, ha csak wifi-t kapcsolok.
Áruház ha be van kapcsolva a wifi, akkor is a mobilnetbe harap bele, még véletlenül sem a wifibe.
Ezt az adatkapcsolatot Ti mikor engedélyezitek? Vagy folyamatosan engedve van?
A térképek alkalmazás nekem mindig újra betölt a háttérben, hiába lövöm ki Appstop-pal.
Minek indul ez el állandóan?
Lehet beviszem egy szervizbe, és "normálisan" is rárakatom "Bélát", mert ez a Nokia Suite nem biztos, hogy teljesen jó munkát végez. -
atoth
aktív tag
Az Exchange-s gmail elérés működik valakinek?
A mail widget egyébként tényleg elég gáz. Mintha nem gondoltak volna arra, hogy valakinek kettőnél több mailboxa-is lehet. Csinálhattak volna akár egy univerzális inboxot is, ha már ennyit vacakoltak a Belle-vel.Amúgy összességében nincs rossz benyomásom, csak meg kell szokni, hogy másképpen működik.
-
norb7
tag
Sziasztok!
A phoenix-el nekem van egy kis problémám. Amikor a telefont flash üzemmódba kell tenni és visszacsatlakoztatni a gépre, nekem a W7 azt mondja, hogy Nokia USB ROM és nem tudja telepíteni, így a phoenix sem látja a telefont, hogy mit flash-eljen. Ilyennel találkozott már valaki?
-
Sperafico
aktív tag
válasz
SpongyaBob #18985 üzenetére
Nekem is jó pár alkalmazásom eltűnt. Ezzel csak az a bajom, hogy az E-n nem lett több hely!
Tehát valszeg ott maradtak csak nem látszanak! Fasza!! -
attisx
addikt
válasz
SpongyaBob #18985 üzenetére
"meg egy olyan téma a ami nem a telefon memóriájában volt, de ezt törölni sem tudom mert nincs az alkalmazások listájában.."
Telepítsd újra, de ezúttal a C-re, így már látni fogja az Alkalmazáskezelő.
-
Tegnap feltettem és még ugyan nem volt időm tüzetesebben megvizsgálni, de nagyon vártam! Viszont k*rvára nem vagyok elájulva tőle :@ Már értem miért kell 6 kezdőképernyő (mert rohadt nagy "webeszközök" elfoglalják a fél képernyőt!
Ami tetszik:
-Visszagomb! Ezt nagyon nagyon hiányoltam az Annából
-Nokia Evolve téma
-Gyorsabb mint az Anna
Ami nem tetszik:
-Baromi nagy webeszközök és miniatűr hivatkozások! Nem értem miért kellet-hoz képest ezt így csinálni! Értem én, hogy hype-oljuk a felbontást mert ez kevéskének tűnik a 720x1280-hoz, de basszus akkor is! A főképernyők katasztrófák ez miatt! Annán egy csomó mindent szépen berakosgattam 2 képernyőre, itt meg 3-ra de szükség lenne a 4-ikre is... No Comment.
-Zenelejátszó nem változott semmit sem!
-Kamera nem változott semmit sem. Legalább egy HDR felvétel opciót betehettek volna...
-Kevesebb a telefonmemória!
Tegnapelőtt reseteltem az Annát, beállítgatta mindent. A Szabad C: Telefonmemória 112Mb volt. Bellen is megcsináltam mindent de csak 85Mb szabad telefonmemória volt aztán a C:-ről a prebuilt media (gyári háttérképek) mappát áthelyeztem E:-re és kb 6.5Mb-tal van most több...
-Internethasználati kapcsolatok: Csak akkor van, ha a legördülő menüből bekapcsolom, egyéb esetben nincs! Ez akár hasznos is lehetne hiszen ha véletlenül elindítunk vmit a zsebünkben ami netet használ akkor az adatforgalmat generál annyival kevessbb marad meg... DE! Amikor kellene gyorsan egy vonatmenetrend automatikusan indítom az operát és nem kérdezi meg, hogy hogyan menjen ki a netre a cucc, csak egyszerűen nem tudja betölteni a weblapot.... :/ Legördülő menü- >Adatkapcsolat és utána már jó is... :/ Nem tudom engem egy kicsit ez zavar.Összességében nem tetszik! Anno szidtam az Annát a megváltozott ikonok miatt, de megszoktam és megszerettem
Most viszont a kezdőképernyőkkel nagyon-nagyon nem vagyok kibékülve, nem tudom mennyire lehet majd megszokni...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Polarstar #18984 üzenetére
Itt-ott azért maradtak meg programok.. pl. meminfo meg egy olyan téma a ami nem a telefon memóriájában volt, de ezt törölni sem tudom mert nincs az alkalmazások listájában.. és még ilyen apróságok..
Úgyhogy muszáj lesz az a Hard reset...
Illetve engem is érdekelne az az időjárás widget és névnapokat hogyan tudok rá varázsolni? Annán ez még ment naptárból.. itt nem teszi ki képernyőre..
Szokatlan nekem ez a Belle, néhány dolgot nem változtattam volna meg, bár lehet ez is csak megszokás kérdése. Ami abszolút pozitívum, hogy gyorsabb lett a rendszer.
-
Fasza lesz, ha minden "belakott" programomat fogja törölni a rendszer!!!!!!!
Akkor most mentek mindent és kezdem összeszedni - papíron!, hogy mit is kell visszarakni.
Anyám!!!!
-
SlayR
senior tag
Noh akkor hol is van az időjárás jelző és társai ebből a híres Belleből?!
-
bringasisti
őstag
válasz
bringasisti #18975 üzenetére
A keresés NEM talált telefonjával Kompatibilis elemet.Ezt írja ki pedig N8 ra van állítva
-
emre33
addikt
Ez a mappában nem lehet mappát létrehozni. Ez kiakaszt.
Nagyon hiányzik -
Regirck
senior tag
Gyári böngészőben nem lehet eltűntetni az alsó sávot véletleül? Nem véglegesen hanem úgy mint ahova a web címet kell írni...
-
-
AndrewTdi
addikt
Honnan tudok ilyet szerválni?
-
MC Pite
veterán
válasz
AndrewTdi #18965 üzenetére
Persze. De természetesen a naptárat nem indítja; csak kinézetre nyersz vele, meg picit helyre.
Isti, hogyhogy nem megy? Egy wgz...
Vicces ahogy a noki ezt a *****-t reklámozza. Nem értem, tényleg mindenkinek a használhatatlanabb üveggyöngy kell? Más témákban is mindenki szerint a csillogás meg a droid az isten: Bár smerőseim körében mondjuk főleg azok favorizálják akik 1, egyik platformot sem használták vagy 2, csak a droidot.
-
SpongyaBob
veterán
Nagyon nagy a csend.. Úgy látszik mindenki nyomkodja ezerrel
-
norb7
tag
Sziasztok!
Szeretnék itt a hozzáértőktől olyat kérdezni pár dolgot:
1: tudom, hogy T-s N8-hoz nincs még Belle, de ha én fel szeretném mégis tenni, akkor melyiket töltsem le, milyen Product kódut
2: ha a PC eltér az enyémtől akkor megszűnik-e a gari
3: van egy csomó játékom és programok, amiket OVI-ban vettem, azokat hogy tudom visszatelepíteni?Légyszi válaszoljatok, mert minél elöbb szeretném Belle-t használni, de nem akarok rosszat magamnak, szóval ha elvesztem a garit vagy a programokat, akkor inkább várok a T-s sw-re.
Köszi
-
tibike8
őstag
Telenoros C7-re van már Belle, T-s N8-ra még nincs ahogy írva is volt.
-
bringasisti
őstag
Mikor megláttam az email fiókomat hát mit is mondjak, az óra kétszer van fönt egy oldalon a dátumot meg alig látom. Mi jöhet még ???
-
kp78
addikt
válasz
SpongyaBob #18952 üzenetére
Igen?
Minden programot?
Memókártyát azért remélem nem formázza. Az oda telepített programokkal mi lesz?hagel
Ha jól figyeltem eddig, akkor még -
Na, még mindig nem tiszta!
T-mobilosra is elérhető a Béla???
-
Regirck
senior tag
-
emre33
addikt
Jól látom, hogy Bellén mappába már nem lehet mappát létrehozni?
Erre van valami okosság? Kösz
-
compa
csendes tag
Frissítés előtt érdemes vagy kell resetelni vagy fölösleges?
-
busman
veterán
Navifirm-en nem találom..
Nem mintha lecserélném a Taylor félét.. -
SpongyaBob
veterán
Nah akkor most jön az ereszd el a hajam.. Remélem nekem elsőre sikerül..
-
Pikkolo^^
addikt
Nekem T-Mobile-s a készülék és nem ajánlja fel a Bellét.
Értesítések widget gyárilag nincsen benne, ugye? -
DarkJedi
csendes tag
Régebben volt olyan ikon, hogy legutóbbi hívások, ami egyből odavitt.
Most csak a naplót találom, nektek sikerült?Másik, hogy egyik Angry Birds se akar települni
Gondolom a mentéseimet is buktam.
-
attisx
addikt
válasz
MC Pite #18922 üzenetére
Magyarul egy teljes ikonkészlettel szerelt próba verziót szeretnél. Nos, próbálkoztam már ilyennel, de elég kontra produktívan sült el. Hiába írtam le érthetően, hogy próba verzió, és a teljes verzióban nincs "SAMPLE" felirat a háttérképen, a sok funkcionális analfabéta durván lepontozta, hogy mi ez má, mekkora sz*r má, le ne töltsd stb...
Szóval marad a becsület szavam, hogy ha hiányzik valami, akkor igyekszem pótolni. Illetve, ha egy adott alkalmazás ikonja nem témázható (pl. a belles Social Network, vagy más wrt, java alapú app-ok) akkor igény esetén adok PNG formátumú ikont, hogy a user manuálisan cserélhesse ki "Icon Changer" segítségével.
Illetve Dark Illusion-ből van egy VoA Lite verzió, de ez csak minimális mennyiségű ikont tartalmaz: [link]
-
TaylorPro
addikt
-
Lacces
őstag
Hát ez már baromi jó
Ez a belle, csak egy sötétebb képerynőt kellett ráraknom az eredeti sárgás az egy ....
Már csak egy kérdésem lenne, ti eléritek a nyitott alkalmazások opciót? Anna-n volt ilyen, itt hiányolom.
(#18930) busman: Én néztem, de itt csak 2 lehetőség van: Nincs, Nagy óra... A régi Annás sehol sem.
-
MC Pite
veterán
válasz
Sperafico #18924 üzenetére
"egy kérdésem lenne, a készenéti képernyőre hogyan lehet olyan órát varázsolni mint annán volt?"
Sehogy.
van 1, böszme óra 2, böszme naptár 3, otromba profilváltó widget. Fél kép kilőve.
Mél és naptárwidget is hasonló cipőben jár...Ehhez még beraksz egy profil widgetet és fullon vagy:
szerk: Ennek kicsinek kellene lennie...Galant, vagy félrakod őket hogy kuka mappába, vagy amit lehet megpróbálsz újrarakni, az e:-re, és akkor már elvileg le lehet utána szedni. (Rémlik hogy annán csináltunk ilyesmit.)
-
Sperafico
aktív tag
Feltettem és is bellét....egy kérdésem lenne, a készenéti képernyőre hogyan lehet olyan órát varázsolni mint annán volt?
-
Lacces
őstag
És meddig kell lehúzni?
Én nekem csak akkor marad ott, ha teljesen lehúzom. Ha a feléig csak, akkor visszagördül automatikusan.
Az óra stílusát hol lehet átállítani, ha lehet? (én nem találtam semmi más extrát) nekem a régi jobban tetszett.
Meg amikor zárolom a képernyőt annak az órának is elég ocsmány a stílusa. -
MC Pite
veterán
válasz
attisx #18918 üzenetére
Biforjubáj van olyan témád aminél meg lehet nézni az ikonpakkot? Találtam egy nagy képet sok ikonnal, az már nem rossz, de régi vágásúaknak akik a témájukkal is meglesnék, akad-e valami esetleg?
Lacces, lehúzod, ottmarad, tapintasz...
Bronzra is kiírja a pcsuite hogy van frissítés. ebből a körből most kimaradok
-
Lacces
őstag
A felül lévő legördülő rész, ahol a wifi-t is el lehetne érni, az hogyan működik?
Nekem csak les fel ugrál az egészre, hiába próbálok gyorsan kattintani a wifi gombra semmi sem történik...
-
imi290
aktív tag
A telefon nem de a számítógép a nokia suite talált frissítést,már útnak is indult
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #18914 üzenetére
Szerintem millió egyféle hack van. Ami nekem volt az sajnos Belle-re nem jó. Attól ami neked volt még lehet jó!
(#18916) attisx : Még nem. Viszont most csináltam egy SoftReset-t mert az előzőt nem tudta kiheverni és megnézem ezeket. Ezer köszönet!
-
attisx
addikt
válasz
Regirck #18909 üzenetére
Xtreme Menu (csak hackelt rendszerre)
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #18910 üzenetére
Ez a baj, hogy úgyse lehet! Sehogy sem engedi! Ezért kérdeztem hátha tud valaki valami trükköt rá...
-
Regirck
senior tag
Valakinek valami ötlete arra, hogy hogyan lehet kitörölni az AXN, DunaMobil, iWiW és stb baromságokat. Sajnos a telefon nem engedi...
Másik meg arra valami ötlet, hogy létrehozott mappa ikonját állítgatni lehessen! Jobban tetszett az Anna menüje, mint ez az össze-visszásság!
-
atoth
aktív tag
Egyik mail-emet sem tudom használni, jaj
-
Tekmen
aktív tag
Belle telepítés után a gyári böngésző nem akarja megenni se a T-mobile netét, se a Wi-Fit... Valakinek van valami ötlete?
-
donceleger8
őstag
T-mobile-os is frissíthető szerintetek? Csak mert valaki írta, hogy neki T-s van, és már tölti hozzá a cuccost! Nem tudom itt mire gondolt! A gyárira, vagy nem gyárira!
Remélem lehet, akkor első dolgom lesz ha hazaérek! -
atoth
aktív tag
Második próbálkozásra felment. Az első benyomásom, hogy minden testreszabás elveszett.
-
emre33
addikt
Hát felraktam.
Eddig ANNA-t használtam.
Telefont első nap megvettem anno.Eddig sose volt gond a céges Exchange beállításával.
Erre bellén nem lehet beállítani..Hibát jelez..
Pedig nagy szükségem lenne rá
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest