- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
válasz
junkhead #3691 üzenetére
Van ilyen (sajnos)! Nem egyszerű ezeknek a történetek a végére járni...
Alkalmazásokkal kapcsolatban ebben a topikban szokott menni a nagy eszmecsere - dobd be a témát, ha gondolod.Az Endomondo-t szedd le szerintem, aztán esetleg egy reboot után telepítsd újra - hátha segít. Nem nagyon szoktak panaszkodni amúgy rá, hogy szipkázná a naftát...
-
MarQs
senior tag
-
MarQs
senior tag
válasz
junkhead #3680 üzenetére
Pontosan nem tudom mennyi idő alatt tölt fel teljesen, de saccra 1,5 óra, max. 2.
Csutkára lemeríteni rendszeresen nincs értelme, esetleg 1-2 havonta(!), de azt is csak azért, hogy a kalibrálás szoftveres oldalról meglegyen. Li-Ion akksiknál azt mondják az a jó, ha sose meríted le és sose töltöd fel teljesen - ergo, úgy 15-85% vagy 20-80% között mozogjon a töltöttség - így kímélve leginkább az akksit.
Én nem szoktam ezzel foglalkozni. Töltöm, használom, megint töltöm... azt jónapot!Ha van a közeledben hivatalos szerviz, szerintem is ugorj be! Amit tapasztalsz, nem normális és valszeg a többi probléma is orvosolható!
-
Gery1987
őstag
válasz
junkhead #3680 üzenetére
Ha félsz hozzányúlni (bár itt nem tudsz a rendszer gyomrába nem tudsz belenyúlni, mint Android-nál), akkor vidd be egy szervizbe és ha olyan hamar készen van a dolog.
A HR egy alaphelyzetbe állítás. Nyugodtan meglépheted, egy próbát megér. Ha ez sem segít akkor a rossz akksin kívül más is lehet a hiba. Vidd be ha a HR nem segít és hadd szóljon.
-
MarQs
senior tag
válasz
junkhead #3676 üzenetére
Gyári alaphelyzetbe állításnál minden törlődik a telefonról - mintha épp a dobozából vennéd ki, újonnan. Ha nem fut le teljesen a biztonsági mentés, azt is csinálhatod, hogy készítesz 1-2 képernyőfotót a háttérképed/csempéid elrendezéséről, feljegyzed a telepített appokat, a (fontosabb) beállításokat és manuálisan állsz neki a dolognak. A OndeDrive tárhelyeden azért nézd meg, hogy a fotóid, egyéb doksiaid, jegyzeteid feltöltődtek-e - onnan ezeket könnyebb visszaszinkronizálni - az Outlook-ba belépve (PC-n) a "Személyek" alatt pedig azt, hogy a kontaktok (nevek / telszámok) ott is rendben vannak-e.
Esetleg még az is szóba jöhet, hogy teljesen újrahúzod (újra flash-eled) a telefon op.rendszerét. Én még nem csináltam, de számos embernek oldotta már meg az ilyesféle megmagyarázhatatlan anomáliáit ez a procesz...
Ez a gyári alaphelyzetbe állításnál is mélyebb helyreállítást jelent. (A szervizben is köbö ennyit tudnának csinálni a készülékkel, mielőtt a hardverekhez hozzányúlnának.)
Ha visszakeresel, lehet rá találni példát, vagy, biztos akad itt valaki, aki rávezet a témára... -
MarQs
senior tag
válasz
junkhead #3674 üzenetére
Általában egy rakoncátlankodó app, vagy egy háttérben beragadt procesz szokott ilyen problémát előidézni.
Ha nem akadsz a nyomára - mivel gondolom a szimpla újraindítás már megvolt - csinálj egy gyári alaphelyzetbe állítást. Biztonsági mentésből elvileg visszaáll minden korábbi beállításod, appod. Ha ez sem hoz változást, jöhet a szerviz. -
Tuomas
addikt
válasz
junkhead #1532 üzenetére
Leáll, és ki is lép, vagy csak megakad?
Mert ha csak megakad, akkor én arra tippelnék, hogy van valami nagyobb fájl amit tovább tart neki lementeni.
A másik tippem, hogy próbáld eltávolítani, majd újra hozzáadni a fiókodat, hátha segít (már ha lehet ilyet csinálni).
Figyeld meg azt is, hogy a képeidet amit kamerával csinálsz, szinkronizálja-e one drive-ba.
Kipróbálhatod azt is, hogy egyesével végigpróbálgatod a biztonsági mentésnél, hogy mit mentsen fel. Tehát úgy értem hogy megpróbálod úgy a biztonsági mentést, hogy elsőként csak az alkalmazások, beállítások, másodikként csak az sms-ek, harmadikként meg csak a fényképek.
Aztán így az is kibukhat, hogy melyiknél áll le. -
HKorn
veterán
válasz
junkhead #616 üzenetére
Amilyen képet csinálnak a telók este vakuval, azért nem hinném, hogy ragaszkodni kellene a vakuért. Max zseblámpázni nem tudsz, én pl csak erre használom a vakut.
A kijelzőfelbontást szintén nem kell túlreagálni, 720 és 820 szintjét hozza ppi-ben, szóval, ha azok jók voltak, akkor ez is az lesz.
-
Latitude1023
csendes tag
-
-
-Faceless-
őstag
válasz
junkhead #601 üzenetére
Itt gyári garanciával.
Ha tartozékokat is akarsz mellé, akkor edigiben lehet csomagban rendelni fölhalmozott kedvezménnyel (mondjuk telefont + autós töltő + memó kártya + valami = 15% kedvezmény).szerk: megnéztem az edigis csomagokat, és amit mellé adnak csak 1-2 % kedvezmény, szóval marad az euronics
-
-Faceless-
őstag
válasz
junkhead #598 üzenetére
Igen mondták a 625-ön a developer preview 8.1 fönt van?
Ezek a funkciók csak a 8.1 frissítéssel kerülnek majd más telefonokba. A 630-at már eleve ezzel adták ki, a többi telóra még optimalizálás miatt várni kell egy kicsit. Nincs arról infó, hogy pontosan mikor adják ki a hivatalos frissítést, de az szinte biztos, hogy nyár első felében. -
-Faceless-
őstag
válasz
junkhead #593 üzenetére
Én speciel tok ellenes vagyok ez GG3 szinte teljesen karcálló, ha esetleg leejtené az ember, akkor ígyis úgyis törik kivéve, ha ilyen harci centi vastag tokot veszel rá amit kevesen bírnak meg.
Szerintem nem vészes, de mindenképpen nézd meg látod-e rendesen sokat segít, hogy jobb a 630 kijelzője a kontrasztosabb kép sokkal könyebben látható (szerintem). A beállításoknál állítsd 4-es szélességre 6-osnál tényleg elég kicsit az ikonok.
Nem extrém sport különben ha droidról váltasz mindenképpen könyebben kezelhető a WP.(már mondták, de a 625 is 512 rammal van szerelve, csak a 630 a 8.1 miatt még jobban kezeli)
-
-Faceless-
őstag
válasz
junkhead #591 üzenetére
Ezen a jelenleg kapható legkarcálóbb kijelző van (ütés ellen semmi nem véd csak az óvatosság)
és a nokiák híresek a gps-ükről főleg, hogy rendkívül jól olvasható a kijelzője, még közvetlen napfényben is. Szerintem megváltás lesz ez a kínai csoda után
A net meg ma már minden korrekt telefonnál alap szóval. -
-Faceless-
őstag
válasz
junkhead #589 üzenetére
Az soc-ra (proci) pont semmi panasz nem lehet nagyon erős teló, maximum a ram hiányára lehetne panaszkodni, de igazából wp-nek ez is elég lesz. Tudomásom szerint csak a hardcore játékok nem futnak rajta, és nem tetszik neki, ha egyszerre sok erőforrás igényes weblapot nyitsz meg, de ez minden telefont meg tud fektetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC