Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
melanieevi
csendes tag
válasz
metalstorm #18996 üzenetére
Ez sem alis ugyan, de en mar többször innen rendeltem, sokkal olcsóbbak az sd-k, mint bárhol máshol, ahol néztem. http://www.supergamer.hu/
-
melanieevi
csendes tag
válasz
galuska95 #18991 üzenetére
Koszi a linkeket, biztos a fóliával van a baj, mert csak azóta szórakozik velem telefonálás közben, mióta felraktam.
A kamerat meg megnéztem, nincs rajta karcolas, de ha lenne is, akkor a közeli tárgyak fényképezésénél is homályos lenne szerintem. Amúgy látszik hogy kuszkodik a fókuszálással, aztán beáll vmi total homályosra... -
rob.solney
csendes tag
L735, W10 alatt tapasztalt valaki olyat, hogy zárképernyő feloldás után a keresés ablak ugrik fel és semmivel nem lehet eltüntetni? Keresésből pár progit meg tudok nyitni, de a csempés kezdőképernyő vagy a menü sehogy nem jön vissza. Nem reagál a windows, vissza gombokra sem. Ha újraindítom is a keresés jön be. Már 2. jártam így, először még évfordulós frissítés előtt, majd most a 14393.103-as builddel is. Mindkét esetben HR oldotta csak meg a problémát. Nem jövök rá az okára, nincs előjele.
Másik problémám, hogy állandóan újraindul mióta w10 van rajta. Először SD kártyára gyanakodtam, de már a 2. SD-t veszem bele, mindkétszer 16GB Kingstont. Érdekességképpen, asszony L640-nél nem indul újra a telefon az előző SD kártyával, csak nálam, így valszg nem rossz a kártya.
Hétvégi újrarakás óta már az áruház sem megy, "merül az akku" jelzést ad a frissítésekre és nem telepít és nem is tölt le semmit. Ilyen jelenséggel találkoztatok?
Aki még nem rakta fel w10-et, ha a fentiek nem lennének, akkor egyébként nyugodt szívvel ajánlanám használatra, nekem sokkal jobban bejön, mint a 8.1 (már amikor működik a telefonom
).
Egyébként az az érzésem, hogy 2GB kell a W10 alá, hogy zökkenőmentesen működjön, ha az ember használ programokat is rajta. Nagyon szembetűnő a várakozás pl. outlooknál, ha törölni szeretnék egy e-mailt, kb. pont addigra kezd el dolgozni, mire elbizonytalanodom, hogy egyáltalán megnyomtam-e és ezt más alkalmazásoknál is tapasztalom. Vagy vajon ez is egyedi hiba nálam? W8.1 alatt nem volt sehol ilyen érzésem.
-
BrownB
tag
válasz
metalstorm #18996 üzenetére
Igaz, nem Alis, de Ő megbízható.
-
galuska95
aktív tag
válasz
melanieevi #18987 üzenetére
Szia!
A kamerán nicns valami külsérelmi nyom? Esetleg egy nagyobb karc okozhat ilyet szerintem.
Fóliával nekem még nem volt olyan gondom, hogy a közelségérzékelő nem működött volna.
https://www.aliexpress.com/item/Amazing-9H-0-3mm-2-5D-Nanometer-Tempered-Glass-screen-protector-for-Nokia-Lumia-730-Lumia/32333596129.html?spm=2114.13010608.0.88.gSio69
https://www.aliexpress.com/item/0-25mm-Explosion-proof-LCD-Tempered-Glass-Film-for-Nokia-Lumia-730-735-LCD-Screen-Protector/32372790928.html?spm=2114.13010608.0.120.gSio69
ezt a kettőt pl próbáltam és teljesen jó volt, esetleg valami beállítással nem kapcsoltad ki ezt a funkciót?
-
Takvan
tag
Eddig nem volt különösebb problémám a W10M -el (L730), viszont ma reggelre, a kezdőképernyőről eltűnt egy partner csempéje, a kedvencek csoportból eltűntek a kapcsolatok, ha megnyitom a kapcsolatokat senki mellett nincs kép, mind eltűnt , viszont a kapcsolatok csempén megjelennek a képek.
Este még minden rendben volt, éjjel biztos nem történt frissítés, mert a wifi is ki volt kapcsolva.
Találkozott valaki már hasonlóval?
Egyébként az évfordulós frissítés után pont fordítva volt, akkor a kapcsolatoknál ott voltak a képek, csak a csempén nem jelentek meg 2 napig. Mondjuk az volt a szerencsésebb, mert megjavult magától, de tartok tőle most a kapcsolatokba nem fognak visszakerülni az eltűnt képek! -
melanieevi
csendes tag
válasz
melanieevi #18987 üzenetére
Najo, az előző keresésem.nem.volt alapos úgy tűnik, a binges kérdésre megtaláltam a választ, de a tobbiben tényleg tanácstalan vagyok
-
melanieevi
csendes tag
Sziasztok! Tegnap frissítettem win10re, ezzel kapcsolatban lenne par kérdésem. A böngészőben at lehet állítani az alapértelmezett keresőt bingről googlera? Nekem nem sikerült hozzáadnom mast, de remélem csak en benazom...
be van állítva a living images készítés, de en nem igazan latom h olyan képeket készítene, esetleg ezeket most vhol máshol tudom megnézni? Amik a frissítés előtt készültek, most azok sem fotoklipesek.
A 3. problémám frissítés független, par napja a kamera nem képes messzire fókuszálni, mintha vmi makro módban ragadt volna, pedig ilyen beállítást nem tálaltam es a frissítéssel sem rendeződött a dolog. Erre van esetleg vmi tipp, hogy mi lehet a baj?
Jah es ha esetleg ebayes,aliexpresses eladót tudnátok mondani aki olyan kijelzovedot árul, amin a közelségérzekelőnél is ki van vágva, azt is nagyon megköszönném, mert már a fel világot felhívtam százszor az arcommal, miközben mással beszeltem...
Köszönöm előre is! -
nrbx
tag
válasz
Attici #18984 üzenetére
Ha semmi bajod, akkor nyilvan nem feltetlenul erdemes feltenni a 10-est.
Nekem az volt az egyik bajom vele, hogy az IE-vel bizonyos weboldalakon nem mukodott minden, pl. van elofizetesem egy napilapra, de 8.1 alatt nem tudtam bejelentkezni, más oldalon nem tudtam a legordulo menubol valasztani, megint mas oldalon egyaltalan semmire sem tudtam "kattintani", mert szinte "lefagyott". EDGE-ben ezek mukodnek.
A kibovitett muveletkozpont is kenyelmes, ugyanugy mint az atlathatobb Gephaz tovabba olyan aprosagok, hogy SMS-re, Skype uzenetre tudok azonnal valaszolni amint a kepernyo tetejen megjelenik az ertesites.
Akku ido, stabilitas, sebesseg nalam megfelelo.
Vannak aztan visszalepesek is (HERE Drive app hianya, Feladatok hianya a naptarbol), design sem egyseges, de alapjaban nekem egyelore tobb a plusz mint a minusz, ezert megerte feltenni.
-
törölt tag
válasz
metalstorm #18983 üzenetére
Mert szerintem a microsoft félét leszedték. Az csak a telefonokon van alapból rajta.
-
metalstorm
aktív tag
Köszi a válaszokat... akkor marad
Kalmm007 : Csak két facebookot látok... de a Beta teljesen jó , végülis mindegy
-
nrbx
tag
válasz
metalstorm #18980 üzenetére
3 hete tettem fel a W10m-et Lumia 730-ra. Első két nap volt probléma az értesítésekkel, merüléssel, de azóta ugyanolyan jól működik mint a 8.1, minden szempontból. Van egy két bug, valamelyik alkalmazás lassabban indul, valami funkció hiányzik, illetve az új design-t is szokni kell, de alapjában véve egyelőre jó.
-
törölt tag
válasz
metalstorm #18980 üzenetére
Nálam nincs gond a winnel. Igaz telefont sem használom olyan sokat. Facebook-ból ha jól látom 3 féle alkalmazás van. Egy ami alapból a telefonon van a microsoft féle. Most nemrég jelent meg a Facebook féle facebook és a béta. Még azért van pár frissítés hátra míg jónak lesz mondható. Következő nagy frissítés majd márciusban várható vagy április. Az RS2-vel.
-
metalstorm
aktív tag
Hát olvastam itt a Facebookról.. Messengerről... Nem rég lett egy Lumia 735-ösöm, a gyári face nekem gyorsan indult, de 14-18 órával régebbi bejegyzések voltak a legfrissebbek... Viszont a Facebook (beta) teljesen jó...bár lassan indul. Kicsit teljesen a FaceLite...csak sajnos itt kell neki a külön Messenger, az androidnál a Lite-be nem... de alakul! Messenger viszont azonnal jelzi az üziket, megjelenik és hangall is. Windows 10-es, a legfrissebb....
Azért vannak még hibák... én kapásból nyomtam rá a 10-est mert ez a csempe dolog nekem nem nagyon tetszik. Sajnos a Z10-em most müködésképtelen, mentő szoft sehol, muszályból lett windows mobil...mert manó és megharabdált alma nem kell.... Ahogy belaktam ugy tünt hogy sokszor kell neki a win10... Ti hogy látjátok ezt? Jobb még mindig a 8.1-es? Vagy hagyjam már és talán pár hónap mulva elkészülhet egy megbizhatobb stabilann win10? -
MrZidi
tag
Rs1 frissítés után van akinek meghalt az e-mail élő csempéje sehogy se tudom életre kelteni pedig volt 8.1 től való próbálkozás is.
-
Virág et.
senior tag
válasz
sasa58 #18976 üzenetére
Nekem is előfordul, hogy lefagy a GPS modul: program remekül működik, de az aktuális hely nem frissül.
Korábban azt vettem észre, hogy ha a Here alatt kiakadt attól még a GMaps működött, de utoljára már csak a telefon újraindítása segített.
Mondjuk a Wifinél is van hasonló hiba néha: látja a hálózatokat, de csatlakozni nem tud. Telefon újraindít, utána minden OK egy darabig.Lehet, hogy be kellene küldenem a szervizbe amíg garanciális...
(L730/W8.1) -
sasa58
tag
Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy lehet az, hogy a navigációm hetekig tökéletes, majd napokig totál halott, majd egyszer csak megint jó lesz. 8.1 és Here.
Van egy GPS teszt programom és amikor szar, akkor 70000 m-es pontosságot ír ki, de a térképre nem is helyez fel sehová és el sem indul a navi. Persze van másik progim is, Sygic, de ilyenkor az sem müxik.Ja és van egy Samsungom is, az minden esetben tökéletesen működik, szintén a Here-vel.
-
modrocz
csendes tag
válasz
sasa58 #18974 üzenetére
Én ugyan így tettem, kétszer próbáltam a win 10-et, egyszer a megjelenés után, illetve nemrég az utolsó "nagy" frissítéskor, de a szebb kinézet és a jobban átgondolt, áttekinthetőbb menün kívül csak a gond volt vele. Hiába tettem "legyalult" telefonra, illetve próbáltam ki a fórumon leirt praktikákat, az Én 730-as telom úgy látszik nem szereti. Gyakorlatilag néhány napon belül használhatatlan lett, a belsőmemóra megtelt, az alkalmazások nem indultak. Ez mellett a fiam 640-es telefonja viszonylag hiba nélkül megbízhatóan működik.
-
SpeedyG
tag
válasz
#65388800 #18971 üzenetére
Hát ez minden, csak nem érdekes. Magamat éreztem hülyének, amikor futás előtt be akartam kapcsolni, csak nem volt mit. Nem vagyok jogász, ne is menjünk bele - csak hangosan "morgolódok"-, de valahol azért komoly fogyasztóvédelmi kérdést vet fel (vagy kellene) az, hogy én megveszek egy készüléket, aminél alapkritérium volt az FM tuner, aztán jön a gyártó és másfél év után gondol egyet és elveszi ezt a lehetőséget. Persze van másik app, ami azért - jó MS szokáshoz híven - hagy némi kívánnivalót maga után.....
Én egyébként a 8.1-hez képest nem érzek előre-, csak oldalra lépést.
Már unalmas, hogy a felhasználók, vevők legyenek folyamatosan türelmesek. Ennyire nem cool a WP. Sajnálom, mert a 735 jó vas, de ha váltok, nem WP lesz, az biztos.Most próbálom helyretenni még a telefonkönyvet és kideríteni, mi tűnt el, változott meg a tegnapi frissítés óta. Unom.
-
ro3000
tag
Az is félelmetes, hogy a naptárban még mindig nem lehet keresni a bejegyzések között. Vagy csak én nem találom?
-
SpeedyG
tag
Tudtok ajánlani működő, lehetőleg reklám mentes FM tuner app-ot? Vicc, hogy a frissítéssel eltűnt, az MS mindent megtesz, hogy a legtürelmesebb usereket is felbőszítse. Nonszensz.
-
OrLiX
tag
Nálam van még egy olyan dolog a 730-on, hogy a SIM2 nem csörög sms esetén. Állítani nem tudom.
-
válasz
ro3000 #18957 üzenetére
Nalam a .67 vegu ha le akartam valasztani a bluetooth eszkozrol a notification centerbol csonta fagyasztotta a telefonom , csak akksi ki vagy 10 mp-ig power gombos restart segitett, a 107 build insider rpr ag , itt levalasztja a buettoth eszkozrol , csak nem jelzi a notif centerben , de legalabb nem fagy le a telefon , ellenben a naptari esemenyeket nem mutatja a csempe , feleleszteni a empe atmeretezesevel lehet .. nalam a fb app a messenger rendben mukodik, .. igaz ahany keszulek annyi hobortja van a winnek , ismerosomnek a csengohanggal voltak gondok , recsegos hangja volt vagy semmi , nala a 107 gatyaba razta ...
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
No, frissítettem Win10-re. Build szám: 10.0.14393.67.A problémám az, hogy több (nem gyári) alkalmazás is csak másodjára indul el.
Például megnyitom a Messengert és tölt, tölt, tölt fekete háttérrel, majd bedobja a kezdőképernyőt.
Másodjára elindul.Van erre valami megoldás?
Az utolsó frissülés után nyomtam egy HR-t.
-
ViragL
tag
válasz
BlackLamb #18963 üzenetére
Mielőtt belevágsz próbálj ki valamit, szerintem. Vedd ki az SD kártyát, csinálj egy hr-t. Utána úgy rakd vissza a kártyát a telefonba, hogy előtte pc-n (esetleg androidos eszközön) törlöd az előző Windows maradványait. Nyilván a zene, fénykép maradjon, de a többitől szabadulj meg!
A biztonsági mentés visszaállítását hagyd a francba. A laggolás megszűnik, ha minden alkalmazás lefrissült. -
Levente75
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudom másnál is rendetlenkedik a Viber 2-3 napja? Nem küldi az értesítéseket beérkező üzenetek esetén.Illetve az értesítések menüben sincs a viber, hogy a hangjelzést változtatni lehetne
Már 12 szer letöröltem újratettem de semmi javulás.
Hogyan lehet ezt orvosolni, ha lehet?
8.1 alatt fut a 735.Segítséget köszönöm
-
Xantal
tag
válasz
BlackLamb #18954 üzenetére
Szia. Ha még tennél egy próbát, akkor ajánlom mfex kolléga módszerét. Ennek rövid lényege, hogy WDRT-vel újra tenni az eredeti szoftverét, majd frissíteni a legújabbra, de az app-okat csak a végén frissíteni. Biztonsági mentést nem visszaállítani.
Van egy Lumia 730, Lumia 930 és egy Lumia 640 itthon. Valamennyi kifogástalanul megy. -
sgx
tag
válasz
Bali27 #18958 üzenetére
Hali,
az én tapasztalatom az, hogy jobb nem lett az utolsó frissítés óta a telefon, az fb app viszont kimondottan egy hulladék lett. Az, h 3ból 2x induláskor kifagy egy dolog, de emellett ocsmány a kinézete és nem lehet beállítani h a legfrissebb bejegyzések legyenek felül. Roppant bosszantó, ráadásul az élőcsempe sem frissül.
-
ro3000
tag
válasz
this is life #18949 üzenetére
Érdemes insideren próbálkozni? Mert a 393.67 végű igen stabil most.
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Windows 10 alatt valakinek működik a Kisalkalmazások alkalmazás?
Sajnos nekem nem. Ha régebben windows 8.1 alatt csatlakoztam Bluetooth eszközhöz, akkor automatikusan felajánlotta, hogy Ő kezelje az eszközt.
Ötlet? Javaslat?Köszönöm!
Impair
-
BlackLamb
tag
Na akkor azt hiszem most keresek másik platformot. Tegnap csináltam egy HR-et gondolva, hogy jobb lesz az AU frissítése után. Háát nem... Az egy dolog, hogy nem tudta a biztonsági másolatot visszaállítani de most minden rendszer frissítést 0x80073cf9 hibakóddal cseszik feltenni. Persze a korábbi gondok megmaradtak mint pl. a fényerő össze-vissza állítása, vibrálás vagy a kriminálisan laggoló edge. Az annyira várt FB app is egy kalap... Percet kell várni, hogy megnyissa, a kinézetéről már nem is beszélve. Ennyire ocsmány valamit rég nem láttam, a korábbi verzió fényévekkel jobb volt. WP 7.5 óta tartottam ki, eddig. Szégyen, hogy ekkora cég mint az MS ilyen OS- készít. Barátaim, további kitartást kívánok!
-
lorcsi
veterán
de állat lenne , ha a 735 is megkapná ezt a frissítést
(már ha majd valóban ki fog jönni ebben a formában)
-
Rellind
senior tag
Van itt valaki, aki NFC tárgykörben profi? Van olyan opció, hogy automatikusan végrehajtsa a beállítás módosítást és ne a menüpontot dobja fel? Pld: némításnál,wifi bekapcsolásnál....
Ja és lezárt képernyőnél nem megy... erre van megoldás?
Köszi -
OrLiX
tag
Srácok,
Windows 10 alatt nincs Gyereksarok?
Vagy csak nem találom? -
válasz
ro3000 #18946 üzenetére
Rs1 .67 vegu insider rpr-en .103
ptgmaster
Nekem a hivas varakoztatasnal a becsippanas hianyzik , ezt leszamitva korrektul uzemel a telefonom , igaz az AU utan volt egy hr, igy semmi gondom ... amugy mivel insideren vagyok tavaly osz ota , latni a fejlodest boven , mind optimalizacio mind azolgaltatasok, stabilitas teren ... jojjenek is csak az updatek...
-
ptgmaster
tag
válasz
this is life #18943 üzenetére
Persze, örüljünk, hogy legalább jön rá frissítés.
Ebben az verzióban már nincs benne, hogy zizzen egyet amikor a hívott fél felveszi?
De! -
ro3000
tag
Srácok!
Melyik a legfrisebb 10-es szoftver? Én csak a frissítési tanácsadót használtam.
-
-
-
-
-
kispéé
senior tag
Mobiladat-számláló csempe hova lett? Nektek nem tűnt el?
-
törölt tag
válasz
tothjozsi96 #18930 üzenetére
Ha nincs 1 éves akkor
-
tothjozsi96
addikt
Egy gyors kérdés:
Elromlott a gyári töltőm, de nincs semmilyen külső, látszólagos hibája, nem is értem, de egyszerűen nem tölt vele a telefonom, de más telefon sem, próbáltam!
Ezt ha beviszem egy Nokia szervizbe akkor cserélik? -
martonx
veterán
válasz
ptgmaster #18924 üzenetére
Pedig reset nélkül nem fogsz tudni mit csinálni. Mondjuk eddig fel sem tűnt, de zárolási képrenyőnél tényleg ott van a vissza helyén a kamera ikon. Kipróbáltam nálam most se csinál semmit, ha rányomok, pedig a telefon minden része jól működik. Van akinél ez működik? Vagy valamit állítani kellen hozzá még valahol? Mondjuk amennyit fényképezek telefonnal, úgyse fogom kipróbálni soha
Engem konkrétan rohadtul zavart, hogy ha skype üzenetem jött, akkor az két helyen jelent meg. Mivel egész nap skype-ozok, rohadtul bosszantó volt, ráűadásul véletlenül se egyszerre jelent meg mindkettő helyen... Ráadásul az üzenetek tényleg csak a szöveges üzenetekre volt jó. Úgyhogy szvsz a Skype üzenetekből kikerülése inkább előrelépés, mintsem vissza.
Ahogy olvastam a Skype következő verziójába viszont be fog kerülni az SMS küldés, és akkor a jelenlegi üzenetek app megy is a kukába. -
ptgmaster
tag
válasz
Bali27 #18922 üzenetére
Nem csináltam még hard resetet. Vagyis ezután a frissítés után még nem. De szerintem is az lesz a vége.
Ha az értesítési sávot lehúzom és onnan próbálom elindítani a "Minden beállítást" akkor is bejön az "Alkalmazás keresése az Áruházban" ablak. Ott meg persze a fekete képernyőn kívül nem talál semmit.
Az edgenél pedig egy pillanatra felvillan a kék háttér közepén az "e" és azonnal kidob.
Azóta amit még észrevettem...a zárolási képernyőn megjelenő kamera és kereső gombra sem reagál csak rezeg.
Az üzenetekből pedig eltűnt a Skype. Pedig azt nagyon szerettem benne, hogy kiválaszthattam, hogy smst akorok küldeni vagy skype üzenetet és nem kellett hozzá külön megnyitnom a Skype-ot.
Én nagyon szeret(t)em ezt a telefont és a WP (8.1) is bejött, de lassan kezdek besokallni. -
martonx
veterán
válasz
ptgmaster #18916 üzenetére
A nem működő gépházat én is nagyon beszoptam. 8.1-re kellett visszaresetelnem, és onnan indítanom végig az összes frissítési procedúrát. Egyik ráérősebb reggelen nekikezdtem, estére meg is lett.
Viszont azóta nagyon összekapta magát a telefon, a gyári állapotra visszaresetelés, és úgy frissítés, ahogy látom erősen ráfért! -
Bali27
addikt
Feltettem a frissítést.. Majd nyomtam még egy hard resetet.e-mail stb visszaállítással
Azóta megy mint a gép.. Tökéletes és meg vagyok elégedve nagyonÚj
Fb is jó lett.
-
BlackLamb
tag
Nekem a kontaktjaim zavarodtak össze, mást jelez ki hívásnál akit csak ajánlott partnerként mutat nem csatoltként. Plusz mik ezek a batár ikonok az áruházban? Komolyan ennyire nincs a fejlesztőknek szép érzéke?
-
ptgmaster
tag
Megjött a frissítés...azóta nem működik a gépház és nem indul az Edge böngésző! Köszi MS!
-
Bali27
addikt
Ezer köszönet!!!
Tényleg itt van
Amugy van rá esély hogy a frissítés után jobban fog müködni az uj Fb.?
Mert mindig 3. indításra indul el, és lassú, hamar kilép, fagy. Kolléganőm win10-es telót vett a boltba,(talán 650-est) neki fent volt gondolom a Beta, de azt mondta hogy neki végig tökéletesen működött és működik. -
lck
senior tag
Helló! Az egyik ismerősöm most árulja a kb. 2 éves 735-ösét. 25e ért. Szerintetek megér annyit ?
-
modrocz
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest