- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
kmarkk22 #3535 üzenetére
Hát hogy mi az a developer unlock, azt nem tudom, de gondolom valami nem hivatalos dolog. Azt nem szeretném, mert új a teló, meg amúgy is. Akkor a Windows Phone 8 nem olyan, mind az android, hogy azt telepítek rá, amit csak akarok? Mert akkor ez így nem valami mulatságos.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
kmarkk22 #3098 üzenetére
Szupi... Most indult újra másodjára egy nap alatt... Most vibereztem, es most mar kicsit idegesít is... Most ezt fogja játszani? Tobb mint egy év alatt az xperia mini pro-m egyszer sem indult ujra magától, ez meg még a két hetet sem élte meg de mar újraindul 2x egy nap. Remelem az Amber gyógyír lesz erre..
-
Blyan
félisten
válasz
kmarkk22 #2417 üzenetére
1. Melegszik rendesen... nem értem mitől.
2. JDB for Facebook - ez az ami legkonstansabban jelez, de ez egy nagy gyengéje az egész platformnak (mármint az értesítések).
3. Tárterület-ellenőrzés (storage chek). Beállítások, legalul (már ha fel van raktva, szerintem ott kellene lennie). -
timekeeper
tag
válasz
kmarkk22 #2417 üzenetére
Szia!
1: Igen, melegszik Krait processzormagok hajlamosak rá (ahogy a Tegrák is)
2: Az alap Microsoftos Facebook app nekem soha nem tolt push-t, arra van a JDB for Facebook vagy az IM+
(mindkettő gyönyörűen működik)
3: Alapból nekem nem volt fent, de a store értesített hogy elérhető a tárterületekhez egy frissítés, nyomban letöltöttem, majd a beállítások utolsó pontjában megjelent egy új menüpont amit tárterület-ellenőrzés címszóval fut. Na abban tudod törölni amit szeretnél -
btudos
nagyúr
válasz
kmarkk22 #635 üzenetére
Gondolom a kérdés az volt, hogy szolgáltatónál, vagy hol nézted meg, remélem nem tévedek, és a Vodafone-ra gondolsz.
Egyébként addig tényleg jó a kijelző, amíg nem viszed napra, ott aztán nézegetheted, én egyszerűen nem látok benne semmit, marhára zavar. Nem a fényerő kevés, hanem a bevonata kb. kétszer annyira tükröződik mint a 8X-emé (nem a kijelzőről van szó, nyilván nem lesz olyan, csak az üveglap előtte), egyből feltűnt mikor elhoztam, hogy csutkára tekerve is alig bírom elolvasni ami a kijelzőn van, ha épp túl jók a fényviszonyok. Ilyen szempontból várom a pénteken hozzám kerülő 720-at, hátha az jobban teljesít.
-
cre
csendes tag
válasz
kmarkk22 #547 üzenetére
Két nap után még nincs sok tapasztalatom. Az eddigi benyomásom pozitív. Összeszerelés, a rendszer sebessége mind kiváló. Ami alkalmazásokat eddig kerestem azok mind gond nélkül feltelepíthetők, egyedüli probléma az új játékokkal van amiket az 512Ram miatt nem lehet feltenni, bár későbbiekben lehet megoldják mint ahogy tették az Asphalt 7-el is ami immár ezeken a telókon is gond nélkül elindul. Galaxy S2-t adtam el és vettem ezt. Jelenleg azért, hogy kipróbáljam a WP8-at, mert ha mondjuk nem tetszik, akkor ezzel a relatív olcsóbb telefonnal nem bukok akkorát mint mondjuk egy Lumia 920-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest