-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Muerte68
addikt
-
-
válasz
galuska95 #19684 üzenetére
Messenger alternativa sajna nincs , esetleg wdrt utan feltenni a wp8.1 messengert frissiteni w10m-re es nem engedni frissulni a messengert , aztan hatha mukodni fog . A messenger beta par mp-vel gyorsabban hasznalhato , van amikor 8 mp is eleg neki ....
, tudom nem jo otlet , esetleg bongeszobol a messenger.com ?
-
-
-
melanieevi
csendes tag
válasz
galuska95 #18991 üzenetére
Koszi a linkeket, biztos a fóliával van a baj, mert csak azóta szórakozik velem telefonálás közben, mióta felraktam.
A kamerat meg megnéztem, nincs rajta karcolas, de ha lenne is, akkor a közeli tárgyak fényképezésénél is homályos lenne szerintem. Amúgy látszik hogy kuszkodik a fókuszálással, aztán beáll vmi total homályosra... -
gg72
veterán
válasz
galuska95 #18898 üzenetére
Én Lumia 730-ast frissítettem tegnap a legújabb 10-esre (Anniversary Update) és rizikóztam, mert csak simán ráfrissítettem a korábbi 8.1 rendszerre, de probléma nélkül lement és eddig nem vettem észre semmi furcsaságot, pedig azóta nyomkodom rendesen. De lehet csak mázlim volt.
-
-
Brandynew
őstag
válasz
galuska95 #18073 üzenetére
Ezt az egy napot úgy írtad, mintha soknak számítana
Az enyém 3 napot megy úgy, hogy ki van kapcsolva a GPS, wifi, mobilnet, háttérben futó alkalmazások, élő csempék, telemetriai jellegű adatok küldetés, és mindig csak azt kapcsolom be, amire épp szükségem van.
Amúgy ha teljesen kiépül az európai GALILEO rendszer, akkor van esély pontosabb és gyorsabban előállított GPS koordinátákra.
-
galuska95
aktív tag
válasz
galuska95 #18002 üzenetére
Valaki nem találkozott ezzel a problémával? új win10 van fent a telón nem insideres és a 9651.15148 operációs rendszert rakná újra a program.
The type initialzer for 'Microsoft.windowsDeviceRecoveryTool.Model.RegionAndLanguage' threw an exception ezt írja ki az ismeretlen hibaüzenet részletében. Átállítottam angolra a recovery toolt de így se jó
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest