- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
martonx
veterán
válasz
ptgmaster #18924 üzenetére
Pedig reset nélkül nem fogsz tudni mit csinálni. Mondjuk eddig fel sem tűnt, de zárolási képrenyőnél tényleg ott van a vissza helyén a kamera ikon. Kipróbáltam nálam most se csinál semmit, ha rányomok, pedig a telefon minden része jól működik. Van akinél ez működik? Vagy valamit állítani kellen hozzá még valahol? Mondjuk amennyit fényképezek telefonnal, úgyse fogom kipróbálni soha
Engem konkrétan rohadtul zavart, hogy ha skype üzenetem jött, akkor az két helyen jelent meg. Mivel egész nap skype-ozok, rohadtul bosszantó volt, ráűadásul véletlenül se egyszerre jelent meg mindkettő helyen... Ráadásul az üzenetek tényleg csak a szöveges üzenetekre volt jó. Úgyhogy szvsz a Skype üzenetekből kikerülése inkább előrelépés, mintsem vissza.
Ahogy olvastam a Skype következő verziójába viszont be fog kerülni az SMS küldés, és akkor a jelenlegi üzenetek app megy is a kukába. -
martonx
veterán
válasz
ptgmaster #18916 üzenetére
A nem működő gépházat én is nagyon beszoptam. 8.1-re kellett visszaresetelnem, és onnan indítanom végig az összes frissítési procedúrát. Egyik ráérősebb reggelen nekikezdtem, estére meg is lett.
Viszont azóta nagyon összekapta magát a telefon, a gyári állapotra visszaresetelés, és úgy frissítés, ahogy látom erősen ráfért! -
Takvan
tag
válasz
ptgmaster #8553 üzenetére
Nem a szoftver frissítés óta van így?
Mondjuk a frissítés előtt nekem elég gyakran újraindult magától, viszont azóta (kb. 1 hónapja) nem tett ilyent.
Ezzel (hogy nem látszanak a naptárban az időjárás ikonok) sokkal könnyebben együtt élek, mint a gyakori újraindulásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest