- iOS alkalmazások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
útakadály
csendes tag
Sziasztok!
Öcsémnek nézegetek telefont. 40ezer körül. A kiszemeltek: Lumia 640 DS\550\650, xiaomi redmi 3, vernee thor, xiaomi redmi 2 pro, samsung galaxy j3.
Melyik érné meg jobban? Akár bővíthetitek is a listát.
Amire használná: Játek (Asphalt 8 nem árt ha megy rajta), böngészés, néha csevegés.
Lumia 735-öt ajánlottam neki elöször de használtat nem szeretne...
Előre is köszönöm! -
psg5
veterán
Koszi mindenkinek! Appot is es fedél ajánlatot. Azért fura hogy hivatalos helyről itthonrol nem tudom beszerezni a hátlapot...
-
psg5
veterán
Megfelelő hátlapot szeretnék rendelni fehéret. Összefoglaló képek alapján a speedshop-nál csak 730-as hátlap van...honnan lehetne biztosan jót rendelni?
-
BrownB
tag
kalm007: Javaslom a cikkemet a topic összefoglalóba.
SMS-ek szerkesztése valamint költöztetése Windows Phone és Android között
-
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
tárcsázóba hogy tudok karaktert (nem számot)ütni?
-
törölt tag
Üdv! Segítség kellene! Az eddig tökéletesen működő telefonom az utóbbi napokban az utólsó előtti számot újrahívja, párszor előfordult, hogy a hívás megszakítása után órkig foglaltat jelzett. Tanácsot várok, segít-e
egy újraindítás, vagy szerviz legyen. A válaszokat előre is köszöm! -
martonx
veterán
Mobilra kijött már a Windows Anniversary update?
-
maxximeggy
csendes tag
Feltettem insideren a legfrissebb buildet, és az alkalmazások közül azt tapasztaltam, hogy a vpn alkalmazások nem mennek alapból (Hotspot Shield Free VPN és Touch VPN), th2-n semmi gond nem volt velük, újratelepítés sem oldotta meg, továbbra sem lehet őket bekapcsolni. Valami ötlet erre, netán valami új beállítás blokkolná (én nem találtam ilyet)?
-
válasz
D1L1ZS #18770 üzenetére
Miert veszne el (rovid tavon) az os-t fejlesztik folyamatosan es parhuzamosan a desktop os-el egyutt, a keszulek gyartasbol szallnak/tak csak ki. Persze az mas kerdes hogy az oem,odm gyartok atveszik e az ms atal hagyott urt a keszulekek gyartasaban...remelhetoleg atveszik , mert nem lenne jo ha csak ket os maradna mobil fronton.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
miska17 #18768 üzenetére
Szia!
Már megvan az utódja: Vernee Apollo Lite.
2015. februárjától van meg a Lumia 735, szeretem/szerettem, de olvasva a híreket nem látok fényes jövőt WM számára.
Tényleg tetszik a rendszer, de sztem hamarosan el fog vérezni, hogy ha a Microsofton múlik.
Aztán lehet hogy tévedek, majd meglátjuk...
Persze még nem zárom ki azt sem, hogy egyszer majd visszatérek WM vonalra. De egyelőre elég volt.
Üdv.
-
kovacss72
aktív tag
Én is úgy döntöttem 10 hónap kitérő után visszatérek a droidhoz. Köszönöm a sok segítséget!
-
-
törölt tag
válasz
this is life #18765 üzenetére
Igen tegnap adták ki rá. Ha érdekelnek a verziószámok azokat szoktam frissíteni az összefoglalóban insider résznél található.
-
-
törölt tag
válasz
this is life #18763 üzenetére
Hát szerintem már felesleges. Elvileg úgyis azt fogják kiadni ami release preview-en van most. még 3-4 nap.
Amúgy most mind a 3 ringen ugyan az a build van
-
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Elköszönni jöttem!
Egyelőre még megvan a L735 és követem a W10M sorsát, de már nem olyan elánnal.
Üdv.
-
Gainka
őstag
Nekem is bénázik a massanger. Jobbára olyankor mikor képet akarok küldeni, ami mondjuk visszafelé a 10. És mire elérek oda kilép.
De mondjuk azt sem értem jobb aloldalt a csuszka miért nincs, prohardver forumon jo volt látni hol tartok a görgetéssel. -
kovacss72
aktív tag
válasz
maxximeggy #18758 üzenetére
Teljesen jól használható. TH2 -nél is egyértelműen jobb és gyorsabb is. Számomra egy bosszantó hibája van, amit még nem javítottak, hívásvárakoztatás alatt nincs kopogtató hang, így nem hallom ha beszélgetés közben keresnek.
-
törölt tag
válasz
maxximeggy #18758 üzenetére
simán lehet frissíteni. Nálam jó és nem is merül annyira mint korábban.
-
maxximeggy
csendes tag
Azt olvastam, hogy a Redstone megjelenési dátuma augusztus 2., aki jelenleg is azt használja, mik a tapasztalatok, mennyire használható már? Érdemes lesz egyből ráfrissíteni amint lehet, vagy ha nem akarok idegbajt akkor várjak még vele néhány hetet/hónapot?
-
martonx
veterán
-
Rellind
senior tag
Sziasztok. NFC tagre kerestem rá itt a topicban és olvasom hogy nem megy WP-vel.
Ezen a fronton van változás WP10-el? -
vzoltan87
tag
válasz
Bali27 #18750 üzenetére
Hát nem tudom...
Nálam múltkor lefagyott a hívómenü, előtte a messenger. Tisztára átmentünk már androidba. Azelőtt a nyomorult kamera tréfált meg, hogy kikerült a sorozatkép funkció a nagy újítással és pont kellet volna.
A Térkép-ről meg nem is beszélve. Egyszerűen nem talál meg egy települést. Kilépek, újra be és megtalálja (offline). Nagyon hasznos navigációs alkalmazás...Szóltam, hogy egy körforgalom kijárat el van cseszve egy adott helyen. A here drive-nál is leszarták, meg itt is. Soha nem lesz kijavítva.
Pont ami miatt szerettem (stabil, gördülékeny) azok a tulajdonságok egyesével elvesznek.
Úgy látom leáldozott a WP-nek, pedig csak 1,5 éves a teló. Általában 4-6 évig azért használok egyet, de ez szerintem szoftveresen nem fogja addig húzni. Hardveresen viszont tök frankó. Jó akksi, szép kijelző. Kár hogy elcseszik a fejlesztést.Ja, reggel meg az ébresztést nem lehetett kilőni...
Mindenki felkelt.
-
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Win 10 mobile alatt valahogyan le lehet menteni úgy az SMS-eket, hogy később azokat esetlegesen importálni lehessen egy másik platform alatt (android)?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.
-
sasa58
tag
A július 29-ig érvényes ingyenes frissítés csak a PC-kre vonatkozik ugye?
-
vzoltan87
tag
Wp 10 óta abszolút használhatatlan a Facebook és a Messenger. Másnál is folyton kifagy és fél óráig tölt be?
-
Joker88
őstag
Win10-el mennyire működik a telefon ?
Ahogy olvasgattam külföldi fórumokat, eléggé vegyes a vélemény, de az ittoni moobilok milyenek vele ? -
BlackLamb
tag
válasz
FireKeeper #18735 üzenetére
Nagyjából. Lényeg, hogy be van állítva egy fix értékre, majd mikor nézek pl. egy honlapot 20 mp múlva láthatóan ugrik vissza egy pár értéket a fényerő. Ha lezárom és feloldom jobb esetben visszaáll.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
maxximeggy #18733 üzenetére
jah, olyan már nekem is volt amikor nem a fényviszonyoknak megfelelő értékre lőtte be a fényerőt, de olyan nem, hogy random össze-vissza állítgatja - azt hittem erre gondol a kolléga...
-
maxximeggy
csendes tag
válasz
BlackLamb #18730 üzenetére
A fényerőnél nekem olyan szokott néha előfordulni automatikus beállításon, hogy sötétben nem mindig viszi le a fényerőt és így sötétben elég vakító, vagy ami többször megesik, hogy napfényben nem mindig aktiválódik a napfényben olvasás funkció, néha működik, néha nem.
-
BlackLamb
tag
válasz
FireKeeper #18731 üzenetére
Köszi. Végül is ez csak az egyik hiba a sokból, ami miatt el fogom hagyni a WP vonalat sok év után. Sajnálom nagyon...
-
BlackLamb
tag
Sziasztok! Van aki tapasztalja hogy a 735-e random állítgatja a fényerőt úgy, hogy nem automatikuson van?
-
martonx
veterán
válasz
monosgeri21 #18724 üzenetére
Akkor ezt benéztem
Mondjuk a cikkben felsorolt hiányosságok akkor is mind szoftveres hiányosságok, szóval jó eséllyel még javulhatnak (mégcsak OS frissítéshez sincs kötve).
-
válasz
sasa588 #18725 üzenetére
A firmware (driverek es nehany gyartoi program) marad a regi, a frissitessel oprendszer cserelsz,frissitesz. A kamera appot javitottak mar azzal semmi gond , a gps-el nalam semmi problema , de ez valamiert keszulekenkent valtozo . A ms terkepek furgen talal jelet , a sygic kicsit lassabban .
Joker
Ujjonan eleg eselytelen hacsak nem valami bolti garis .. a 735 mar reg nem gyartott telefon. -
Joker88
őstag
kapni még újonnan 735-öt ?
ismerős venne, látta a 730-as telefont nálam, és...
csak kell neki a 4G.. -
sasa588
újonc
válasz
this is life #18685 üzenetére
Akkor ha a WDRT azt írja, hogy nincs újabb firmware, ha feltelepítem a W10-et, a régi marad, vagy a W10 felrak egy újat (ez lehet, hogy hülye kérdés) ?
A másik, régebben panaszkodtak egyesek, hogy a W10 alatt a kamera nagyon szar, ez változott már?
A harmadik: sokat szenvedtem a navigációval, most is 50%-ban működik, várható hogy W10 alatt javul valamit? -
martonx
veterán
Nem akarok védeni semmit, de itt a topikban is szó volt a win10-es kezdetekben fájóan béna Kamera szoftveréről. Ez a teszt tavaly júliusban készült, amikor a 950-est ugyan lehetett win10-el kapni, de az az MS öntökönlövése volt, hogy az akkor egy full beta/alfa? szoftver volt, és egyáltalán engedte megjelenni a piacon. Ha megnézed jobban a tesztet, hardveresen, optikailag a 950-es a legjobbak között volt, csak szoftveres problémái voltak, amik azóta rengeteget javultak (legalábbis 735-öst elnézve).
-
pikszel
addikt
Nem sikerült befejeznem a mondatot.
Úgy értem számomra a legjobb képeket lövi. A kamera gyengeségei ellenére is ezt választottam, nekem nem fontos villámgyors fókuszálás, és a sok szoftveres csoda. A kép saroktól sarokig legyen éles és relatíve minimálisan torzítson a (nem jellemző a hordósodás ) lencserendszer. Ezeket számomra hozza. Ezeket is.@this is life: Nyilván a ~20 megapixeles ligában
és még most is csak szerintem.
-
psg5
veterán
válasz
this is life #18719 üzenetére
No de 950 nincs a toppon ebben a tesztben sem.
-
-
psg5
veterán
válasz
this is life #18717 üzenetére
-
-
válasz
shteer #18713 üzenetére
Nekem az sw-vel sincs gondom , amire szuksegem volt app megtalaltam ra, a telefon meg stabilan teszi a dolgat .... csere majd ket ev mulva , ha addig le nem ejtem es a kijelzo megnyusszanna... A 820 volt a kedvencem de a 735 atvette a helyet ezen a teren ... tempo,stabilitas , foto kepesseg ,a szukses appok nalam okesak . A lenovo a kellemes vas miatt birizgalna a fantaziam ha jo aron lenne ...
-
shteer
titán
válasz
this is life #18712 üzenetére
735-ben sem a HW a problémás
-
Egy 735 altenativa ha az ara is jo lesz [link] elvileg az iden erkezik a Lenovo win10 mobilja
-
psg5
veterán
válasz
Bali27 #18709 üzenetére
Na azt már nem😁 egy év múlva meg csak 1 evet kell várnom a megint következőre...
valamint pont ez az egyik bajom, hogy a microsoft telók úgy le vannak maradva a konkurenciától, mint a borravaló...Jövőre lesz olyan szinten a lumia, mint most az S7?? Hol tart már akkor majd a Samu...
Nekem baromira bejön a winphone, komolyan és nem is váltanék, ha ez a pár dolog nem lenne. Ennél stabilabb, tovább bíró telefonom még nem volt ez tény. -
psg5
veterán
válasz
Bali27 #18705 üzenetére
Nálam is egyre stabilabb, de az akku sajna továbbra sen jó. 8.1 alatt akar 1,5 2 napot is birt, most nap végére minimum toltő.
De meg igy is ez a legjobb telő annak fényében hogy 1,5 ev alatt sem lassult be. Most tervezek valtani(nagyobbat szeretnek) s ha lenne nagyobb támogatás (appok, pl dm drogériában folyamatosan elesünkaz akcióktól apo hiany miatt) valamint a 950xl nem műanyag lenne és jobb fényképeket csinálja versenytarsaihoz kepest valszeg maradnék lumianal. Sőt. Biztosan. -
domojko
senior tag
válasz
martonx #18704 üzenetére
Szerettem volna ennyire elégedett lenni én is vele. Sajna nem sikerült. Pedig nagyon szeretem a 735-öt. Azt elismerem hogy egyre jobban fejlődik. Csak egy kicsit későn.
Bali27:
Az atomstabiltól azért még nagyon messze van. Ismerjük a ms vihartempóját
Csupán fél-1 évet késnek.
-
Bali27
addikt
válasz
martonx #18704 üzenetére
Amióta kiadták a win10-es a Whats upot, Vibert,stb és majd a mostani frissítéssel jön egy csomó minden, egyre elégedettebb vagyok én is. Se akku idő se semmi már nem probléma, és atomstabil.
Szóval amig csak lehet én nem is akarok váltani. A Surface phone meg majd kiderül milyen lesz ha leküzdi a gyermekbetegségeit (reméljük villám gyorsan) -
martonx
veterán
válasz
domojko #18703 üzenetére
Nem kell, hogy mondjam, és nem kell harcolnom sem
Bármikor bárkinek be tudom ismerni, hogy egyszerűen csak elégedett vagyok a 735-ösömmel. Ugyanakkor jövőre ideje lenne lecserélnem és nem látom az utódját. Ha addig továbbra sem jelenik meg másik win10-es normális alternatíva, akkor kénytelen leszek Androidra átnyergelni (jelen helyzetet elnézve erre elég komoly esélyt látok).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest