- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frosttide
tag
Messengerrel sem jobb a helyzet. Pont annak a személynek az üzeneteiről nem kapok értesítést (vagy csak jóval később), akivel a leggyakrabban beszélek. És a legjobb, hogy amikor chatelek és elolvasok minden üzenetet, akkor a befejezés után 20-25 perccel később elkezd értesíteni a már elolvasott üzenetekről, mintha új lenne.
Arról meg nem beszélve, hogy a program futhat a háttérben, be van kapcsolva a net, de közben a másik fél számára azt jelzi nem vagyok elérhető.
Mondjuk azt sem értem, hogy miért van feedback lehetőség, ha javítás meg nem jön, droidra jóval gyakrabban tolják az appok frissítéseit. -
MarQs
senior tag
Igazából, abban a cikkben, amit Cartman023 linkelt a #3703-as posztjában, semmi olyasmit nem írnak, ami újdonság lenne. Meg egyáltalán, nem is megkötésekről szól az az állítólag kiszivárgott dokumentum, hanem, mondjuk úgy, rövid esettanulmányokról, egyes helyzetek forgatókönyvéről, "mi van, ha..." szituációkról az 512MB-tal kapcsolatban.
Nincs mindegyik említett helyzettel tapasztalatom, de megkockáztatom: ezek ugyanúgy az aktuális, 8.1-es rendszer alatt is léteznek ennyi RAM mellett!Ettől függetlenül, aki szívásnak érzi a rendszert, az nem szivassa magát! Egyik kütyü sem érdemel meg egy darab ősz hajszálat sem... a klikkvadász cikkekkel meg lehetőleg ne borzoljuk a nagyérdemű idegszálait!
-
313313
addikt
Átnyálaztam egy 625 menüjét, nem találtam ilyen funkciót benne 8.1-alatt (620-ba 8.0-án volt ilyen funkció arra emlékszek). Nem aktív véletlen a takarékos üzemmód, arra tudok gondolni, oda átrakták, ill a a takarékos üzemmód bontja a wifit, kijelző lekapcsolásnál...
Sajnos nem használok még windowsos mobilt, így nem tudok okosabbat mondani. Ill ezt találtam még neten, de telefonba nem bírtam állítgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest