- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
schellj
tag
Mondom nem tudom. Lehet, hogy hülyeség. De az islehet, hogy amennyire ismerem a srácnak eléggé nagy a szája és jó el tudja magát adni. Elképzelhető, hogy a szolgáltatónál sem biztosak a dologban, és inkább megcsinálták. Az viszont személyes tapasztalat, hogy a szolgáltató kevés dologban magabiztos. Pár dolgot már sikeresen firtattam náluk. Kicsit is szakmaira fordítod a szót, és megemlíted a fogyasztóvédelmet mindgyárt más a hozzáállás. Emiatt is van egyéni előfizetésem. 10000 fizettem egy olyan csomagért ami 3000 el indult. Kicsit kötözködtem most 1600 at fizetek és még internet is van benne. Telefont is cseréltek már ugy hogy kétséges volt, simán rám akarták verni, de meggondolták magukat mire végeztünk.
-
schellj
tag
Azzal magyarázta, hogy a gg3-nak is van bizonyos minőségielőírása. Állítólag ki kell bírnia ha pofával a Földre esik. Függetlenül attól, hogy egy 40 vagy egy 120ezres készüléken van. Mégegyszer mondom, hogy nem jártam utána, de ha törés nem is de a karc sztem garis. Ja és az 520-on nem volt gg, csak vmi müanyag.
-
jmakk
őstag
Köszi, kezdem érteni.
A 630-nál is cserélhetőnek tűnik. Ha azt mondom neki a 2. kártyán legyen az adatkapcsolat, akkor hirtelen előjön a H vagy H+ jel, de ugyanakkor az 1. kártya átmegy sima G-re.taip: igen otthon nincs is gond vele, mert minden szolgáltatónak van 2G hálózata is. De itt Angliában van olyan akinek csak 3G van, így annál még csak hívást sem tudsz fogadni.
Azt gondolom, hogy ez akkukímélés miatt lehet így mert a két 3G nagyon szippantaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest