- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Imi1981 #17858 üzenetére
Tudom csak Domojkonak valaszoltam, hogy nalam az ertesites es az uzenet egy resze mindig letoltodik, ertesit , de csak az app futtatasakor tolti le az uzenetet ... nala valamiert az ertesitesek se jonnek meg ... mikozben nalam igen es lassitott nettel is lazan skypeolok,viberezek (voip) telenor elofizuval ...
-
válasz
Imi1981 #17785 üzenetére
Ha az ms nem huzza le a rolot a w10m-nek , akkor jo darabig maradok a platformon , a 735 boven kiszolgal , a 218 build tobb mint jo , nincs miert cserelni telefont ... szamomra a a w10m stabilitasban , funkciokban boven jo, nem tudom mi lehetne a megfelelo altenativa helyette . Ma frissult a kamera app, a galeria es a kisalkalmazasok is ... holnap tesztelem a kamerat ☺...
Janes
Ha insidert hasznalsz akkor a slow es a fast ring felejtos , mert ott mar az rs-t tesztelik , a fo szempont nem a keszulek stabil mukodese, hanem az esetleges uj funkciok, javitasok tesztelese, emiatt lehetnek sot akadnak is anomaliak.
Insideren a relealise preview a th build , de itt is csak havi egy frissites, javitas van a rendszernek , ez mar nem teszt hanem a th patchelese inkabb ... -
Attici
őstag
válasz
Imi1981 #17698 üzenetére
Én nem adnám el ennyiért. Nekem többet ér.Mit akarsz helyette?
Inkább vettem egy 630-ast mellé tartaléknak 12-ért, fóliás, dobozos, garanciális, hibátlan. Imádom.
Nagyon nincs áruk a használt WP-oknak. nem éri meg eladni.
Nekem is most jött az SMS, hogy kész a telefon. Kíváncsi vagyok, hogy mit csináltak vele. -
zsoltyyy
senior tag
válasz
Imi1981 #17657 üzenetére
S6 képernyője nincs ennyire lekerekítve, de már erről is felvált az üvegfólia.
Ha meg nem ér ki teljesen a széléig, akkor azokat műveleteket, amiket a képernyő szélén kell végezni, nagyon kényelmetlenek lesznek.Egyáltalán miért akartok rá fóliát rakni? Eddig egyik telefonomon se volt (s6on is csak azért volt, mert így vettem, de le is szedtem 1 hét után) és egyik telefonom képernyője se karcos.
A lumia 710-é nagyon kicsit, de csak ha a fény úgy süt rá akkor látszik, a képminőséget nem rontja.
És azért az a telefon kapja is rendesen... -
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #17654 üzenetére
Tévedtem bevallom! A 107 után már a 218-ast rakta. Már a letöltésnél jelezte hogy az a következő és töltötte lefelé ,reggel már fent volt a 218 és hála az égnek ébresztett is szóval az ébresztő beállításokat is megrartotta.Amúgy egész jónak tűnik és most úgy gondoltam fent hagyom mert végre javítva van az edge több lap kezelése ami nagyon zavart. Délután lehet nyomok egy hr-t hogy tiszta telepítés legyen bár úgy nézem nem szükséges mert jól működik.
-
Kenoby
tag
válasz
Imi1981 #16902 üzenetére
8.1 volt a telefonon amikor megvettem, de ott csak egy-két program maradt ott a háttérben ha kiléptem belőlük.
Itt 10-en viszont minden szar ottmarad még az telefonkönyv is.Egyébként a 10-es szerintem sokkal jobban szopálja lefelé az akksit, nálatok is így van?
8,1-et, hogy tudom visszatenni? mert nekem nincs szükségem szinte semmire, ami újdonságot nyújt a 10.
Én telefonálni, fotózni néha SMS-t irní használom, nem vagyok telefonnyomkodós tipus kinőttem már abból a korból. -
válasz
Imi1981 #16432 üzenetére
Mi nem tetszett a 122-ben hogy vissza alltal ? Nalam a gps rendben van here ,sygoc teszi a dolgat, a kameran is reszeltek egy kicsit , tempo mar boven jo , eddig a stabilitassal sincs gond, uzemido korrekt, es az uj funkcio a @bug is reszlegesen megmaradt...
Virag.et
Elvileg a ragasztott uveg is cserelheto rajta , csak szakit kell ra talalni, aki a regit ovatosan lemelegiti, leszedi es megfelelo ragasztoval ujjat tesz ra, ezt azert kevesen vallaljak . -
spider80
őstag
válasz
Imi1981 #16186 üzenetére
Szerintem ezt már nem lehet beállítani, maga a facebook a baj: egy ideje tiltják a külső programok általi facebook chatet, mert szerintük rontja a felhasználói élményt. Így csak a hivatalos messenger programmal megy normálisan. Ez androidon is így van,nem csak wp-n. Pedig nekem is megvolt a fizetős im+ pro program wp-n is, androidon is. Ez van
-
Vodar
senior tag
válasz
Imi1981 #15998 üzenetére
Én nem hiszem, hogy egy kínai fólia kevésbé karcolódna, mint a Gorilla Glass 3
Az elég égő lenne a GG 3-ra nézve, és érdemes lenne felvásárolnia ezeket a kínai cégeket. A fólia egyszerűen gyengébb minőségű, mint a kijelzőt védő anyag, kevésbé tiszta, így nehezebb észrevenni rajta a hajszálkarcokat.
-
-
Vodar
senior tag
válasz
Imi1981 #15599 üzenetére
Én eleve fóliával és szilikontokkal rendeltem a telefont. A fóliát azzal a lendülettel vettem le, ahogy rátettem, mivel nem fedte le a teljes kijelzőt (a lekerekített széleit), a szilikon tokot pedig három nap használat után, mert pont annyival dobta meg a vastagságát, hogy már nem volt kényelmes zsebben hordozni.
Most már fél éve használom, két helyen szokott lenni, vagy a zsebemben, vagy a táskámban a kulcscsomóm és pénztárcám mellett.
Most fogtam egy mikroszálas kendőt és kijelzőtisztító folyadékot, alaposan megtisztítottam és tüzetesen átnéztem.
0 karc van rajta.
Tehát teljesen felesleges a fólia, csak a használhatóságát rontja. Arról nem beszélve, hogyha nem sikerül teljesen pormentesen feltenned a fóliát, akkor a beszorult por jobban összekarcolhatja.
-
Narakh
senior tag
válasz
Imi1981 #15595 üzenetére
A kijelző domború széle miatt ott a merev üveg nem tapad meg (egyébként a legtöbb fólia sem). Védeni véd, de a széleken egy pár milliméteres sávban levegő van alatta; ránézésre olyan, mint egy keret. Nekem ez nagyon zavarta a szemem, hamar megváltam tőle. Könnyen felszedhető, nem kell kapirgálni.
Amennyiért mondjuk vesztegetik, nem egy nagy érvágás kipróbálni, hátha a te szépérzéked nem tiltakozik ellene. Én speciel visszakértem érte azt a pár száz forintot is, mert a leírásban tökéletes illeszkedést ígértek.
-
zachary
tag
válasz
Imi1981 #15578 üzenetére
Nem olyan apró hibák ezek, inkább ordító hiányosságok. Annyira nehéz lenne megoldani, hogy ha egynél több lapot nyitok meg abban a húdekiecseszettülezneminternetexplorerezezerszerjobb edgben, akkor ugyan ne tölstsön már újra mindent, ha megnyitok egy weboldalt ott egy másik lapot, majd utána vissza az elsőre, akkor ugyan ne ugorjon már vissza az előző! lapra. Nem tudom hány giga net kéne neki, hogy ne zabálja fel egy hét alatt. Tök jó lesz a win10 meg minden, de jelenleg iszonyatosan el van cseszve nem kevés helyen.
-
westcoastog
veterán
válasz
Imi1981 #15567 üzenetére
Franc tudja, de nagyon sok minden nem tetszik nekem ezen a rendszeren, jó cucc, de nagyon esik szét az egész, a 8.0 és 8.1 jobban egyben volt, itt meg vannak ellenérzéseim a rendszerrel szemben.
(#15568) kalm007
Ez meg a másik fasság, ha eddig el lehetett tüntetni 3rdparty appok alatt, akkor most miért nem lehet? -
Sawyer_
tag
válasz
Imi1981 #15479 üzenetére
Vigyázz azért, hogy honnan rendeled. Nekem most jött meg egy kínai hátlap (nem is a legolcsóbb), de ahogy feltettem elrepedt, mert a hangerőgomboknak olyan rossz volt a kialakítása. Nem is illeszkedik rendesen a gombokhoz, a hangosító gomb folyamatosan beragad.
Más kérdés: azt tudja valaki, hogy hogyan tudom beállítani, hogy azokban az emailekben is keressen, ami nincs letöltve a telefonra? Korábban ha volt egy keresésem az emailek között, akkor a további keresés itt: Google Mail-re nyomva kereshettem a régi levelek közt. Most ez nem működik. Miért?
-
-
Sungoo
addikt
válasz
Imi1981 #15500 üzenetére
Nem jönnek az értesítések, vagy duplán jönnek. Olyan is van, hogy régen elolvastam az üzenetet, utána jelez. Hívásnál nem csörög ki. Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Hiányolom benne a videóhívás funkciót is.
szerk: most páldául 11 57-kor írták az üzenetet, ez hajlandó volt 12 10-kor jelezni.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Imi1981 #15479 üzenetére
Én is S2 -ről váltottam 730 -ra. Elsődleges szempont a dupla SIM volt. 2 kártyával is jobb az akkuidő, és valóban gyorsabb is. A 8.1 -et azonnal a 10 -esre cseréltem, ami jobban tetszik.
A hátlapot nekem is cserélnem kellett, én ebayről rendeltem ami képről a legjobban hasonlított az eredetihez, így 2400 Ft -ba került. -
-
-
válasz
Imi1981 #15454 üzenetére
Nalatok is kesik a gyari kamera app , igy ertve , hogy vakuzik es mintha keson exponalna egy kicsit es sotetek lesznek a kepek... ? A proshotnal nincs ilyen hiba .
Imi1981
A vegleges elvileg csak jobb lehet , mert akkor mar a w10hez valo driverek,firmware fut az oprendszer alatt.
Amugy a w10 minden apro hibajaval egyutt is kellemesebb mint a 8,1 volt . Ha meg a kellemetlensegeket okozo hibakat javitjak , akkor meg még inkabb gyere be . -
JSaN
addikt
válasz
Imi1981 #15231 üzenetére
Nekem is majd 2 ora volt, neha lassan mozdul a csik, legy turelmes. En pl nem nyomtam hard resetet, hanem ra frisitettem a programokra es kesz, igy is tokeletessen mukodik es semmi anomalia nem volt lassan 1 hete. (idaig)
Amugy tetszik nem alok mar vissza win8ra, sokkal elobbek a csempek stb. atlathatobb bealitasok stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest