Hirdetés
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Danny750
őstag
Ma tulaja lettem egy ilyen kis készüléknek... Eddig nagyon tetszik ,pedig bem kispályás dolgokról valtottam
Egyszeruen mindenben hoz egy jo szintet es nem erzed azt hogy valami kimaradt vagy lehetne jobb is ,foleg nem ennyiért...egyedul egy ips hianyzik ,de ezt is kibirom
(kemeny 35k volt telekom kartyasan) -
nikilauda
senior tag
Ahhoz képest,hogy pont az egynegyedébe került(i6 64 Gb), nagyon rendben van. Viszont teljesen más kategória.
A 735 is megállja a helyét minden területen. Maximum kevesebb alkalmazás van rá és azok sem a legszebbek, legjobbak. Kíváncsian várom, hogy az alkalmazások minősége fog-e javulni az új rendszer bevezetése után.
Párom már ősz óta nyúz egy 630-at,ami egy alkalommal produkált egy újraindulást valamiért. Bár ezt az i6-om is eljátszotta már egyszer pár héttel ezelőtt.
Melleseg az ios-szel is voltak gondok mostanában. A legidegesítőbb a hívás bug volt.Ami még jó dolog, hogy kevésbé kell félteni. Az i6-ot egyszer leejti az ember és tuti a sérülés a fémkereten, ha nincs tokban. (velem is megtörtént). Itt meg legfeljebb veszek egy másik hátlapot pár ezer forintért.
zsoltyyy: úgy értem, hogy például i6-on nincs mellényomás, számomra kellemesebb használni azt. De már kezdek hozzászokni, ez csak az első két napon volt feltűnő.
-
törölt tag
Engem úgy szokott kidobálni ha mobilnetet használok nem pedig wifit ha wifiről megy nem dob ki sehonnan sem nem is kell pipálnom semmit sem. De mobilnetről is csak prohardveren dob ki de ha bepipálok mindent akkor tökéletes. De ha valamit nem tud megnyitni előveszem a tabletet. Jobban inkább arról szoktam netezni mert kicsit könnyebb és nagyobb.
(#10680) Attici
Vannak Magyarországon olyan helyek ahol nem állnék meg
Jó ez pont nem Budapest
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Hát, most már megvan, de külsővel nem nagyon fogom használni, és az pont jól szól. De így duplán eldugni, hogy lejátszóban nincs, beállításokban meg 2 hangmenü, és ez pont a sor végén, aki ezt így kitalálta, az menjen el követ fejteni.
erahurka: Hát nekem a hangok legyenek a hang menüben, erre már 10 éve is képesek voltak egészen 1xű butatelefonok. Ha nem együtt van, azt szétszarták. A barlangban.
Mint írtam, mindenféle playlistet kipróbáltam (na, wpl-t még nem), és nem áll szándékomban több 1000 zeneszámot, amelyeket még kazettás magnós éveim óta gyűjtögettem, egyesével listákba rendezni.
Nem igaz, hogy ennyire 1xű és 1értelmű dolgokat nem lehet pofonegyszerűen megoldani az első digitális zenelejátszók megjelenése után 2 évtizeddel.
No de mindegy, ha más nincs, sorszámozom a zenéket winben, oszt' jó napot, majd reménykedem, hogy valakinek eszébe jut legalább egy sima Win media playert átportolni, vagy a W10-ben ott marad. -
gabancs
addikt
Ja, tudom, ez a szakmám. Csak ugye méretezni kellene az adott aksi kapacitására, ha kisebb árammal hajtják, kevésbé fog melegedni, cserébe hosszabb idő a feltöltés. Miután ez a fajta töltés amúgy is lassú, kit érdekel, hogy fél órával tovább tart, mint most? Igazából ez a fajta töltő nem is arra való, hogy a csutkára lemerült telefonunkat pillanatok alatt életre keltsük, sokkal inkább szinten tartás, esetleg lassú töltés a szerepe.
-
gabancs
addikt
Ok, erre én is rájöttem, ráadásul elolvastam a használati útmutatót. A gondom ott van, hogy rendesen fel van rá téve, fixen világít. Senki nem nyúl hozzá, nem mozdul el, ennek ellenére egy idő után el kezd villogni.
Esetleg még az lehet, hogy nem elég erős adaptert használok hozzá, majd szétnézek, és teszek alá egy 2A-es töltőt. -
zodes
aktív tag
Az alsó navigációs sávra gondoltok? A vissza, windows és keresés gomb egy idő után (lemértem 30 másodperc) a háttere fekete helyett szürkére és a fehér gombok is halvány szürkére változnak folyamatosan. Ez nem hiba ez ilyen!
Viszont lenne egy kérdésem: Van olyan akinek itthon vásárolt 730-asa van és még nem kapta meg a frissítést?
Mert speciel ez Én vagyok, csak érdekel, hogy más se kapta még meg a frissítést vagy csak Én nem???? -
Gusztáv
addikt
-
Gusztáv
addikt
Ez nem bug, ilyen a rendszer logikája (csoportosan kedvencé sem lehet tenni a képet). Max mond azt, hogy szerinted ez hülyén van megoldva, de azt állítani, hogy hibás a rendszer, elég félrevezető. Törölni képeket csoportosan az Albumokból tudsz, a kedvencnek megjelőlteket is.
-
Steelers
senior tag
A felsoroltak közül kettő nem helytálló:
-a navigációs sáv halványodása valamiért direkt így van kitalálva,szóval ez nem bug.
-a képnézegetőben milyen hemzsegő hibák vannak? lehet törölni a kedvencek közül egyszerre többet is, ott a kijelölés opció!
A másik 2 az rendben van. -
zodes
aktív tag
Félre ne érts! Én is 3 év android után tértem át és én ráadásul utáltam a wint. De megszerettem... egyre jobb. az otthoni gépemen is már csempéket használok, nekem jobban bejön. OneCalendart feltettem szinkronizál a gugli naptárammal és élőcsempében is látom, hogy a héten kinek van névnapja, szülinapja stb. Állat! :-)
Ez a telefon meg stabil, működik, gyors szép jó! Über faxa! :-D -
zodes
aktív tag
Ok, lehet. De ha valamit megszokunk, szeretjük, nagyon könnyen tudjuk kezelni, mert minden kézre áll. Ne kelljen már megint megtanulnom egy másik alkalmazást, mit hogyan. Csinálják meg WP-re is nem? Nem is értem ezt az üzletpolitikát. Én, ha appot gyártanék biztos megcsinálnám az összes platformra.
Hát az időképről nem is beszélve. Maga az app több mint 1 éve nem volt frissítve. Egyébként jó, szép, csak nincs élőcsempe és nem lehet zárolt képre kitenni. -
zachary
tag
5 év droidozás után váltottam és megváltás, azóta teljesen kisimult vagyok. Ennél még nem kapott el az érzés, hogy falhoz akarom vágni, mert véletlen frissítés közben mertem ránézni. Függetlennek nem hiszem, hogy független, én csak a 930-ról tudok és az is csak a Telenornál emlékeim szerint. Megnézném neked, de nincs másik nanoSimem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Windows 11
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia