- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vindex
tag
A rezgés nektek is csak úgy működik, hogy a bejövő híváskor eggyet rezeg és utánna csak a csengőhang szól rezgés nélkül?
-
Vindex
tag
válasz
alphamooncam #2016 üzenetére
Neked működik az eq? Én nem hallok semmi változást a zenében hiába léptetem a hangszineket.
-
Vindex
tag
A Sim eggyen hol lehet beállítani, hogy a hívószám nem kerűljön elkűldésre?
-
Vindex
tag
Az áruház saját fiókból hogy lehet kitörölni azokat az alkalmazásokat amit letöltöttem, de már nem kellenek?
Ha visszaállítom a gyári állapotra akkor visszatelepíti a használt alkalmazásokat, vagy az összes, az áruház saját fiókban lévőt visszarakja?Köszönöm!
-
Vindex
tag
válasz
-Faceless- #905 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem jó, csak a robothang nem tetszik. Valóban nem ér az Igó nyomába, de reménykedjünk, hogy lesz ez sokkal jobb is.
-
Vindex
tag
Köszi!
Nem rossz telefon ez, a wp is tetszik, csak az áruházban található alkalmazások egy rakás szart nem érnek. Vettem már nem egy dolgot, de maradéktalanul egyikkel sem vagyok elégedett.Nem találtam egy olyan zenelejátszót, amiben van EQ, fájl kezelőt már sikerült venni. Így sosem fog az Android nyomába érni sajnos. -
Vindex
tag
Sziasztok!
Igo-t lehet rá telepíteni? Tudom, hogy van benne navi, de nakem jobban tetszik az igo hangja.
-
Vindex
tag
Valaki tud egy értelmes zenelejátszót vagy egy képernyőkikapcsolót? Sokat telepítettem már, de egyik rosszabb, mint a másik. Olyanra gondoltam, mint az androidnál a Poweramp vagy a Screen off ha ismeri valaki. Sok használhatattlan alkalmazást sikerűl már telepíteni és törölni. Enyíre sz....k ezek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest