- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom nálam mi lehet... korábban az akkus appokra gondoltam, többet is próbáltam, mindnél előjött idővel és ráadásul tök random (bár ezt gondolom senkinek nem kell bemutatni). Aztán leszedtem őket, meg mindent, ami amúgy nem kell, de most megint. Tényleg szinte kong a telefon memóriája az ürességtől.
Lehet már az lesz, hogy kap egy hr-t, aztán semmit nem telepítek rá, elvagyok én úgy is vele... -
x1port
addikt
Nem.
Közben rájöttem.A fényképalbumot sem nyitja meg rendesen.
Meg akartam osztani valakivel egy fotót onnan.
Annyit írt frissítés.....Aztán se kép se hang. Ez után már a beállításokba sem engedett be.
Közben beugrott ,hogy tettem bele memóriakártyát és arra van mentve a kép.
Kártya ki ...azóta szuperul működik. (kopp-kopp) -
Clemi
veterán
Csak szólok, hogy a Viber és a Facebook, ha engedélyezve van a háttérben futásuk, akkor rendesen szívják az akkut, még akkor is, ha el se voltak indítva egy telefon újraindítás óta. Konkrétan én kikapcsoltam őket, de a frissítésük után megint azt vettem észre, hogy tempósan merül még éjszaka is az akku. Ránéztem a beállításokra és mindkettő visszakapcsolta a háttérben futásukat.
Na persze ha kilőjük ezt a funkciót, akkor nem jönnek az üzenetek ha nincsenek előtérben. Vagy ez, vagy az. Valamit valamiért. -
kezman
őstag
Már én is leírtam ez irányú tapasztalataimat, aksi programot nem használok egy ideje és meg kell mondjam(lekopogom) az óta megszűntek ezek az anomáliák, használtam insidert, Battery-t, meg nem tudom még mit nem, egy darabig ok volt, semmi merülés és hirtelen este levettem töltőről reggelre halott volt, még jó hogy nem kellett mennem dolgozni mert nagy szarba lettem volna, én nem mondom hogy az aksi app a hibás de hogy valamelyik másik appal nem komálják egymást az tuti, kidríteni nincs időm meg energiám, inkább nem használom, most nyugi van
-
jimhun
senior tag
A Battery nevu csak igy siman.
http://www.windowsphone.com/s?appid=c8e96f8e-cda1-4e25-b628-e934815b25cb
De most megint jo az akku. Most neztem es 1.48%-ot merul orankent. 4 oraja volt feltoltve es meg mindig 100%-ot mutat. Most olyan mint regen. Mobilnet kikapcsolva, csak wifi van, Push mail, Viber es IM+. Ezek mennek a hatterben, ehez kepest kivallo az 1.48% merules.
-
Zsadi
őstag
Hát ez a merülős probléma kiakaszt.
Reggelre feltöltöttem 100%, 11 órára 60%, meleg a teló hátulja.
Valami biztos fut, csak nem látom mi. (A futó alkalmazásoknál semmi extrát nem látok.) Új alkalmazás nem lett rárakva.
Viberre gyanakszom, nem tudom másoknál volt-e ilyen probléma? -
Zsadi
őstag
-
-
Vesztor87
senior tag
Nézd ezt a tesztet. Az ebben szereplő xperia ugyanazt a procit kapta mint a kis Lumia, rendesen el is verte vele az Y300-at... arról akkor már nem is beszélek, hogy a T-nél 28 most online rendelve a Nokia, 32 pedig a Huawei... régebben szemeztem az Y300-al én is, de rendesen elveri a Lumia, a villanót leszámítva persze... A nokiában 8gb háttértár van, az Y300-ban 4gb, és nem mellesleg a Nokia Here (drive, transit) is jár a Nokiával...
-
Zsolt1
tag
Köszi a tippet, hasznos volt, nagyjából (90%) megszűnt a nyikorgás és ha csak simán fogom a telefont és nyomkodom a a kijelzőt, akkor a hátlap mozgása is. Így már tényleg elég masszív benyomást kelt
. Remélem a hőleadásban se fogja zavarni a papírdarab, bár ahova raktam (sim + memória kártya főlé), ott eddig se éreztem, hogy nagyon melegedne.
Jobban visszagondolva, már én is csináltam ezt régebben, az ez előtti utolsó nokiámmal (Nokia 6070 - legrosszabb telefon volt, amit eddig használtam) és ott is nagyjából segített a nyekergés eltüntetésében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest