-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Pedig,ha hiszed ha nem naponta több, 5-10 milliós óra megy át a kezemen javítás céljából...
Ez egy szerencsétlen reggel... Ez van
Szóval,ha valakinek gondja támadna Breitlingel,Tag Heuerrel, Cartier-el,Rolex-el,IWC-vel, meg a többi hasonló "felesleges" luxuscikkével, bizalommal forduljon hozzámNa de ez már big OFF...
-
old rocker
veterán
Egyszer már felraktam. Akkor is az volt a tapasztalatom, gyorsabban merül. Egy hete visszaraktam. Most is gyorsabban merült. Tetejében ez objektív: a battery alkalmazás grafikont is vezet róla, naplózza is, időközönként mennyit merült az akksi, de az óránkénti átlag merülést is kiszámolja.
-
jocoarsenal
csendes tag
Ez tény, tisztában is vagyok vele, de szerencsére olyan helyzetben vagyok (szinte mindig gépközelben tartózkodom), hogy nekem a telefon a mai napig elsődlegesen telefonként működik, és bár rendszeresen használom az "okos" jelző nyújtotta előnyöket, de ennek ellenére nem vagyok rászorulva arra,hogy folyamatos szinkronizáció, állandó bluetooth, stb. Így bízok benne,hogy nálam 2-3 napig ellesz a drága.
Na meg azt se szabad elfelejteni,hogy ez az 1,5 nap egy normálisan optimalizált telefonnál azt takarja,hogy ténylegesen kihasználod a telefon tudását. Nem egy androidos ismerősömnél van kikapcsolva pl a 3G (nálam is mindig ki volt) , mert ha már úgy használtad, akkor az a másfél nap max 1-re redukálódott. Míg ezeknél a telefonoknál hála az optimalizálásnak úgy van másfél napig telefonod,hogy nem szorít korlátok közé.
-
B1T3
addikt
Igen, meg normális DAC is kell, és kétlem, hogy ebben a telefonban minőségi lesz, tehát nem árt a hangszínszabályzó a hangzás javításához. Testvéremnek ideális telefon lenne, és szokott a telefonon zenét hallgatni, bár hatalmas nagy igénye nincs, de ilyen szinten, equalizer nélkül tényleg gyenge lehet az összkép, így tud egy picit dobni rajta a „csúszkák” piszkálása.
Tudni valamit arról, hogy várható-e a helyzet változása, azaz lesznek alternatív zenelejátszók?
-
Fryskitt
addikt
A normális füles, ha valaki sokat és jó zenét hallgat alap. Sőt, élethelyzetek szerint kell választani (izolálós, nyílt, zárt stb). Az, hogy ennél a telefonnál BIZTOS rossz a hangzás, az azért erős általánosítás, hallgattad? Nem beszélve arról, hogy mit hallgat. Mármint mp3, esetleg vmi veszteségmentes cucc? MP3 hogy van tömörítve, ócska joint stereo, mi volt a forrás, stb. A jó hangzás nagyon messzire visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest