- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
kengyel #2805 üzenetére
Próbáltam pár 512-es méretosztályban dolgozó droidokat, használhatónak bizonyultak. Faterom Sony E1-e hiba nélkül teszi a dolgát 4.4-el...
Tényleg nem flamelni akarok, de az előítéletek bizony egyik irányban sem bizonyulnak igaznak... Egy WP is megérzi, ha nincs mozgástere, és egy droidot is lehet jól optimalizálni.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
FET-MEN #2801 üzenetére
A stabilitásról annyit, hogy pár spontán újraindulásom már nekem is volt. Ma is egy.
Olvastam korábban, hogy erre te elég sokat panaszkodtál.Ezt betudom az utólag letöltött app-ek hibájának, de a telefonos operációs rendszereket övező legendák valóságtartalma újra megmutatkozott. Minden flame nélkül mondom, hogy a betonstabilnak mondott WP nekem többször fosta össze magát, mint a (az ebből a szempontból) sokat szidott Android egy év alatt.
Pedig nem tartom magam egy agyhalott Mr. ErrornakEzzel együtt is egy szerethető készülék, de nem hibátlan. Egyelőre.
-
Den Hadnagy
senior tag
A fentieken túl én az esztétikai oldalt sem felejteném le... a 630 nagyon csecse élőben, plusz ugye fél collal nagyobb is... A legnagyobb érv azonban mindenképpen az erőforrás, ill. ebből következően a jobb rendszersebesség. Ami, ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, akkor a 630-nál éppen megugorja a lecet (a sebességgel nincs úgy en bloc gond, de az én ízlésemnek sokszor tölt újra az 512 ram miatt).
Alighasználtan garanciálisan jópárat találsz a 630-ból itt a hardveraprón is, többsége az edigitalos akcióból maradt vissza
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogyan tudom beállítani, hogy napi fordulóval letiltson nekem, ha elhasználtam a napi 50 megás mobilnet-kvótámat? Az adatforgalmi segédben napi számlálót nem találok, csak egyszerit meg havit.
Lumiás ismerős mondta, hogy 520-on neki van olyan, hogy Data Sense, és elvileg tud ilyet, de én nem találok ilyesmit se a telón se az áruházban.
Ha netán valaki ismeri, 3G watchdog androidos app-hez hasonló tudású progit vagy beállítást keresek.
Köszönöm:
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
Az üzemidőről csak annyit, hogy nekem simán ment úgy egy napot, hogy mobilnettel kb. 8 órán át webrádióztam, amit BT-n toltam ki egy hangszóróra. Mindkét SIM egész nap aktív, este még egy kis hotspot funkció... Még ekkor sem volt csontüres, csak megszokásból tettem fel tölteni (ami szintén jó, hogy rövid idő alatt feltölt).
Azt nem tudja valaki, hogyan kell beállítani, hogy a hotspot ne kapcsoljon ki automatikusan?
DH
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
orangutan4 #2712 üzenetére
Igen, be lehet állítani a mobilnetet, most pl. nekem a net a kettes számú simről megy. Mindkét foglalat tudja a 3g-t, ez szerintem nagyon fontos. Egy sima állítás kérdése, hogy honnan jöjjön a net.
A névjegyzéket nem tudom, én második simet csak net miatt tartok, szóval majd megmondja más.
Az tuti, hogy az üzenetek rész pl. le van duplázva, meg a tárcsázó is, ezt talán a tesztben is írják.
Üdv.:
DH -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
orangutan4 #2710 üzenetére
Dupla koppos ébresztés sajna nincs.
Meg a vaku hiányát szokták felróni. De van itt aki 520-ról váltott és nem bánta meg. -
Den Hadnagy
senior tag
Valami jó minőségű utángyártott hátlapot nem tudtok ajánlani, ami kicsit masszívabb érzetű, mint a gyári műanyag? Nekem az túl csúszós. Valami fém(es) is szóba jöhet, már ha gyártanak ilyet. Nem szeretnék szilikon tokot használni.
Köszönöm:
DH
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest