- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feddel
senior tag
Csak a pendrive ugye offline, meg annak is van akinek okostelefonja nincs, stb. A saját dolgaimat én is felhőben tárolom, rengeteg az előnye (pl. nagy a tárhely), de van úgy hogy valaki pendrájvon visz el neked valamit. Remélem nem emiatt kell platformot váltani, a WP eléggé bejött eddig.
-
MarQs
senior tag
...és valóban! Köszi a kiigazítást!
devergo74 (#1503)
Csempékről akkor talán még annyit, hogy van néhány olyan témaszerkesztő app az áruházban, amivel az összes csempét átlátszóvá lehet varázsolni! Vagy olyan, amivel átlátszó, átméretezhető, üres, funkció nélkülieket lehet kitűzni... -
Köszi.Hm, nem tudom értelmezni én sem az összefüggéseket, de lehet, hogy kipróbálom. Gondolom, ha átállítom a nyelvet és régiót USre az sok mindent nem érint (esetleg az időzónát?
Elég szar éjjel felkelni a telefonra, főleg, ha felesleges, mert valami félkegyelmű taxinak/autómentőnek gondolja a céget (nem az
), így egy próbát mindenképpen megérhet.
-
Frosttide
tag
Nem volt semmi, főleg az "érvrendszere".
@BobTail
Én nem feszegetem inkább. Amikor nem fogadja el, hogy nem 50-ért vettem, hanem 42,5-ért és mindenáron az 50 ezret emlegeti, meg szar, mert frissítés van hozzá és ehhez hasonló megállapítások után én rájöttem, hogy érveknek itt nincs helye. Én elmondtam 7500 Ft-ért (ennyivel drágább a telóm) kaptam két év garit, válasz a telefon eredeti ára 50 ezer és különben is neki is van garancia, visszaküldi Kínába. Ráadásul 50 ezerért nincs rajta vaku (mintha azzal lehetne telefonálni vagy azon futna a rendszer) és a szemét Nokia megfizetteti a nevet és drága szarokat árul, mert bezzeg a kínai telefonok... Ezek után rájöttem, hogyha még fel is robban, akkor is az lesz a menő és az enyém a sz.r.
-
oz82
senior tag
Na, akkor érthetőbben, a Vodafone 630-ból a DualSim változatot árulja. Próbáltam, működik vodás kártyákkal (céges szinten van értelme Privát+magánkártya pl. ).
630 Single Sim az egy "csóróbb" variáns, indiába,és távolabb keleten lehet kapni, meg rendelni, de szolgáltatónál (még?) nem.
Azt nem tudom ahogy a Té és a TeleNor melyiket fogja árulni. De gyanítom hogy a 635-öt(Single SIM és LTE).A Sim2 férőhelye kifelé néz, a Sim 1 az akksi mellett van és befelé néz (sim 1 felett van a micro sd).
-
Billy132
csendes tag
Nagyon jót tett a Nokiának, azért is nem maradtak le, ugye? Várj már, most jut eszembe az HTC, LG több okostelefont ad el náluk. Hát ezt tényleg köszönhetik a Nokiánál, hogy elkísérték őket ehhez az eredményhez a Microsoftosok. 7,2 milliárdra (ennyiért vették meg) redukálták annak a cégnek az értékét, ami 2010-ben még a dupláját érte. Grat.
-
Billy132
csendes tag
Cégvezérként azért biztosan volt ráhatása a dolgokra, még ha a már eltervezett telefonokat ki is adták. Neki az volt a szerepe, hogy a nokiát rávezesse arra, hogy WP-re váltson és ez sikerült is neki. Cégvezér maradhatott annak ellenére, hogy végig vezetősége alatt csökkentek az eladások és a végén még át is játszotta a Microsoft kezére a Nokiát.
Egyébként szerintem is durva amit a samsung csinál, az alsó low-end kategóriába vállalhatatlan telefonokat adnak ki, amik tényleg semmire se használhatók. Kidobnak 20 típust minden évben, hogy minden 5 ezer forintos ársávra jusson egy telefonjuk.
-
Billy132
csendes tag
Addig igaz, amit mondasz, hogy csökkentek az eladásaik az iPhone megjelenésétől kezdve, viszont az már nem, hogy a Microsoft mentette meg a Nokiát, hiszen még 2008 végén is Európa legértékesebb márkája volt a Nokia, lett volna forrásuk rá, hogy okosan ne egy rendszerhez kössék magukat, hanem mindkét rendszerrel adjanak ki telefonokat és ami alatt a symbiant kivezetik eldől, hogy melyikre érdemesebb később építeni.
Egyébként még ha a symbian részesedése csökkent is lehet még úgy is jobban jártak volna, ha annál maradnak és azt fejlesztik, mint a WP-vel, mert ahogy átváltottak odakerült az ex-Microsoft-os Stephen Elop (2010) szabadesésbe kezdtek az eladásaik, az addigiakhoz képest.
Tönkretette a céget, aztán meg átjátszotta a Microsoftnak.
-
helixP
nagyúr
Nem szubjektív a véleményem, értsd már meg, pont hogy objektív, mert más ajánlott készülékekkel hasonlítom össze.
És most ne engem hibáztass, csak a MA!-s fiúkat idézem.
Tartozékok: középkategóriában elég szerény kínálatnak mondható
Kijelző: 480 x 854 pixel..., csak papíron nőtt..., megjelenítő betekintési szögek tekintetében nem makulátlan
Érzékelő: közelségérzékelő szenzor hiánya viszont beszélgetés közben gondot okoz
Kamera: nincs előlapi, a hátlapi kamera a Lumia 520 egyik gyenge pontja... érdemes lett volna kicsit rágyúrni, de pusztán a technikai adatok alapján úgy tűnik, hogy ez nem történt meg.
Vaku viszont továbbra sincs, de az éjszakai felvételek ettől függetlenül is pocsékok, ahogy a beltériek is.
Zene:A muzikalitás sajnos szintén nem erőssége a készüléknek.
Akksi: a növekedés az erősebb hardver fényében inkább csak szinten tartásra elég.Értsd meg, hogy nem rossz ez a készülék egyáltalán de a fentieket olvasd össze, ez egy tipikusan Tetszett-plecsni.
woland_y2k: Azért én idáig nem mennék el, ezt túlzásnak tartom.
-
kutga
félisten
XXL GSM-mel nekem eddig csak jó tapasztalatom van, kétszer vettem náluk telót, 2 éves gyári garival, összes tartozékkal. A sonymat edigitalban vettem, meg is lepődtem hogy nem gyári garit adtak, hanem olyat ami hozzájuk szól. Legutóbb az 520 viszont 2 év gyári garival jött MM-ből, szóval boltja válogatja. Vásárlás előtt érdemes kérdezősködni, XXL-nél például egy készüléket többféle csomagban és többféle garival is árulnak. Edigitalnál sem alap a gyári garancia.
-
tatararpad
őstag
A különféle boltokról szerzett tapasztalatokról biztos lehet x ezer évig mesélni minden szempontból, de mi az, hogy kulturált hely? Valaki azért fizetne +8000 forintot a telefonjáért hogy arra az 5 perces vásárlási műveltre spotlámpával világítsák, és gránitpadlón lépkedjen? Vagy hogy érted ezt?
-
trassher
addikt
Jogos, én is szinte csak zseblámpának használom a 720-as villanóját.
Megint ugyanaz az értetlenkedés megy mint anno az 520-620 modelleknél. Miért nincs benne x euróért, ez vagy az.
1 - Valahogy pozícionálni kell a terméket.
2 - Az a darabonkénti 1-2-3 euró szép összegre ugrik a teljes eladott darabszám tekintetében.A lumia 720-am köszöni, jól elvan 512MB Ram-al is. Ritka mikor töltöget mivel alig játszok, nem hallgatok zenét telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest