- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
-
hülyegyerek
addikt
válasz Wheelbarrow #2459 üzenetére
Milyen "csapdákat állít a MS" ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Nekem semmi gond a gombok érzékenységével.
-
hülyegyerek
addikt
válasz FerengiNaar #2258 üzenetére
Nem kell feltenni a wp alkalmazást, az illesztőprogramot meg töröld le, aztán telepítsd újra.
-
hülyegyerek
addikt
Az idióta hisztériakeltés tipikus esete. Találnak egy hibás telefont, és csinálnak egy cikket arról, hogy sorozathibás a telefon. Barmok.
-
hülyegyerek
addikt
válasz viewdetails #2205 üzenetére
A dobozán lévő 4 országkód a sales package tartalmát határozzák meg.
-
hülyegyerek
addikt
válasz viewdetails #2203 üzenetére
Sajnos csak múlt időben vettem részt, szóval passzolom. A lényeg, hogy nincs egységesen régióba gyártott telefon, csak országokba.
-
hülyegyerek
addikt
Ha droidon volt előtte, akkor kellett, hogy legyen Google acc-ja. Oda szinkronizálva vannak a névjegyei, tehát semmit nem kell varázsolni, csak hozzáadni a telefonhoz a Google fiókot is, aztán beállítani, hogy az ottani névjegyeit is jelenítse meg a kapcsolatok.
-
hülyegyerek
addikt
Alapból kell egy MS acc, ha használni akarja a telefont, szóval már be kellett lépnie valamilyennel. Nem lehet, hogy más acc volt az ? Vagy nem lehet, hogy az eddigiek csak simán sim-en voltak ?
Így teljesen érthető lenne a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Naptár - beállítások- ott meg annyi fajta naptárt jelölsz ki, amennyit akarsz. Nálam az ismerősök szülinapja, outlook naptár, google, naptár, magyar ünnepnapok vannak megjelenítve. Mindegyikhez választhatsz külön színt.
-
-
hülyegyerek
addikt
válasz viewdetails #1759 üzenetére
Nálam még mindig sokkal közelebb kell hadonászni, mint akármelyik eddigi Lumiámnál. Amúgy T-s a készülékem.
-
hülyegyerek
addikt
Nem kell ennyit problémázni, az edigital megbízható bolt.
-
hülyegyerek
addikt
válasz csokito100 #1731 üzenetére
Cortana - quiet hours. Azon kívül semmi.
-
hülyegyerek
addikt
Az érintőgombok működnek, bár jóval pontosabban kell megnyomni őket, mint az eddigi Lumiákon. Szerintem kisebb területen érzékeli az érintést, ezért is gondolják úgy sokan, hogy nem működik.
A wifi stabil, nálam semmi gond nincs vele.
Az már más kérdés, hogy mennyire éri meg a 925-öt lecserélni erre...3 dologban jobb szerintem : kijelző mérete, üzemidő, valamint a bővíthető tárhely.
Teljesítménybeli különbséget nem fogsz érezni a két telefon között.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz csimasz.82 #1490 üzenetére
Igen
-
hülyegyerek
addikt
válasz viewdetails #1443 üzenetére
Szerencsém volt vele. A 1320 árából max egy 735 jött volna ki, de tegnap megláttam egy jóárasított 830-at jofogás.hu-n, le is csaptam rá azonnal.
-
hülyegyerek
addikt
Üdv mindenkinek. Csatlakozok én is a 830 tulajokhoz egy fekete példánnyal. Elég régóta nyúzok Lumiákat, szóval tudom, mire számítsak.
Baromi szép telefon, és ami a legjobb: elfér a zsebemben (1320-ról váltottam)[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
"Okosítani" nem tudod, mivel teljesen zárt a rendszer, de nem is kell. A navi rész toronymagasan veri az összes konkurens megoldást (az igo-t leszámítva, de az amúgy is fizetős).
Az oldalgombok problémáját meg nagyon könnyen kiküszöbölheted, ha egy olcsó univerzális tartó megfelelő karján kivágod a szivacsot a gombok helyénél. Nekem így van megoldva.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz karldergroße #259 üzenetére
Legalább egy hete kérdezősködsz a wp topikokban, hogy jó lenne e neked a wp. Minden kérdésedre kaptál választ, nem írtál le egy olyan dolgot se, amit wp-n ne lehetne megoldani.
Ennek ellenére jössz ezzel a "kevés a minőségi app" dumával...csak nem valamilyen droidos topikban beszélték tele a fejedet ?
Mindegy is, a lényeg, hogy szerintem egy kicsit határozatlan vagy, vagy mégse ?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz karldergroße #237 üzenetére
Westel nincs, Pannon GSM nincs, Vodafone meg pont van. Kicsit mellément.
(#250) kbyte1024: remélem, nem jönnek értem fekete Csajkával a Dél-Koreaiak.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
HTC Sensation XE-ről váltottam wp-re. Laggolt, újraindulgatott, kiesett a hangerőszabályzó gombja, a hab a tortán pedig az volt, hogy fél (!!!) évig volt rá support úgy, hogy akkoriban az volt a csúcsmodell.
Köszi, de inkább soha többet Htc-t.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Honnan veszed ezt ? Találgatni szerintem nem egy szakmai topikban kellene...
Amúgy ha tényleg x86-os architektúra fog kelleni neki, mint ahogy említve is volt a rendszerbemutatóban, egyik mostani telefon sem fogja megkapni. Erről ennyit, de ez is csak találgatás.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Én 90-ért pont meg fogom venni. Tud olyat, amit a 930 nem (glance screen, bővíthető memória, cserélhető hátlap), az erősebb hardver meg pont nem érdekel wp alatt, szóval nekem nem éri meg az a plusz 30 rongy, amivel az drágább.
-
hülyegyerek
addikt
Ha még nem volt :szaracsempe.
Innentől kezdve, aki a wp-t fikázni jön ebbe a topikba, menjen valami droidos, vagy almás témához, ott megteheti.
Amúgy sose mondta a MS,hogy ez csúcsmodell lenne, arra ott van a 1520, meg a 930.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...