-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Először azt hittem nem, de igen fel van véve.
De már akkor gyanakodtam, hogy átbaszás a dolog, mikor anno a 920-820 stb esetében akármilyen tárggyal tudták a kijelzőt működtetni, az 520 esetében pedig ez nem megy. Persze, mittomén, pólón keresztül megy a dolog, de egy vastagabb, bélelt kötött kesztyűben már nem.
Míg a nagytesóknál ezzel nincs gond.Szóval szerintem azon az érzékenységen spóroltak némileg.
Szerk:
Most kicsit megerőltettem, hébe hóba megyeget, de pontosan kezelni elég necces.
-
old rocker
veterán
Pl. az időjárás jelzők feltétlenül. De a töltöttség jelzőnek önmagában szerintem semmi köze nincs a nethez, legfeljebb akkor, ha egyben wifi, adatforgalom stb. kapcsoló is. Nem osztom meg semmivel, nem küldök róla (semmiről) jelentést a microsoftnak... Az előbb próbáltam ki a csatahajósat offline, kikapcsolt wifivel. A merülést szépen regisztrálta a battery.
-
Kócoska
csendes tag
" (#6031) CyberPunk666: Hard reset szintén emiatt nem lenne kellemes számomra, bár azt azért meg tudnám oldani magam is "
Értő olvasás! Hagyjuk. Kár volt ide írnom. Köszönöm, hogy sikerült elkergetni innen a folyamatos kötözködéssel.
Örüljetek, hogy nektek nincs problémátok, de más alá ne vágjátok a fát, ha amúgy is pocsékul van.
-
Kócoska
csendes tag
Kösz...
Szépen letölti, megy a csík szép nyugodtan, ahogy azt kell, minden rendben, és a végén ezt írja ki.
Aztán minden marad a régiben.Most már kipróbáltam "T"-s sim kártya nélkül is, facebookot leborotválva is, de így sincs változás.
Gép újra be, újra kikapcs, akkor is egy próba, de semmi. Tanácstalan vagyok. Semmi "haszontalan" program (skype, viber, facebook, stb) nincs a kis gépecskén, épp ezért nem értem, mi lehet a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged