- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroberto
veterán
válasz FerengiNaar #2551 üzenetére
Ha nincs kitöltve, lepecsételve a garijegy, és a számlán sincs IMEI, gondok lehetnek a gariztatással.
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
FerengiNaar
csendes tag
válasz FerengiNaar #2549 üzenetére
A számlán nincs, csak a dobozon található az IMEI szám.
-
Muflon
csendes tag
válasz FerengiNaar #2326 üzenetére
Azt hiszem én is beruházok egy ilyenre. Egy hét alatt, amióta megvan a telefon, már sikerült kétszer elejteni Eredmény: 3 sarkán lejött a festék a fekete keretről + az egyik sarkán van egy kis benyomódás, ott a festék nem jött le. Persze ez még mindig jobb, mint egy kijelző karc, vagy ne adj Isten kijelző törés
Jó ez az alumínium keret, szép, elegáns meg minden de az ütés energiáját sajnos nem képes úgy elnyelni, mint egy polikarbonát.
Amúgy maga a telefon tényleg nagyon jó, csak megerősíteni tudom az előttem szólót Én is droidról jöttem át (Galaxy Ace 2), kész megváltás volt. Egyedüli hátrányként én is a Vissza gomb érzéketlenségét említeném meg. Valamint én arra számítottam, hogy a Glance Screen bekapcsolása kicsit érzékenyebb lesz, valamikor elég nehezen akar előjönni. Aztán persze lehet csak nekem voltak túl magasak az elvárásaim
-
MrCsiT
addikt
válasz FerengiNaar #2294 üzenetére
Nekem is ezt írja a tér-erő-től vett teló, ám az egyik Nokia care-es ügyfelessel beszéltem telefonon, és ellenőrizte, és mondta, hogy olaszországi a teló,ha olasz számlám is van hozzá, na akkor, érvényes is az a gari
..az meg persze, nincs, csak bolti gar, viszont a fentebb írt 15-25e eltérés a bolti garhoz úgy nézett ki, hogy tér-erőnél 69k a teló, MM-ben meg 119.. tessék különbséget számolni. Hát nem 25k.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz FerengiNaar #2289 üzenetére
De a számlán rajta van a vétel dátuma és amikor aktiválod a telefont akkor bekerül az MS rendszerébe.
Persze ha valóban te vagy az első tulajdonosa aki aktiválja. A telefon "Lumia súgó+ tippek" menüpontjában ellenőrizni tudod, hogy van e rá MS garancia.[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz FerengiNaar #2289 üzenetére
A 15-25e Ft az pont egy garanciális kijelzőcsere, ami nekem pl. 820-nál pont jól jött.
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz FerengiNaar #2263 üzenetére
Nekem sem húzta be a kapcsolatokat a G-mail fiókomból, BT-n vittem át őket meg az esemeseket a régi telefonomról.
Alapképernyőn nyomd meg a hangerő gombot. Fölül megjelenik a csegetési hangerő, ha lehúzod akkor az értesítésekét, a média hangerejét és a rezgést is be tudod állítani. Egyébként meg a beállításokban húzd balra a képenyőt, ott vannak még beállításokNekem is Win7 64 HP-m van és gond nélkül csatlakozik.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
válasz FerengiNaar #2258 üzenetére
Nem kell feltenni a wp alkalmazást, az illesztőprogramot meg töröld le, aztán telepítsd újra.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Gusztáv
addikt
Véletlenül nem N-es (media player nélküli) Windows-al próbálod?
Laci
-
Dzsekó
addikt
1. Szinkronizáltad? Addig nekem sem jelent meg.
2. Érdekes. Milyen op. rendszerrel próbálod? Nekem Win7 64 bit simán felismerte.
Ha esetleg sehogy sem jönne össze, akkor ajánlom az Easy transfer alkalmazást. Ezzel wifin keresztül tudsz fájlokat másolni a telóra, akár WinXP alatt is (ismerősnél az van és így meg tudtam neki oldani a fájlmásolást). Amióta Easy transfert használok, feleslegessé vált a kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...