-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
-
Ubul86
őstag
válasz
blackmoto #16673 üzenetére
és ez kb mit jelent? t-mobile-os dolgok is eltüntek a telefonból (értem pl a kezdőképernyőre bekapcsoláskor), vagy minden maradt a régiben, csak pluszba jöttek a black-es frissítések?
Másrészt az ilyen fajta mókolás jár -e garancia vesztéssel, mint pl androidnál a custom rom felrakása + rootolás?
-
HawerKing
őstag
válasz
blackmoto #11494 üzenetére
koszonom, lassan mindenre rajovok. ANno mikor Lumia 900 asom volt wp 7.8 al mar mindent sikerult szepen testre szabnom. Mostmar csak a zenelejatszoban kellene valahogy megcsinalni, hogy mutassa hatterben a zene eloadojanak aktualis profiljat .
Gondolom sokan azt sem tudjak mirol beszelekpedig ezt meglehet valahogy wp 8 on is oldani . Anno a Lumia 900 on gyonyoruen mutatta pl ment egy Linkin Park szam a zenelejatszo hattere atvaltott az epp Linkin Park altal kirakott hatterre, gondolom ezt a marketrol szedte le.
Ehez akkoriban atkellet allitani a regiot USA ra mert csak ott volt elerheto ez a zenei szolgaltatas a marketen. De mar nemtudom hol allitottam at az akkori profilomon, remeltem ti tudjatok.... -
zuioch
aktív tag
válasz
blackmoto #10309 üzenetére
Nos, nekem nem Nokia csomagolásban jött, csak simán műanyag zacskóban. Minőségre egy az egyben olyan mint a MM-ban fogdosott fehér. Mielőtt vettem írtam nékik hogy gyári-e a termék, azt mondták náluk csak gyári termékek kaphatóak. Én nagyon elégedett vagyok vele, leszámítva amit korábban írtam, hogy a fekete fogása jobb, gumisabb.
-
old rocker
veterán
válasz
blackmoto #7833 üzenetére
huhhh .... az nem semmi, cca 100 km... Én, amikor még a nyavalyámtól/ellenére vívni is tudtam, Kiskunhalason voltam apám sírjánál 2 alkalommal, de az oda-vissza csak 120 km. Kb. 4 éve voltam a maroslellei ú0ton (komppal át a Tiszán) Makón, illetve Óföldeákon, na, azok menettértiben 55-60 km. Aztán idén az algyői "olajos" úton - a biciklis "paradicsom" - 20 km-ig jutottam, aztán a jobb lábam feladta és mentő hozott be...:-)))) Azóta se tudtam - nem is merek, ez a sztori sokkolt - 25 km-nél többet megtenni... Sic transit glória Mundi
-
-
2ofthem
aktív tag
válasz
blackmoto #6782 üzenetére
Üdv!
Nekem matt fóliám van, ezen egyáltalán nem marad meg az ujjlenyomat, és mindig nagyon tiszta így a képernyő. Ha valami maszat megy rá törlőkendővel letörlöm és mint az új. Viszont a matt fóliák nem adják vissza teljesen a képernyő eredeti színeit, némelyik olyan mintha homályos lenne vagy nem is tudom. Hozzá lehet szokni cserébe az ujjlenyomat mentességért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest