Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Wheelbarrow #2459 üzenetére
Milyen "csapdákat állít a MS" ?
-
hülyegyerek
addikt
Nekem semmi gond a gombok érzékenységével.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
FerengiNaar #2258 üzenetére
Nem kell feltenni a wp alkalmazást, az illesztőprogramot meg töröld le, aztán telepítsd újra.
-
hülyegyerek
addikt
Az idióta hisztériakeltés tipikus esete. Találnak egy hibás telefont, és csinálnak egy cikket arról, hogy sorozathibás a telefon. Barmok.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
viewdetails #2205 üzenetére
A dobozán lévő 4 országkód a sales package tartalmát határozzák meg.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
viewdetails #2203 üzenetére
Sajnos csak múlt időben vettem részt, szóval passzolom. A lényeg, hogy nincs egységesen régióba gyártott telefon, csak országokba.
-
hülyegyerek
addikt
-
hülyegyerek
addikt
válasz
viewdetails #1759 üzenetére
Nálam még mindig sokkal közelebb kell hadonászni, mint akármelyik eddigi Lumiámnál. Amúgy T-s a készülékem.
-
hülyegyerek
addikt
Nem kell ennyit problémázni, az edigital megbízható bolt.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
csokito100 #1731 üzenetére
Cortana - quiet hours. Azon kívül semmi.
-
hülyegyerek
addikt
Az érintőgombok működnek, bár jóval pontosabban kell megnyomni őket, mint az eddigi Lumiákon. Szerintem kisebb területen érzékeli az érintést, ezért is gondolják úgy sokan, hogy nem működik.
A wifi stabil, nálam semmi gond nincs vele.
Az már más kérdés, hogy mennyire éri meg a 925-öt lecserélni erre...3 dologban jobb szerintem : kijelző mérete, üzemidő, valamint a bővíthető tárhely.
Teljesítménybeli különbséget nem fogsz érezni a két telefon között. -
hülyegyerek
addikt
válasz
csimasz.82 #1490 üzenetére
Igen
-
hülyegyerek
addikt
válasz
viewdetails #1443 üzenetére
Szerencsém volt vele. A 1320 árából max egy 735 jött volna ki, de tegnap megláttam egy jóárasított 830-at jofogás.hu-n, le is csaptam rá azonnal.
-
hülyegyerek
addikt
Üdv mindenkinek. Csatlakozok én is a 830 tulajokhoz egy fekete példánnyal. Elég régóta nyúzok Lumiákat, szóval tudom, mire számítsak.
Baromi szép telefon, és ami a legjobb: elfér a zsebemben(1320-ról váltottam)
-
hülyegyerek
addikt
"Okosítani" nem tudod, mivel teljesen zárt a rendszer, de nem is kell. A navi rész toronymagasan veri az összes konkurens megoldást (az igo-t leszámítva, de az amúgy is fizetős).
Az oldalgombok problémáját meg nagyon könnyen kiküszöbölheted, ha egy olcsó univerzális tartó megfelelő karján kivágod a szivacsot a gombok helyénél. Nekem így van megoldva. -
hülyegyerek
addikt
válasz
karldergroße #259 üzenetére
Legalább egy hete kérdezősködsz a wp topikokban, hogy jó lenne e neked a wp. Minden kérdésedre kaptál választ, nem írtál le egy olyan dolgot se, amit wp-n ne lehetne megoldani.
Ennek ellenére jössz ezzel a "kevés a minőségi app" dumával...csak nem valamilyen droidos topikban beszélték tele a fejedet ?
Mindegy is, a lényeg, hogy szerintem egy kicsit határozatlan vagy, vagy mégse ? -
hülyegyerek
addikt
válasz
karldergroße #237 üzenetére
Westel nincs, Pannon GSM nincs, Vodafone meg pont van. Kicsit mellément.
(#250) kbyte1024: remélem, nem jönnek értem fekete Csajkával a Dél-Koreaiak.
-
-
hülyegyerek
addikt
-
hülyegyerek
addikt
Ha még nem volt :szaracsempe.
Innentől kezdve, aki a wp-t fikázni jön ebbe a topikba, menjen valami droidos, vagy almás témához, ott megteheti.
Amúgy sose mondta a MS,hogy ez csúcsmodell lenne, arra ott van a 1520, meg a 930.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft által bekebelezett Nokia új csúcsmodellje nem tud semmit extrát, de amit igen, azt magabiztosan hozza.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest