- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszipeti
aktív tag
válasz
meszipeti #17773 üzenetére
Megoldódott, megy rendesen, volt egy HR és azt vettem észre, hogy csak akkor indul a hangos navigáció, ha mozog a telefon. A 950 egyből mondja a magáét, akkor is, ha álló helyzetben van. Bár azon van mobilnet, ebben most nincs kártya, csak navira használom, nem tudom, befolyásolja-e.
-
westcoastog
veterán
-
törölt tag
válasz
meszipeti #11427 üzenetére
Igen az egyértelmű hogy azt fogja kiírni hogy tiltott mivel másik sim kártya van benne. Azért is írtam hogy korábban nem volt odaírva hogy tiltott de mikor rányomtam tiltottnak írta ki. Ez alapján biztosan nem lehet megállapítani hogy függő vagy független. Csak korábbi hozzászólásban az volt hogy korábban tiltottnak írta de szerviz után nem írta már oda. Ezért is írtam hogy nem lehet így megállapítani csak egy másik sim kártyával és azt nem akarom elhinni hogy az egész fórumban nincs olyan ember akinek lenne egy másik nano sim kártyája amivel végre befejezhetenénk a találgatásokat és nem jönne Naponta 15 kérdés hogy független lehet vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest