- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timiiii89
csendes tag
válasz
kezman #19481 üzenetére
Én az ilyen tpu tokra esküszöm minden telómhoz ilyet vettem olcsó és mindentől védi de nem tapad mint a szilikon. Lumia 520 tok
-
-
válasz
kezman #19029 üzenetére
Nyugi énis így vagyok vele azért is írtam hogyha két nap megvan akkor már térdrerogyok. Nagyon sokat használom szegény telefont és nem csak egy dologra mint írtam... Nekem a GPS hiába tájékozódok jól meg minden majdnemhogy napi létkérdés tud lenni. A többi a zene, a face, az email, a netezés meg persze alap. Így aztán hamizza. Nyilván a 8.1 ben még optimalizálnak rajta, de kétlem hogy napokat kapnánk bárhogy ajándékba, max pár órát...
-
-
Clemi
veterán
válasz
kezman #18519 üzenetére
A képletedben csak az a baj, hogy bármikor belefuthatsz egy szarul megírt programba, ami miatt pár óra alatt lenullázódik az akku és csak azt veszed észre, hogy a telefon ki van kapcsolva. Na pont ez ellen használom az akku monitorozó program gyors merülés riasztás funkcióját, így legalább tuti nem ér meglepetés. Speciel én az Insider Pro-t használom (nem mellesleg mert kivált egy rakás egyéb spéci programot) és eddig soha nem volt semmilyen rejtélyes gyors merülésem. Az viszont tény, hogy az akku vezérlő áramkör nem kis csúszással adja át az operációs rendszernek a történéseket, sokszor egy órával később jelennek meg a merülési szintek a diagramon. Ezért fordul elő olyan, hogy a task szerint már rég nem fut semmi, de az akku meg merül. Miért is? Na ilyenkor érdemes átgondolni, hogy az elmúlt órákban milyen programok is futottak. Ha meg nem marad abba a merülés, egy újraindítás segíteni szokott, nem beszélve a háttérben futás letiltásáról, ami bár tudom nem minden programnál működik, de azokat én kukázni szoktam. Ha nem akarom valamiről, hogy fusson a háttérben, akkor az kussoljon és kész. Érdemes néha ebben a részben a speciális menüpontba benézni, van ott néhány érdekes bejegyzés.
-
mikersz1
senior tag
válasz
kezman #18471 üzenetére
Volt egy kis idő, amikor nem használtam semmi töltöttségmutató appot, utána leszedtem és próbálgattam párat. Most ezt használom, és nem érzem úgy, hogy szívná az akksit. Főleg úgy, hogy egy éjszaka nem merül 1%-ot se. Max, ami szokott lenni az 3%, de akkor wifi be van kapcsolva.
-
nemkufar
tag
-
-
SziberTomi
tag
válasz
kezman #17768 üzenetére
Ezt értem, de ezt írja ki Microsoft fiók regisztrációnál:
Bármilyen e-mail címet megadhat új Microsoft-fiókja felhasználóneveként, így többek között Outlook.com-os, Yahoo!-s vagy Gmailes címet is.
És lent a felhasználónév mögé csak outlook.hu, outlook.com, hotmail.com, hotmail.hu és windowslive.com-ot hoz fel. :S
-
-
Clemi
veterán
válasz
kezman #17506 üzenetére
Vazze amióta epekedve várakozol, már régen feltehettél volna egy független Black-et a telódra. Kb 5 perc alatt kész van, csak a beállítások és a programok vissza telepítése ami időbe kerül, ráadásul friss ropogós rendszered lenne és nem rátelepített, ami ahogy már olvastad korábban sokaknál okoz rejtélyes marhaságokat, amik egy HR után jöttek rendbe.
-
rob210
nagyúr
válasz
kezman #17432 üzenetére
Nyugodt lennék, ha nem ugyan ezt csinálták volna a korábbi telefonjaimmal is egytől egyig, android fronton.
Gondoltam átjövök wp-re hátha itt egységesebb a frissítés, jobban meg van kötve a kezük, de frásztMondjuk a telóval meg vagyok elégedve azt kaptam tőle amire számítottam, de a T..már nem először akaszt ki.
-
Tin
veterán
válasz
kezman #17278 üzenetére
ez nem újdonság, már pár hete is írta valaki, hogy ezt mondták neki.
végülis teljesen érthető is. a terheléselosztás miatt fokozatosan teszik elérhetővé a frissítéseket, a szolgáltatók függvényében. a következő update-nél gyanítom, hogy a T lenne az első itthon.
a google pl. nem így csinálja az új androiddal, egyszerűen kiadja a frissítést, viszont hiába nyomkodod a frissítés gombot, csak akkor válik elérhetővé, ha ők is úgy gondolják, szintén a terheléselosztás miatt. ott annyi a könnyebbség, hogy le tudod tölteni és flashelni, illetve az OTA-val is lehet trükközni, de az ilyen felhasználók száma elenyésző.
egyébként azért én is túlzásnak érzem az ennyire lassított szoftverterítést, illetve talán jobb lett volna országok szerint felosztani, abban legalább nem lenne meglepetés, hogy a lista legvégén vagyunk
-
tévelygő
aktív tag
válasz
kezman #16959 üzenetére
Sőt még az is nagyszerű a Rapdialer programban, hogy ha több személynek szeretnél üzenetet küldeni,elég bejelölni a nevek előtti kis kockát egyenként és már írhatod is az sms-t nekik.
Alap üzenetküldőben kis keresztel kell hozzáadni egyenként kikeresve az üzenet listához a személyeket. -
old rocker
veterán
válasz
kezman #16968 üzenetére
kinek a pap, kinek a predektív tárcsázás... Mire kikeresed a betűt, pláne, ha Szabót akarsz hívni, mire felgörgeted az es betűk után, én már hívom, mert ez minden leütés után szűkíti a találatokat. Mellesleg: mivel a gyárit nem használom... Szívesen kihívnálak egy versenyre, melyikünk fog hamarabb hívást... Az E52-vel nagyon megszoktam és megszerettem.
-
old rocker
veterán
válasz
kezman #16959 üzenetére
Dehogy lassabb... Mondjuk van egy Peti nevű ismerősöd. Nem kell kikeresni, hanem billentyűzöd azokat a gombócokat, amelyiken van P, E, T (i) betű. - 7384
Hívjál vele valakit, aztán - ha úgy állítottad be, hogy a tárcsázó felett az addig hívottak jelenjenek meg, nyomj rá hosszan. Felugrik: üzenet, másolás,előtagos hívás, emlékeztető, hívásidő,tárcsázás előtti szerkesztés, kitűzés főképernyőre, prpfil, hozzáadás kedvencekhez, csoporthoz adás, törlés az előzményekből, előzmények törlése. Miért jobb a gyári?? Csak begépeltted velem az egész sz@rt... -
-
KoryHu
aktív tag
válasz
kezman #16890 üzenetére
Androidos telefonon lehet keresni az app-ok között, nem kell görgetni.
Legalábbis nekem lehet (LG Optimus). Appok > funkcióbillentyű > keresés > néhány karaktert beírok és szűri az alkalmazásokat.
Mától 24.990 Ft a Media Marktban Dominóval, szerintetek nejemnek ilyent névnapra vagy HTC Desire 200 vagy Xperia E (jó tudom mindnél erősebb), de nem kell "nagy" teló.
-
Buster17
addikt
válasz
kezman #16886 üzenetére
Mert nincs sok appom pont a határon jön be ez a "feature" és a betűk miatt sokkal többet kell tekernem, hogy megtaláljam mit keresek... Most hiába bökök rá a betűre ha nem tudom hogyan kezdődik az app meg ha kevés appom van fél tekerésből megtalálom, gyorsabb mintha betűzném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged