- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem feltétlenül. Nincs érezhető romlás az akkuidő terén 720p-ről 1080p-re váltáskor. A 2K és 4K más, ott hatalmas a különbség, de ha valami őrült elképzelés folytán a mobilok meg is kapnák (5-6"-on teljesen értelmetlen FHD fölé menni), addigra az összes hardver megváltozik és takarékosabb, hatékonyabb lesz, valószínűleg x86-os procival. Szóval ez a relatíve távoli jövő, hiszen még asztali gépeknél sem jelent meg mindenféle okból kifolyólag a 4K, szóval emiatt nem kell aggódni.
Viszont 4-5"-on is van különbség a 720p és az 1080p között, utóbbi tökéletesen tiszta képet ad, és zoom nélkül is (kicsit szemet erőltetve) el lehet olvasni egy cikket, ha valaki erre vágyik. Mellé egy 1080p@60FPS kamera, Lumiáknál Zeiss optika, és máris van értelme mindennek. Ehhez pedig nem kell sokat aludni. Arról nem is beszélve, hogy már kénytelenek a gyártók az akkukon is fejleszteni, mert az új, erős hardverekhez az ilyen 1500mAH körüli akksik kevésnek bizonyulnak. -
Namelesske
addikt
A RAM mennyisége nem igazán a sebességet befolyásolja, hanem az eszköz "teherbírását".
180 megát futtathatsz egy 512-es telefonon ami amúgy nem 512 hanem valami 360 körül van. Az van nagyjából ketté osztva a futó programoknak és a felfüggesztett programoknak, de újabban már egyszerre tartózkodhatnak a memóriában ezek az appok így gyorsabb a rendszer valamennyire, de a limit az akkor is adott hogy 180 mega fölött lelövi a rendszer az appot, vagy felse tudod telepíteni. Jól látszik mennyivel többre képes egy 1 gigás telefon is ha méretes appokat kell futtatni/böngészéshez, szóval a jövőben tényleg csak 1 gigást érdemes venni, hogy ne menjen az agyunkra a sok betöltés felirat.
-
kutga
félisten
Ezzel tökéletesen egyetértek, egyik rendszer sem jobb mint a másik. Nyilván ha HR-ezek, meg ha visszateszem a 8.0-t, meg ha nem használom a kijelzőt, meg ha ez, meg ha az.
Inkább elővettem egy régi butatelefont, a Nokiát meg csak navira használom, töltőről. Netre, minden másra ott a laptop...egyelőre, a következő frissítést azért feltolom, talán nem kell rá sokat várni.
-
pitius
tag
Tulajdonképpen az alkalmazásváltásoknál volt tettenérhető, hogy sokkal gyorsabban és simábban hajtotta végre.
Természetesen a nagyobb alkalmazások ugyanúgy "Folytatás" képernyővel jöttek elő, de hamarabb betöltődött, és az animációk sem voltak darabosak. Egyszerűen jobb volt kezelni a 630-ast.
-
Namelesske
addikt
Nekem is hasonlóan kiszámíthatatalan a dolog, gmail-t használok. Felül mennek a pöttyök, mindig elbambulom mire lehet kattintani a letöltött állományra... van hogy percekig nézem a semmit. Nagyon szar.
Az Internet Explorer is ilyen a letöltésekkel kapcsolatban. Van hogy letölt valamit van hogy nem, ugyan arról az oldalról, ugyan arról a direkt linkről. UC browserrel szoktam letöltéseket indítani. Email-re pedig majd a Maestro app lesz a megoldás, ha elkészül.
-
Rocky975
senior tag
Nekem semmi gond nincs a 8,1-el,a fogyasztása is beállt.
2 napot ment el,ebből 3 óra zenehallgatás volt(Panasonic FEJhallgatóval!),egy kis mobilnetezés ,wifi használat,meg némi telefonálás.
Tehát olyan közepes használat.
Az eddig telefonjaimhoz hasonlítva teljesen korrekt.
Ui.: Monduk tiszta telepítéssel tettem fel,tehát frissítés után nyomtam egy Hard resetet. -
KunEmber
senior tag
Nem oldotta meg, ugyanúgy két elküldött üzenetnek látom a Gmailben. Viszont, csak egyszer küldi el, ami hatalmas jó hír!
Még vmi: miért lehet az, h ahol eddig szinkronizált a Gmail (iszonyú sz@r, nyílt wifi a munkahelyemen), ott a hr után nem? Internet ha lassan is, de megy; Microsoft-fiók szinkronizálás szintén megy.
-
old rocker
veterán
Mivel az FM vételben az u.n. fadding-jelenség nem okoz vételi problémát, (a különböző irányból érkező amplitudó modulált hullámok kioltják egymást - az FM esetében az okok valszeg a leárnyékolásokban (vasbeton, panel szerkezetek) keresendő, illetve az FM frekvenciákat zavaró klf. elektromos ketyerék, CB rádiók, háztartási gépek okozzák a tranziens recsegéseket, torzításokat. No meg az, hogy az igazán precíz, nagy érzékenységű, HI-FI tunerekkel felszerelt hi-fi egységek napjainkban egyre kevéssé divatosak.
-
kcsa
veterán
Egyetértek. Sajnos az asszony 520-asa is csinál ilyesmit. Egyelőre nem zavaró a dolog, de egyértelműen gond van a szériával, ahogy a tapasztalatokat olvasom. Páran próbálkoznak az akku szorongatásával, de szvsz. nem ott a probléma forrása, pláne mivel számomra is úgy tűnt hogy terhelésfüggő.
-
MK VII
veterán
Szolgáltatóknál szerintem ne is keress színes hátlapot... Nem hiszem,hogy árulnak.
Aláírásodban az az Orient nagyon pöpec...
Szeretem az órákat.. 7db közül válogathatok... De kb minden óra nem lenne elég nekem
Ha lenne annyi pénzem már felvásároltam volna a szervizt ahol dolgozok
Most egy Fortis B42-re utazok!-----------
Az órás témát OFF-ba tettem. - Zsolt[ Módosította: #40993792 ]
-
PuMbA
titán
Valakinek meghalt már a telója Amber update-nél? Update után csak háttérvilágítás jön be és kakukk. Soft és Hard reset semmi, igaz volt annyi szabad hely, hogy 3-szor ráférjen a rendszer, de elbénázták a frissítést. Milyen progival tudom gépről visszaállítani? Honnan szedhetem le? Nokia honlapja elég nem egyértelmű.
-
Lacus_84
senior tag
ha ez vigasztal valamennyire (bár gondolom nem), nekem is recseg-ropog azokon a bizonyos pontokon ha megnyomkodom. és nekem is pár nap használat után jött elő, a vásárlásnál nem tapasztaltam, pedig akkor is megnyomkodtam. ha a hátlapot az oldalsó gombok felőli résznél pattintod vissza először, akkor valamelyest javul a helyzet, nálam legalább is így volt.
-
Tim82
félisten
Eddig nem tapasztaltam recsegést használat közben, de most - a posztod után - direkt megnyomogattam a felső sarkoknál és úgy valóban recseg nálam is, de normál fogással, használat közben sosem szúrtam volna ki ezt.
Igaz, nekem két és fél hónapos lassan a telefon, valamint jó sokszor vettem már le a hátlapját (pl. cseréltem a fehér hátlapot ciánkékre, illetve kivettem-visszatettem a SIM-et), szóval nekem ennyi bőven belefér, mert amúgy nem érzékelek lötyögést, mozgást.
-
Chaser
legenda
-
diegho
nagyúr
Én 4 magos 1gb ramos 4.5" IPS qHD droidról váltottam. 1 hét használat után azt mondom, hogy soha többet nem kell android. A WP8 számomra tökéletes. Mindent tud, amire használom a telefont. A csempés felülete nagyon tetszik. Teljesen gördülékeny, amber-el pedig még gyorsabb. Az 520 pedig egy szuper telefon. 620 nekem nem tetszik külsőre, a 720 pedig kb 30-40 felárat nem ér meg. Szerintem jelenleg 2 igazán jó vétel van WP fronton, az 520 és a 820.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Villanyszerelés
- Magisk
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged