- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitius
tag
válasz
Milka 78 #7602 üzenetére
Ha LiveTile a "PeriodicTask" modult használja, akkor szüksége van élő internet kapcsolatra. Még akkor is, ha amúgy nem netes információt szed le. Egész egyszerűen a futásához szükséges. Ha nincs internet, nem frissül. Tulajdonképpen egy bug, ami majd a jövőben lesz javítva.
-
Tim82
félisten
válasz
Milka 78 #7424 üzenetére
Így szerepel a netes leírásban is, mint írtam, nekem ott akad el, hogy végtelenségig tölt be a Downloading felirat - el sem jut odáig, hogy megszakadjon, szóval nem is lehet újraindítani.
Elhiszem, hogy másnak működik, nekem meg nem tragédia, ha nem.
2ofthem: nekem azzal sem működik, ld. fent.
-
old rocker
veterán
válasz
Milka 78 #4893 üzenetére
Annak idején, mielőtt tévézni kezdtem, a szegedi MÁV Igazgatóságban voltam üzemirányító. A rendszerváltozgatás hajnalán már nem mertek annyira ugatni az egyébként iszonyú vaskalapos, félkatonai, félfeudális jellegű vasútnál; nekünk a "Nagy házban" nem volt kötelező az egyenruha viselet. Így aztán 89 második felében a hajam kilépett a medréből és 90-ben már a hátam közepét nyaldosta; elővettem egy régi, szűk, kopott farmeromat - belefogytam - és télen is rövid ujjú, de kapucnis pólókban jártam dolgozni. Mesélték, hogy a diri, amikor egyszer a hátam mögött jött be az ebédlőbe, villámokat szóró szemekkel méregetett, de nekem azbesztből volt a nadrágom...
-
duo
addikt
válasz
Milka 78 #4863 üzenetére
Nekem az sdkartya gyokereben van a calibre library nevu mappa. A calibre nevu szoftverrel konvertaltam a prc-imet fb2- ve es mobi-va. Aztan a kimeneti mappat egy az rgyben athuztam sd kartyara.mikor a download nyilra kattintok akkor beadja a skydrive es az sd kartya meghajtot. A kivalasztott konyvet bemasolja maganak ahol tudja kezelni, es onnan nyitod meg. Ha elolvastad akkor torlod. Ekkor az sd-n meg a skydriveban ugyanugy megvan. Viszont, csak a fizetosnek van sd supportja.
-
Outlander
addikt
válasz
Milka 78 #4741 üzenetére
Vagy egy alcatel ot-308, 1500 ft újonnan... és minden debil tudja használni...
-
old rocker
veterán
válasz
Milka 78 #4681 üzenetére
Battery. Zöld, fekvő piktogramja van az áruházban. Kis csempén is kijelzi a töltöttséget, a programban van wifi, adatforgalmi, helymeghatározás és bluetooth kijelzés - ha belépsz az app-ba, látszik is, mi hogy áll; utsó töltés, várható idő, grafikon, napló. Asszem 235 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest