- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
válasz
TotoThomas #3161 üzenetére
Ez egy régi adóssága az MS-nek WP fronton! Voltak/vannak is rá utalások, hogy a következő frissítésben ezt rendezik... meglátjuk.
-
MarQs
senior tag
válasz
TotoThomas #3157 üzenetére
...gondolom a Denim már landolt a készülékeden, de így sincs EQ a beállítások -> hang menüpont alatt??
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
TotoThomas #3034 üzenetére
Magyar gyári független egy kártyás, vagy vodás egy kártyás? Mert ha igen arra már van denim.
-
taip
senior tag
válasz
TotoThomas #2892 üzenetére
Nem tudom mitől van, de próbáld meg a biztonsági másolatot törölni és utána újra próbálni a mentést.
-
orangutan4
tag
válasz
TotoThomas #2892 üzenetére
Onedrive nem telt be pl?
-
ciceroo
tag
válasz
TotoThomas #2079 üzenetére
és melyiket? van egy pár
-
MarQs
senior tag
válasz
TotoThomas #1939 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert merőben új fejlemény lett volna...
Hivatalosan: "A telefonon lévő mappákból való fájláthelyezéssel vagy meglévő csengőhang átnevezésével nem lehet csengőhangot adni a telefonhoz."
Ergo, még ha csak átnevezni szeretnéd a csengőhangodat, amit amúgy korábban már beolvasott, listázott a rendszer, azt is ignorálja - egy átnevezéshez is újra kell másolni kábelen!Forrás: LINK (Oldal utolsó harmada, második "Megjegyzés" szekció)
-
MarQs
senior tag
válasz
TotoThomas #1931 üzenetére
"...és működik a dolog."
Mindez kábelen keresztül, vagy a korábbiakban említett Easy Transfer és Fájlok app kombó segítségével?
-
confuser
senior tag
válasz
TotoThomas #1925 üzenetére
A csengőhang másolgatás valamiért hisztisen viselkedik wp-n. Tapasztalatom szerint csak a direktben, usb-n keresztüli másolást szereti. Persze erre is van workaround, de az mégegy appot igényel: Ringtone Maker.
-
confuser
senior tag
válasz
TotoThomas #1919 üzenetére
A PC csatlakozással kapcsolatban: vagy frissíted a Media Playert az XP-den, vagy felrakod a telefonodra az Easy Transfer-t, és Wifi-n pakolászol.
-
Frosttide
tag
válasz
Én bementem a helyi Nokia Care üzletbe, ott vettem. 2 db van benne, egy fényes és egy matt. Ráadásul azonnal fel is pattintották rá, a fényesnél szinte nem is látni, hogy fóliázva van. 1500 Ft volt a csomag.
-
MarQs
senior tag
válasz
Hardveraprón pölö vannak fóliák...
-
ans
aktív tag
válasz
TotoThomas #1697 üzenetére
Esetleg nézd meg a Számológép2-t. (Számológép a négyzeten). Sajnos mobilról nem tudok linket beilleszteni.
-
confuser
senior tag
válasz
Hát ilyen funkciókat nem is értem hogy várhatsz el egy gyári számológéptől, különösen egy Metro OS esetében, ami az egyszerűségre épít. De szerintem egyetlen más OS beépített/natív számológépe sem tud ilyet. Tipikus rétegigény, amit tipikusan a Store-ban kell keresni.
Esetleg ez: http://www.windowsphone.com/s?appid=80ab181f-e01b-483c-8bca-66b302a77df6
Szerk. A kettes számrendszerre gondoltam. A trigonometrikus függvényeket tudja a gyári is, amint ezt azóta ki is derítetted
-
Steelers
senior tag
válasz
és ha elfordítod a telefont fekvő üzemmódba,miközben megy a számológép, úgy sem jó?
-
taip
senior tag
válasz
TotoThomas #1692 üzenetére
Számológép van a programok között, lehet hogy nincs a főoldalon csempéje. Ébresztő is van Riasztások néven.
A névjegyeket én asztali Outlook-ba szinkronizáltam, szerintem ott szerkeszthető (most nincs előttem). Így legalább a naptárbejegyzések is megjelennek nem csak a telefonon, hanem PC-n is. -
Frosttide
tag
válasz
TotoThomas #1645 üzenetére
Nem tudom hogy vagy vele, de ha a fájlok ide-oda másolása megy, szinkronizálásra és csengőhang beállításra ott a asztali wp alkalmazás, akkor nem lényegtelen, hogy felrakja-e a drivert vagy nem?
No offense, nem kötekedésnek szánom, csak kérdezem, hogy mi hátrány fakad abból nincs driver, ha a fentiek működnek. -
pr1mzejEE
addikt
válasz
TotoThomas #1642 üzenetére
Tyű, jó kérdés, igazából csak keresgéltem és találtam egy másik kábelt. Külsőre ugyanaz. Szerintem az első kábel egy sima töltő kábel volt ( de ez tényleg csak feltételezés ) a másik pedig adatkábel volt.
Amúgy a szinkronizálás : Számítógép > Helyi lemez (C
> Felhasználók > Nyilvános és itt a képek, zene, ilyesmik. De lehet nem a nyilvánosban van, hanem a User mappádban (aminek persze nem user a neve, hanem az ami a géped neve
). Ott is ezek a mappák vannak : Zene, Videók, Képek, stb..
-
HKorn
veterán
válasz
TotoThomas #1634 üzenetére
azt nem tudom, hogy sikerült eltűntetned az akksikijelzést az action centerből, de gyorsindító ikonnak elvileg 10 dolgot lehet betenni, sajnos a mobilnet az pont nincs ezek között, az majd állítólag a GDR2-es updattel jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest