Hirdetés
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob.solney
csendes tag
L735, W10 alatt tapasztalt valaki olyat, hogy zárképernyő feloldás után a keresés ablak ugrik fel és semmivel nem lehet eltüntetni? Keresésből pár progit meg tudok nyitni, de a csempés kezdőképernyő vagy a menü sehogy nem jön vissza. Nem reagál a windows, vissza gombokra sem. Ha újraindítom is a keresés jön be. Már 2. jártam így, először még évfordulós frissítés előtt, majd most a 14393.103-as builddel is. Mindkét esetben HR oldotta csak meg a problémát. Nem jövök rá az okára, nincs előjele.
Másik problémám, hogy állandóan újraindul mióta w10 van rajta. Először SD kártyára gyanakodtam, de már a 2. SD-t veszem bele, mindkétszer 16GB Kingstont. Érdekességképpen, asszony L640-nél nem indul újra a telefon az előző SD kártyával, csak nálam, így valszg nem rossz a kártya.
Hétvégi újrarakás óta már az áruház sem megy, "merül az akku" jelzést ad a frissítésekre és nem telepít és nem is tölt le semmit. Ilyen jelenséggel találkoztatok?
Aki még nem rakta fel w10-et, ha a fentiek nem lennének, akkor egyébként nyugodt szívvel ajánlanám használatra, nekem sokkal jobban bejön, mint a 8.1 (már amikor működik a telefonom
).
Egyébként az az érzésem, hogy 2GB kell a W10 alá, hogy zökkenőmentesen működjön, ha az ember használ programokat is rajta. Nagyon szembetűnő a várakozás pl. outlooknál, ha törölni szeretnék egy e-mailt, kb. pont addigra kezd el dolgozni, mire elbizonytalanodom, hogy egyáltalán megnyomtam-e és ezt más alkalmazásoknál is tapasztalom. Vagy vajon ez is egyedi hiba nálam? W8.1 alatt nem volt sehol ilyen érzésem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest