- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kemzso
újonc
válasz
xyzikeee #3947 üzenetére
Sziasztok,
sajnos, csak a jelenség leírásával találkoztam, megoldással nem ...
Egy fogadott hívást követően, mikor újra szerettem volna használni a telefont /520/ be volt kapcsolva a repülőgép üzemmód, viszont nem lehet kikapcsolni .. A kis csúszka azonnal visszamegy bekapcsolt állapotra.
Volt:
- újraindítás
- gyári beáll. visszaállításde semmi.
Valaki találkozott ezzel a jelenséggel? Van rá megoldás??
Köszönöm a gyors segítséget.
Zs
-
confuser
senior tag
válasz
xyzikeee #4563 üzenetére
ma a Főiskolán próbáltam felmenni a wifire... a suli wifire való csatlakozásához van egy tájékoztató, mejben vmi biztonsági opciónál kéne még beírni vmit
Gondolom nem bölcsésznek tanulsz, de nem is informatikusnak. Nálunk MAC szűrés volt a suliban, nem lehet hogy nálatok is az van? Olvasd el azt a tájékoztatót, és akkor talán előrébb leszel (meg itt is tudnak/tudunk segíteni, ha írsz valami konkrétumot).
-
hroberto
veterán
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
xyzikeee #4135 üzenetére
Közben megoldottam, bár nem volt az áruházban Lumia storage check nevű program, de bing keresőbe beírva a windowsphone.com oldalon volt egy, furcsáltam mert angolul, de letöltés és telepítés után magyar lett, most már sikerült letörölni az ideiglenes fájlokat, ami kb 900 mega volt, köszönöm.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
xyzikeee #4127 üzenetére
hordozható eszközök között ott van és tudok is rá másolni, csak első csatlakoztatáskor írta ki hogy nem talál illesztőprogramot a Nokia Lumia 520 ra, 4 cuccos volt amit telepiteni akart, ebből kettő az 520 a másik kettő Windows Phone és még vmi, utóbbi kettőt sikerült feltennie.
-
karika85
tag
válasz
xyzikeee #4003 üzenetére
szívesen!
Hogyha hozzá adod a Facebook fiókodat a telefonhoz, akkor importál minden ismerőst a "Kapcsolatok"-ba (ettől egy kicsit megijedtem, de utána rájöttem, hogy be lehet állítani, hogy csak azokat mutassa, amik a sim kártyán/Outlook-ba vannak)! Ha rámész a "Kapcsolatokra", akkor balra elhúzod a kijelzőt, és ott írja az "Újdonságok"-at , ami a facebookon van! Illetve az "Üzenetek"-nél is belehet állítani a Facebook alapú csevegést! Itt ha Online-ra teszed magadat, akkor látod, hogy kik vannak fent, ill. tudsz velük chatelni! Ez lenne az "alap facebook"! -
Tim82
félisten
válasz
xyzikeee #3963 üzenetére
Szerintem tiltsd le ezt: Beállítások -> visszajelzés (persze ez is opcionális, csak hát nem tudom ellenőrizni, hogy ezen a címen milyen adatokat küldene el a telefon). Nálam gondosabb fórumtársak végigmentek az összes beállításon, illetve telepített app-on és mindenhol letiltották az ilyesfajta visszajelzéseket.
Ha spórolni akarsz kicsit a mobilnetes adatforgalommal, valamint az akkuval, akkor talán érdemes lehet 2G-re állítani a hálózatot (email-szinkronizálásra az is bőven elég).
Ha már van bent memóriakártyád a telefonban, érdemes beállítani, hogy fotót, videót arra mentsen. (Beállítások -> tárterület -> "új zenék és videók mentése" -> itt kiválasztani.
Szerintem kb. ennyi, de majd mások mondanak mást, esetleg jobb ötleteket.
-
Tim82
félisten
válasz
xyzikeee #3956 üzenetére
Három hsz.-szel lejjebb írtad, hogy látsz egy "Microsoft-fiók" lehetőséget is, ha arra ráböksz, akkor nem ajánlja fel a beállítás, illetve az új Microsoft-fiók létrehozásának lehetőségét? (Mellesleg ha van MSN-, Skydrive- vagy Skype-fiókod, akkor azok közül bármelyiket használhatod MS-fiókként.)
-
Lacus_84
senior tag
válasz
xyzikeee #3845 üzenetére
A Facebook-ra eddigi tapasztalataim alapján legjobb alternatíva a JDB for Facebook alkalmazás, rendesen jönnek az értesítések.
A Viber bizonytalanabb, nem mindig jönnek meg azonnal az üzenetek. A hívás viszont eddig jól működik nálam.Szerk.: nbukta77: sajnos ez a rendszer hibája. Hónapok óta olvasgatom a fórumot, és vegyesek a tapasztalatok az értesítésekkel kapcsolatban. Én ennek tudatában vettem meg a telefont, mégsem bántam meg, szerintem összességében nagyon szuper kis készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest