-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#74459392 #24399 üzenetére
Megvan a megoldás:
Here Drive+ -on belül, a beállításoknál a kapcsolatot offline-ra kellett állítani...
Azt gondoltam, ha az be van kapcsolva, akkor wifit (vagy mobil netet) használja (már ha van jel), de ha nincs jel, akkor automatikusan offline-ban üzemel tovább. De ezek szerint manuálisan kell átkapcsolni. -
Prevent
aktív tag
válasz
#74459392 #24093 üzenetére
HuMarcnak pixelhibái voltak. Cserélték a kijelzőt neki és az meg szellemképes. És nem azért vesz az ember telefont, hogy négyszer visszavigye , hogy sz@r a kijelző. Meghogy a Nokia Care-be menjen vásárlás után, hogy megbontsa a szervizes. Tényleg inkább hozzáteszek kis pénzt csak találok valami használható Androidost. Igen igen ezek olyan hibák amik nem gátolják a telefonálási funkciót. De ha csak telefonálásra kell a telefon veszek egy ötezres' csöves kis Alcatelt vagy Nokiát. Ezen böngészik az ember esetleg filmet néz játszik, és a kijelzőhiba baromi zavaró tud lenni.
-
zodo
nagyúr
válasz
#74459392 #23908 üzenetére
Ezt próbáltam nemrég az SD kártyáról történő lejátszás végett: FLAC player SD
Nem nagy durranás ezért is értékeltem 2 csillaggal. Lényeget tudja, betallóz, indít, némi akadás és örül.
EQ természetesen csak dísz cserébe az a legpofásabb kinézetű, ablaka a lejátszónak. -
törölt tag
válasz
#74459392 #23310 üzenetére
Hát elvileg az Adobe Reader úgy működik, hogy ami pdf-et megnyitsz azt bemásolja magának valahova, szóval onnantól az megvan (ezért kérdezi állandóan Office-ból nyitva, hogy felülírom-e a meglévő fájlt). Az MS-féle olvasó az meg úgy tűnik másképp működik. Szerintem töröld az appot és próbáld újra feltenni, hátha. Pdf-et szerintem nem lehet szerkeszteni
Gorneck23: Nekem az a verzió van fent (8.10.12382.878), tegnap éjjel jött a frissítés hozzá magától, kb. 20 perces művelet volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest