- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
az nem is vitás, hogy kategóriával jobb telefon, de szerintem egyelőre túl nagy az a "felár" a "többlet-funkciókhoz" képest.
én konkrétan hetek óta azon vacillálok, hogy várjak e még a L730 "jóárasodására" vagy vegyem meg tényleg jó áron a L630-at, amivel valószínűleg ugyanolyan boldog lennék, csak ugye feleannyi pénzt költök el közben
(#2107) Zolar! jaja, fentebb linkeltem az akciót - ezen a héten végig él, úgyhogy szerencsére van egy kis idő számolgatni...
-
pr1mzejEE
addikt
Akkumulátor használat visszamenőeg: rengeteg program van itt, szerintem az összes. Gondolom nem fut mindegyik csak futhat.
Androidos tableten tudtam olyat csinálni, hogy a futó és felesleges alkalmazásokat egyszerűen csak kikapcsoltam.
Itt egyenként ki kell kapcsolni a lehetőségét, hogy futhasson? -
MarQs
senior tag
A jelenség tényleg létezik és a HR úgy tűnik valóban megoldás, de hogy hogyan kapcsol magától demó módba és miért? Elég sci-fi kategória...
pr1mzejEE
Ha megszabad kérdezni és nem tolakodó, merre felé vetted a készüléket? -
pr1mzejEE
addikt
Őszintén szólva fogalmam sincs mi az a billentyű kombinációs HR, de most ez alapján csinálok egy hard resetet. Nem volt semmi életbevágóan fontos a telefonon, a videókat sajnálom, amiket a rendezvényen készítettem, de hát istenem.. Ez van.
Egyébként én telefon témában elég kezdő vagyok, alap kifejezésekkel sem mindig vagyok tisztában és tudom, hogy ez nagyban nehezíti a segítséget. Mindenesetre köszönöm szépen, majd ha lesz valami még írok. -
MarQs
senior tag
Nincs semmi gond, nem vettem annak!
Azt gondoltam a szmájli egy kicsit tompít a posztomon...
Ha úgy adódik, majd dobj már lécci egy-két linket - érdekel a dolog. Thx!(#1847) Tyer
Mindegy milyen sorrendben csinálod! A lényeg, hogy végeredményében MS-fióknak be legyen állítva egy e-mail cím - ami a leggyakrabban van használatban. Utána működni fog a naptár szinkronizálása, megosztása is!
Tegnap direkt kipróbáltam, teszi a dolgát! -
MarQs
senior tag
Haver!
Szállj le rólam!
Te hol olvastál olyat, hogy "...de inkább Q1-ben érkezik"?
Mert én mindenhol azt látom, hogy -> Q4 <-! Ahogy a GDR1 is! Ennek tükrében írtam, hogy egy ütemben. (Értsd: egy ütem = azonos negyedév). De lehet én vagyok a következetlen... ha igen, bots! -
MarQs
senior tag
Valóban!
Ez így korrekt, köszi a kiigazítást!
A Cyan és a most következő Denim is Nokia specifikus funkciók/programokhoz kiadott frissítések, a GDR1 és GDR2 pedig az op.rendszer és annak beépített programjaihoz érkező frissítő, javítócsomagok. Az okozhat némi kavart, hogy a Denim és a GDR1 egy ütemben érkezik... -
-
-
namsdrowseht
csendes tag
Ebben biztos vagyok
Elég sok topikban megfordultam az informálódás időszakban így lett egy kialakult képem a táborokról amiről sokat tudnék mesélni, de nem ide tartozik. Mindhárom rendszernél csak az agresszív "fanboyokkal" van szerintem probléma, de őket könnyen figyelmen kivül lehet hagyni.
Én a saját igényeim szerint veszek telefont, ennek pedig, jelenleg a WP felel meg legjobban. Másnak lehet másak a kritériumai, akkőr ő valószinüleg mást választ. Nem rám tartozik, meg nem is nagyon érdekel
-
Def26
félisten
Ja igen. Nem is tudom, hogy mondjam. Jelenleg úgy érzem, hogy a kis 630 teljesen lefedi azt amire szükségem van. Kis net, facebook, email, gps, alap fotó/videó és kb ennyi.
Ha belegondolok most az s4 -el is ezeket használom. Nincs tele appokkal és amiket használok azoknak többnyire megtaláltam a wp -s megfelelőjét.
Jó lesz ez nekem na. Nem várok túl sokat tőle de muszáj vagyok megint kipróbálni és nem a teszteken puffogni.
-
Def26
félisten
Mindig is vonzott a rendszer de a wp7 után iszonyat harag volt bennem. Most láttam elérkezettnek az időt, hogy újból adjak neki egy esélyt. Ha beválik akkor jön egy kicsit erősebb cucc.
Androidon egy dolog van ami igényli a rendszer "nyiltságát" ez pedig a gps (navigon). Mivel nokián van fasza offline gps ezért ez miatt se fontos, hogy androidom legyen.
Mire gondolsz a kijelző alatt? Mi lesz fura?
-
Livio
tag
Nekem is van ilyen telefonom, de én speciel hiányolom belőle. Kifejezetten zavar, ha rá kell lapítanom a fülemre a telót. A manuális lockolás, meg nyilván nyűg. Ez az egész egyébként csak akkor zavaró talán, ha hosszan telefonálok, mert akkor totál feleslegesen meríti a kijelző a készüléket.
@ más
Nem lehet valahogy kurzormozgató billentyűket varázsolni a telfonra, hogy ne kézzel kelljen húzgálni a kurzort pl sms-nél. Az nekem nagyon nem esik a kezemre. Az ujjam rendre kitakarja az egész szót, és fing@m sincs, hogy merre jár a kis nyavalyás. -
Phillipo654
csendes tag
nah először is elnézést mindenkitől, igen, újoncként mobilról nem írta, hogy mikoriak a kommentek csak teljes nézetben láttam, később ,sorry
De nem izgat hány kommentem van, gyorsan el akartam oszlatni más által írt kételyt illetve nem jogos kijelentést
Akkor leírnék pár dolgot itt amit nem olvastam itt a több mint 900 kommentben és nekem bejött a telefonnal kapcsolatban:
Tetszett hogy minden alkalmazás állítható , külön, hogy futhat -e a háttérben, nekem volt rá incidens hogy 100%ról levitte 60%ra az aksit csak a Viber miközben én aludtam,ekkor ez hasznos lehet.
Az energiatakarékos módról senki se beszélt eddig, pedig óránként 1,5% ra le lehet vinni a fogyasztást, tehát érdemes bekapcsolni ezt a funkciót.Max néha el kell indítani a kívánt alkalmazást és akkor megkapjuk az értesítést is.
Valaki írta, hogy fb meg messenger whatsapp appokat nem kezeli jól illetve funkcióvesztéssel.Az első részt cáfolnám,máskülönben korrektül közli is a telefon, nem pedig magad jössz rá a hibára,ettől függetlenül gyors a váltás
Ha nekem ömlesztett 10hsz em volt akkor meg miért volt téma 100 kommenten keresztül a vaku?
Nekem azért érte meg a telefon mert 15ért elhozhattam a boltból, sajnos a Prestigio Duo 4040es bekapcs gombja beadta magát 13 hónál, és cserekészülékre fizettem rá ,ezért tudom is javasolni a 2 éves garisat, ezen is annyi van.
-
tony_snow
tag
Ez tök igaz. Nálam is itt van mindkettő és egymás mellé téve tényleg elég szembetűnő. De teljesen külön kategória a két telefon, ennyiért a 630 jó vétel szerintem. Ha jobb lett volna az üzemideje a 925-nek, biztos megtartottam volna, mert minden szempontból nagyon elégedett voltam vele.
-
Frosttide
tag
Köszönöm.
Még egy kérdésem lenne. Androidnál hozzászoktam, hogy bizonyos appokat (Viber, zene, stb) a bezárás után, a futó alkalmazások közül is ki kell lőni, mert másképp zugiban futott tovább és zabálta az akksit. A kérdésem, hogy WP esetén is van-e ilyen, illetve ha van, akkor 8.1 esetén hogyan tudom kilőni? Sima 8-nál még volt futó alkalmazások menüpont, itt olyat nem találok. Köszi a válaszokat előre is.
-
csƵ
addikt
Itt látható, hogy 2 híváskezelő alkalmazás van 2 SIM esetén. 1 kártyánál is ott van mindkettő? Vagy azt lehet testre szabni, hogy milyen csempék jelenjenek meg? Nem volt még WP-m.
-
-Faceless-
őstag
40 k a vodafonnál ezt tudjuk már benne is van az árlistában. A feltöltőkártyás ár ebben az árkategóriában szinte minden esetben a gyári garanciás független ár + hivatalos függetlenítés ára amit a szolgáltató szab meg. A vodafonnál ez 10 ezer forint. A telekomnál múlt hónapban ez 18 ezer volt. A 35 körüli árat erre hivatkozva mondtam, de mivel szeretnek kerekíteni főleg felfele ezért nem számoltam bele azt a 3k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest