- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Értem mire gondolsz, persze, hogy nem a netezést jelenti, csak megemlítettem, mert ha már van gyorsabb adatkapcsolat, sokan ki is használják..
(#3588) MarQs
Megnézem, kössz.
(#3589) scyllarus
Na ja, ezekben már intelligens töltésvezérlés vagy mifene van, talán nem is lehetne csutkára meríteni.
-
janeszgol
félisten
Köszi. Még egy kérdés. Én már denimmel vettem. Melyik a gyorsabb rajta: Cyan vagy a Denim? Már ha van különbség ezen a telefonon a kettő között. (L630, 512MB Ram.)
Csak azért kérdem, mert ha a Cyan, akkor vissza rakom azt és letiltom a frissítéseket. Win 10-et csak akkor rakom rá, ha jó lesz. (Ezt egy letiltott L625-ön tesztelem most is és majd az élest is.)
Igaz nem panaszkodom a Denimre sem, de ha gyorsabb Cyan alatt, plusz az IE ritkábban omol össze, marad az. -
Köszi, végül Plantronics lett.
Más: Feltettem a WP10-et. Hááát, ez még nagyon nincsen kész, kb a funkciók fele bugos, hiányzik. (Azt sem értem, hogy ami eddig magyar volt, az miért lett félig angol, bár ez nem lett volna probléma) Még az alkalmazások közötti váltások is bebugolnak, kifagynak. Kíváncsi leszek mikorra lesz belőle használható verzió.
-
MarQs
senior tag
Hivatalos garival adják az edigitálban!
Érdekes a történeted a Sony-val... sokszor, sokféle cuccot vettem már náluk és mindig a gyári, hivatalos garit kaptam a termékek mellé.(#3368) jenei1994
Zene terén elég jó minőséget produkál a készülék EQ nélkül is és nálam az akksi 2 napnál alább nem adja, igaz netet csak wifin keresztül használok. -
Frosttide
tag
Addig, míg ki nem kapcsolod a Wifit, majd újra vissza nem kapcsolod. Sajnos valamiért az internetre támaszkodó alkalmazások szeretnek behülyülni, főleg, ha a Wifi huzamosabb ideig be van kapcsolva. Skype, Messenger, OneDrive, Office Lens, mindnél tapasztaltam már ezt. A Wifi ki, majd bekapcsolása segíteni szokott.
Másik hiba általában, hogyha elsőre nem röffennek be ezek az alkalmazások, akkor percekig nem tudom megnyitni. Töltés után mindig visszadob kezdőképernyőre és ez akkor is megeshet ha gyorsan akarok váltani két alkalmazás közt vagy kijelző lezáródás után feloldom és az értesítésre bökök.Szóval van még mit javítani.
-
Billy132
csendes tag
A WP 7 követelménye 1GHz-es processzor 512MB RAM volt mikor kiadták és ilyen akkoriban csak a csúcskészülékekben volt.
Ha az lenne a célja a cégnek mint ahogy te mondtad, hogy aki mindenképp droidot akar az is tudjon venni nokiát, akkor nem a low-end kategóriában adnának ki kiherélt droidos telefonokat, hanem minden árszegmensben, csak az a helyzet, hogy ők is nagyon jól tudják, hogy azok a telefonok sikeresebbek lennének mint a saját rendszerükkel kiadott változatok. Ez a szomorú a nokiával kapcsolatban, hogy tényleg jó telefonokat gyártanak, de az oprendszerük miatt egyszerűen nem lehetnek sikeresek.
-
Billy132
csendes tag
Hát pont ezaz, hogy a felvásárlás előtt is a Microsoft miatt nem adhattak ki droidos telefonokat. Most meg már annyira igyekeznek kicsikarni valamiféle bevételt, hogy kidobták a X, X+ nevű droidos förmedvényt is. Pedig a WP amikor kijött, csak erős telefonokra szánták a rendszert, a felső kategóriába. Most meg már a alsó közép kategóriában is adtak ki (Lumia 520) és igazság szerint csak itt tudnak valamiféle eladást produkálni. A többi telefonjukat egyszerűen nem veszik.
-
Billy132
csendes tag
Persze csak spekuláció, hogy mi lett volna ha droidos telefont is gyártanak, de azért a többi droidos cég erősödéséből és az ő szánalmas eladásaikból következik az, hogy az teljesen biztos, hogy ha WP mellett lettek volna Androidos telefonjaik is, akkor nem jutottak volna oda, hogy felvásárolják őket. A Microsoft valóban kiváló munkát végzett, ha azt nézzük, hogy olcsón megszerezték maguknak a Nokiát.
-
Billy132
csendes tag
Nem írtam semmit a Lumia 630 ellen, igazából meg sem említettem még eddig.
Az írásaim nem is arra irányulnak, hogy megmondjam, hogy milyen a WP, jó vagy rossz (egyébként volt nálam jópár WP telefon Omnia 7-től kezdve Lumia 1020-ig bezárólag). Az a problémám, hogy az emberek úgy vélekednek, hogy a Microsoft a Nokia megmentője, valójában pedig pont az ellenkezője, ha hagyták volna gyártani 2010-től kezdődően androidos telefonokat is, most nagyon más világ lenne és valószínűleg még most is a Nokia lenne a világelső mobilgyártó, nem pedig egyike a Microsoft cégeinek. Ez csak azért is lenne jó, mert európai márka volt és Magyarországon is nagy mennyiségű telefont gyártottak, ahol most a 0 eladásokkal szintén veszélybe kerülnek a munkahelyek.
Egyébként érdekelne, hogy miben méred a sikerességet, ha nem abban, hogy mennyi telefont adnak el? 5%-on állnak világszinten, ez tény, ebből következik, hogy sehol sincsenek, tehát nem értem, hogy ítéled ezt sikernek.
-
Billy132
csendes tag
Érdekelne, hogy miért találod szórakoztatónak, mivel a Lumia egyáltalán nem produkál jó eladásokat. A világpiaci részedése a Nokiának az okostelefonoknál 5% körül mozog és ennek is több majd a fele a Lumia 520. Ezek után érdekelne mi alapján gondolod, hogy a Nokia sikeres. 2008-ban még 45% volt csak azért kérdezem.
Mint már mondtam, nekem nem az volt a célom, hogy a WP-t ócsároljam vagy a IOS, Androidot dicsőítsem, hanem, hogy kifejezzem nemtetszésemet az iránt, hogy a Nokia milyen helyzetben van most a Microsoft és rendszere miatt.
Persze ha tetszik a WP rendszer és a telefon is, akkor válaszd azt, én annak a híve vagyok minél változatosabb legyen a kínálat, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő telefont.
Alcatelnek, Samsungnak is vannak dual simes telefonjaik ebben az árban. Nem szoktam semmi olyat ajánlani amit nem próbáltam ki saját magam is, így ezt kihagynám. Nem mondja senki neked, hogy vedd meg ezt vagy azt, pont ez a jó benne, hogy választhatsz, de gondolom azzal egyet tudsz érteni, ha mondjuk a Lumia 520-ból lenne androidos változat, akkor sokan lennének akik megvennék. A Lumia 520 nem valószínű, hogy a WP csábítása miatt vonzó az embereknek, hanem, hogy jobb hardvert kapnak a pénzükért, mint bármelyik másik gyártónál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest