Hirdetés
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
válasz
Anubis_9 #14395 üzenetére
Ez a szokásos rendszer elnémulás, ilyenkor nem csak ébresztő, hanem semilyen hang nincs. Általában valamelyik háttében futó app okozza, az esetek túlnyomó többségében a Messenger. Ha bezárod az összeset vissza kell jönnie a hangoknak, de a restart is segít végülis. Én ezt úgy védem ki, hogy ébresztő bekapcs után figyelem a képernyőzár "klattyanó" hangját, ha van akkor minden rendben, ha nincs akkor cselekedni kell mert különben ágyban maradok...
-
domojko
senior tag
válasz
Anubis_9 #13797 üzenetére
Nekem is volt problémája egy 8gb-os Samsung micro sd-vel. Mindig hibásnak látta, engedten neki h kijavítsa de ugyanugy egy idő után megint hibásnak látta. Még garanciás volt az sd, visszavittem h bevizsgálják. Persze nem találtak rajta hibát. Volt otthon egy másik ugyanolyan sd, azt raktam bele. Azzal nincs baja. Amit meg hibásnak látott azt más készülékben használom.
-
zachary
tag
válasz
Anubis_9 #13776 üzenetére
Próbáld kivenni hátha vagy nézd meg gépen, ha van rá lehetőséged, hogy le tudod-e formázni. Nekem is egyik napról a másikra halt meg a class10-es EVO. Kicseréltettem, csináltam egy gyári visszaállítást és most olyan mint ha új lenne. Biztonsági mentésből visszaállított mindent.
-
törölt tag
válasz
Anubis_9 #13770 üzenetére
Én is pont azért váltottam mert elegem volt abból hogy mindig lefagy
de még én nem tapasztaltam ilyet. Elvileg jönnie kéne hamarosan a win 10-nek. Vagy a másik megoldás a Microsoft oldalán fent vagy hogyan kell újratakni a wint. Egy próbát megér. Gondolom ahogy az asztalit us ezt is néha újra kell rakni
-
boken
senior tag
válasz
Anubis_9 #5537 üzenetére
Jogos,én sem vennék ennyíért,az MI3 71000.- volt többet nem is adtam volna érte,de jó ideje ez az első droid ami nem laggol,nem akad,teszi a dolgát.Én meló alatt sokszor csak másik termből látom a telómat,és csak akkor megyek át ha látom hogy valami történés volt.
Flachoz én a moliplayert használtam 920-on is és itt is.
zachary
Ha 11 kerben jársz szólj és szívesen megmutatom.Szerintetek 1 naposan,T-s,fekete 40-ért normális ár?
-
boken
senior tag
válasz
Anubis_9 #5530 üzenetére
Hát Japy válasza 2-vel lejjebb.
Nem hiszek a tökéletes rendszerben,volt szinte minden létező nagyobb platformom,mindenhol létezik hiba,sajnos ahogy jelenleg használom a telefont ahoz nagyon szükségem van arra hogy ha leteszem egy asztalra akkor rohangálás közben lássam hogy keresett-e valaki,jött-e email,(3 fiók megy folyamatosan).ez most priorítást élvez,miközben pl a kijelző színe sokkal szebb,élesebb mint a mostani droidom,ezt egyenlőre eladom de nem mondtam le a winphone-ról,(920 már volt)de lehet hogy újra nézek egyet,abban azt hiszem van glance.mindenesetre ezért az árért szerintem egy jó kis készüléket kap aki nem ilyen korlátozott mint én.zachary:nekem egy XIAOMI MI3 a droidos telóm jelenleg,és mérföldekre veri a Samukat,a Sonyról nem is beszélve,kevés droid van ami rendesen tud menni.Ebben akár a Winphone,akár a BBZ30-am is sokkal stabilabb,lagmentesebb mint a droidok nagy része.
-
válasz
Anubis_9 #5257 üzenetére
Na akkor passzolom, amugy (4g,lte-re) van beallitva ? Ha nem ne tedd , pl nekem ha 4g-n van a telefon ,akadnak boven gondok a telefonalassal,elerhetoseggel, mert felenk gyik a telenor halozat es allandoan valtogatja 4g,hspda, edge ,gsm ... ellenben fix 3g-n nincs gebasz mindig elernek es a hangra sincs panasz mint 4g-n. Amugy lehet azert nincs 4g nalad mert maskepp kezeli a rendszer a halozatot, ha egy kicsit is erosebbnek latja a kissebb tempoju kapcsolatot akkor azt preferalja. Pl ahol en 3g-n vagyok ott droiddal fixen 4g-n lehet lenni...
-
-
törölt tag
válasz
Anubis_9 #5062 üzenetére
Elvileg csak akkor tölt le felesleges képeket ha meg is nyitod az OneDrive albumot. Nem próbáltad áthelyezni a OneDrive-ot SD kártyára? Esetleg töröld majd telepítsd újra. Jobb ötletem nincs sajna
(#5061) Dj.Kütyü: Milyen összeszerelési minőség? Cserélhető a hátlap, minimális eltérések lehetnek egy-egy darab közt. 620-at is lehet mocorogtatni a hátlapban, az elején nagy volt a rémület de van egy titka: nem kell feleslegesen buzerálni a telefont. Nem normál használat az, hogy nekiállsz nyomkodni a sarkokat mozog-e. Persze jobb lenne ha okés lenne, de hát ez van.
Amúgy te vagy jól eleresztve, ha van időd ezzel rohangálni szervizbe(#5067) zsoltyyy: A szerviz 90%-ban sajnos akkor is ezt csinálja, ha valós baja van a készüléknek.
-
TDX
tag
válasz
Anubis_9 #4494 üzenetére
Itt csak univerzálisan lehet állítani tudtommal. Én napi 20/24 le vagyok halkítva, még is, ha bekapcsolva hagyom (pl. Messengerben) a hang+rezgést üzenet érkezésekor, ugyan úgy jelez hívás közben, s nyugalmi állapotban. Ez nem jelenti azt, hogy nem megoldható, csak a tapasztalat alapján nem valószínű.
Megjegyzés: Ha megoldható, szerintem egy app segítségével lehet, mely mint egy gyorsgomb, mindent lemute-ol beállításokban (alkalmazásokat.) Nem tudom van-e ilyen az Áruházban, de lehet, csak meg kell találnizodes: Ajánlom figyelmedbe a Spotify nevű programot, zenéhez maga a kánaán, bár igaz, sok szám nincs fent, de minőségben csúcs. (Hát még prémiummal)
-
TDX
tag
válasz
Anubis_9 #4492 üzenetére
>Beállítások>értesítések és műveletek, kiválasztod az alkalmazást, és rezgés, hang kikapcs. (pár alkalmazásnál, pl. Messenger alkalmazáson belül is lehet).
Ez mindenkorra kikapcsolja, így hívás időtartamára is. A wp nem különbözteti meg a hívás, s nem hívás közöttt az értesítéseket. -
Tappancs2001
senior tag
-
Kenoby
tag
válasz
Anubis_9 #4406 üzenetére
Hát lehet valami ilyesmi lesz.
De ez a beragadt e-mail azért elég gáz a szoftvert illetően.
Gőzöm sincs, hogy a névjegyek hol vannak. Múlt héten még droidos telefonom volt, itt gőzöm sincs, hogy ez a telefonjegyzék vagy névjegy hogy a francban van. A SIM kártyán lévő telefonszámokat itt nem is tudom szerkeszteni? Ha pl. felveszek egy új névjegyet akkor azt nem is a SIM-re menti hanem csak a memóriába egy névjegyzékbe? És ha mondjuk ismét visszaváltok android-os telefonra akkor előtte mentegetni kell a névjegyzéket ide-oda, hogy majd a másik telefon is lássa?
Ez nekem kissé homályos.
Nekem ez a neten tárolgatom minden adatom nem nagyon tetszik. -
Kenoby
tag
válasz
Anubis_9 #4381 üzenetére
Nekem ott csak a hotmail-es fiókom van, gmail-es nincs, lehet az a baj, hogy a gmail-es fiók létrehozásakor valamit félre állítottam be. Hmmmm jó nagy lámabéka voltam akkor, de legalább ki tudnám törölni, de azt sem lehet. Persze újra létrehozni se tudom mert kiírja, hogy ilyen fiók már van a telefonon.
-
zachary
tag
válasz
Anubis_9 #4214 üzenetére
Nem, nem. Én hátlapról beszéltem, azt próbálok kékben szerezni hozzá, egy spanyolt találtam, de azokkal annyiszor szívtam már, hogy nem merek kiadni ~6000 Ft-ot érte. Mondjuk töltőn is gondolkodtam, mivel biztosítás keretében vettem nem kaptam hozzá semmit, 4500-ért vettem, annyiért mondjuk nem is sírok a töltőért, meg a külső akkuért.
-
zachary
tag
válasz
Anubis_9 #4184 üzenetére
Nokia Care-ben úgy tudom olcsóbb.
(#4167) SpeedyG Hangoskönyv vagy videó? Ha videó, akkor szerintem természetes, hogy leáll, ha nem nézed, nekem ez droidon is így működött. Ha hangoskönyv és zenelejátszó az nekem gond nélkül fut egymás mellett.
-
bandika83
csendes tag
válasz
Anubis_9 #4099 üzenetére
Köszönöm lehet én is így teszek
A Lumia 710-ben mintha lett volna olyasmi valahol a beálíltásokban hogy bizonyos karaktereknél rövid mássalhangzót küld a hosszú helyett. Érdekes,mert egyedül az é-t szmolja normálisan, ha í,ú,ő,á stb van egyből 70karaktert lehet max írni egy sms-ben -
baji
tag
válasz
Anubis_9 #4028 üzenetére
Igen ez a neve. Bocs, elfelejtettem hogy az áruházban direktben nem találni meg, a Lumia System Updater -el lehet lehúzni, de ha jól emlékszem Lumia Storage Check bata a neve, és miután nekem magyarra van állítva a telefon ezért "átneveződött" tárterület ellenőrzéssé. Mielőtt átállítanád benne a térképek letöltésének helyét, előtte töröld őket, különben megmaradnak a telefonban is.
Látom közben megelőztek
-
csabi94
őstag
válasz
Anubis_9 #3588 üzenetére
Nekem 820 van, tehát lehet, hogy a véleményem nem mérvadó, de azért megosztom.
Motorola Defy-ra nem raktam fóliát, mondván, hogy GG az üvege. 2 év alatt olyan karcos lett sima zsebben hordástól, hogy alig lehet átlátni rajta. Lumiánál azzal kezdtem, hogy fólia, 1 évig rajta volt, alig látszott (matt az tényleg rondítja a kijelzőt, illetve a színeket is), és egy évig bírta (mármint a fólia). Utána mivel tudtam, hogy cserés az érintője (gariban), így használtam 2 héten át fólia nélkül, és a 2 hét alatt 2 hajszálkarc is keletkezett rajta úgy, hogy csak farmerzsebben hordtam, és nem ejtettem le. Más kérdés, hogy a második hét végén Húgom kiverte a kezemből, az eredményt képen mellékelem. Vettem egy érintőt 15-ért, és azóta is fólia védi, nem zavar, viszont nagyon hasznos. Lehet, hogy a videón a kulcsoknak ellenáll, de nem látod pontosan, hogy a kulcsokat milyen erővel nyomja rá, és azt sem tudod, hogy a zsebedben ha valamit bent felejtesz mellette, vagy esetleg kis kosz, homok van a nadrágzsebben, milyen erőknek van kitéve. És akkor arról még nem beszéltünk, hogy ha mondjuk leejted, és nem jársz úgy mint én, akkor azért a földön csúszva a fólia védi a telót. -
Dany007
veterán
válasz
Anubis_9 #2875 üzenetére
De wifin at lehet kepeket meg videókat / zeneket filmeket... Nem?
Meg nem lrobaltam de lattam h van wifis filetransfer az áruházban... Akkor meg minek az adatkábel?
Droidon ott volt az air droid app. Amióta felfedeztem mar vagy 2 éve azota nem használok adatkabelt.
Remelem itt is megoldható lesz. -
Intel fan11
őstag
válasz
Anubis_9 #2882 üzenetére
t-nél van telekom app meg a honlapon be lehet lépni az előfizetésbe és mutatja miből mennyid van!
Más: Amit adtak ajándékba vezetéknélküli töltő meg a külső akksi az előfizetéshez! ezek külön mennyibe kerülnének ha megakarnám venni t-nél? Keresgéltem, de nem találtam a honlapon!
-
Intel fan11
őstag
-
-
vrmus
csendes tag
válasz
Anubis_9 #2563 üzenetére
Megnyugodtam, hogy nem egyedi jelenségről van szó. Talán szoftveresen javítják majd ezeket az apró, de bosszantó hibákat.
Egy régi ismerősömnek szerettem volna részvétet nyilvánítani egy halál-eset kapcsán, más nem lévén messengeren keresztül..sikerült egy nagy like-jelet küldenem kezdésnek..
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Külpolitika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //