Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Grafirka #3660 üzenetére
Igen az OS a hibás, de lehet csak a te telefonodon. Újra kéne húzni. Mert én már csak erre tudok látatlanban gondolni. (Óra hiba, hívás bug, bugos menü.) Az összefoglalóban biztosan van módszer, de itt is rákereshetsz.
Bár a WP ma már nem az a stabil rendszer, mait évek óta ismertem. (Kb fél éve van ez a szarakodás.)Nem lopott a telefon? GSM-nél lehet olyat is kapni. Amúgy ha fővárosi vagy, az Arany János utcai szervizt ajánlom. Az jó. Ott pikk-pakk újra húzzák.
-
janeszgol
félisten
válasz
Grafirka #3657 üzenetére
Ugye a telefon akkor állítja be az időt, amikor a sim felregisztrál a hálózatra. (Sőt volt olyan telefonom, hogy a képernyő feloldáskor láttam, hogy az idő a helyére ugrik. Mint amikor buborék képernyőkímélőt használsz a PC-n.) Vagy sim nélkül akkor, ha wifire csatlakozol. Nos én ezt a témát járnám körbe. Mert az óra alaphelyzetbe állása igen nagy probléma.
Mennyi idős a sim kártyád? Az okostelefonok erre érzékenyek. Továbbá használsz fóliát? Ha igen, vedd le. Nem kell az. A bekapcsológombot itt egyszer kell megnyomni és feléled a kijelző. (L520-nál és társainál kétszer kellett, ha bedöglött a proxi.)
Hol vásároltad a telefont? GSM boltban? Amúgy minden Lumia telefon elég nagy hibaaránnyal készül.
A telefon jó, én használtam. Csak maga az OS nem jó. (Szvsz!) -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Grafirka #3654 üzenetére
Probáld meg, hogy automatikuson hagyod a dátum/idő beállításokat. (A wifi ne legyen bekapcsolva.)Kikapcsolod, kiveszed a sim kártyát kb. 1-2 percig ne legyen benne az akksi, majd sim kártya nélkül bekapcsolod. Ekkor elvileg visszaáll az alap dátumra. Kiveszed az automatikus idő/dátum beállítást. Beállítod manuálisan, wifivel lefrissíted a microsoft fiókodat. Utána bemész a store-ba és elvileg lecsorog a kívánt alkalmazás. Ha nem, akkor több ötletem nincs.
-
Frosttide
tag
válasz
Grafirka #3643 üzenetére
Ha mindig ezt csinálja, akkor vidd szervizbe, mert 1-1 alkalommal előfordul, de folyamatosan nem. Nálam hibaként előfordul, hogy "beakad" egy app (ez lehet a böngésző, skype, facebook, messenger stb.), akkor újraindul. Illetve ha két alkalmazás közt váltogatok, akkor egy idő után az egyiket leállítja és jó ideig nem hajlandó újra elindítani.
Böngészőnél némely oldalon a szöveget hol eltünteti, hol megjeleníti (stroboszkópszerűen) és bizonyos esetekben nem is reménykedem abban, hogy vissza nyílra az az előtt olvasott oldalra visz vissza, sokkal inkább egy még régebben megnyitott oldalra.Egyébként nem rossz készülék, csak látszik hogy a rendszeren lenne még mit csiszolni.
-
Gery1987
őstag
válasz
Grafirka #3645 üzenetére
Hát ennyire nem lenne szabad pocsékul mennie. De nekem is előfordul. Ami még nincs venne az a fényérzéklő. Így nincs automatikus fényerő állítás. Nincs navisáv eltűntetés. Nincs LED.Nincs keaztyűs mód. Bár ez engem nem zavar mert kaptam érntős kesztyűt. Kb ennyi ami bosszantó lehet. lehet calakinek.
Vidd be egy Nokia Care-be és megnézik. Ha mindig ilyen az nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest