- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
mike1334 #19952 üzenetére
530 nem is biztos, hogy lesz. Olvastam olyanról, hogy szűkíti a Nokia az egy generációból származó telefonjaik számát 4-re, és az alsó kategóriát a 630 fogja vinni, 1 GB RAM-mal; LED, dedikált kamera- és kapacitív gombok nélkül. Persze ez mind csak pletyka, de 630-ról már vannak "leak"-ek, 530-ról én nem láttam semmit...
-
Szajo
őstag
válasz
mike1334 #19957 üzenetére
Hát ezt nyílván nem tudni, de mivel olcsóbb kategóriába tartozik majd így az én tippem az, hogy kerülhet bele ClearBlack,LTE,LED,(Talán jobb kamera de ezt nem hiszem), és ami szerintem biztos, az az 1GB RAM... de ez csak TIPP
De egy ClearBlack,LTE,1GB rammal már eléggé brutál kombináció lenne... ha ledet is löknek bele és nem sokkal drágább az 520nál akkor meg maga a megváltás a telefon, de szerintem a nokia sem lesz ennyire hülye, így kompromisszumok lesznek ha egyáltalán olcsó telefon lesz.
-
karika85
tag
válasz
mike1334 #19952 üzenetére
Szia! én gyűjtenék még hozzá és egy 925-re befizetnék! de természetesen maximálisan megvagyok elégedve a kis 520-al!!! én tavaly júniusba vettem, azóta tökéletesen működik. néha újraindul, de ezek az újra indulások a programok miatt vannak, azoknál "fagy meg"! se bevilágítás, se pixelhiba nincs. párszor sajnos már esett le, de egy karc sincs a kijelzőjén, úgy az is jól bírja!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest