- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
Azokkal az a gond hogy én nem szeretem megadni a jelszavaimat nem hivatalos alkalmazásokban. Egyszer telepítettem egy im kliens programot, és azon keresztül használtam a google talk-ot, de elkezdtek jönni a figyelmeztető emailek a Google-tól hogy Törökországból meg Indonéziából, meg Ázsia különböző részeiről erről meg erről az ip címről fértek hozzá a fiókomhoz, és ilyen gyanús esetekben a Google értesíti a felhasználót. Az app készítőjének honlapja tele volt ilyen kérdésekkel a felhasználóktól hogy ezek az ip címek hozzájuk tartoznak-e, és mindegyikre azt válaszolták hogy igen. De én ezt nem igazán szeretem, ezért az email, Facebook, Google fiók jelszavaimat csak hivatalos alkalmazásoknál adom meg. Tudom a WP Facebookot meg Youtube-ot a Microsoft készíti, de bennük azért megbízok.
karika85!
Nem tudom hogy mennyire lesz vastag a telefon vele, de a képek alapján talán kevésbé mint a Nillkin hátlappal. Majd ha megjön kiderül.
-
kmarkk22
aktív tag
Köszi a választ, engem a játékok nem igazán érdekelnek, androidon is max 1-2 napig játszok valamivel, azok sem a legdurvább grafikájúak. Engem inkább majd az érdekel a wp8-ban, hogy mennyire smooth, és hogy mennyire akadozik. Mert ha nem gondolkodik sokat 1-1 alkalmazás elindításánál, és a böngésző is van olyan (vagy hasonlóan) smooth mint ios-en, és nem akadozik szinte sehol akkor én megbarátkozok a hülyeségeivel... Bár ha nem lehet chatelni az tényleg nagy érvágás lenne. Ezalatt azt értem, hogy sokan panaszkodnak, hogy nem megy a facebook chat rendesen, meg a viber sem, nem kapják meg időben az üzeneteket. Főként majd erről is érdekel valakinek a tapasztalata lumia 520-szal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest