- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kempeti #31893 üzenetére
Ebben lehet az aksi is a hunyó, mert az éjjeli teljes merülés az nem normális. Nekem is azért szépen merül, ha nyomkodom (mobilnet, appok, csak a szokásos), estére 25% körül szokott maradni, de ha csak wifiről netezek és mellette telefonálok, akkor azért 2 napokat kibír így is, hogy már 1,5 éves.
-
_ak_
addikt
válasz
Kempeti #30949 üzenetére
Meglepne a főverziót lehetne downgradelni hard resettel, nem lehet, hogy csak az extra+infó app frissült és ezért jött később az üdvözlés.
Más.
Megjelenés napján én is feltettem a frissítést barátnőm telefonjára, rosszabb nem lett eddig. Legalábbis neki fel sem tűnt volna, hogy változott bármi. Hogy ez most jó vagy rossz...én személy szerint örülök ennek. -
törölt tag
válasz
Kempeti #28483 üzenetére
Minden eszköznél előfordul, pl. laptopoknál is. Ha egy alkalmazás használhatja a hangszórót, akkor bekapcsol a modul az alaplapon (most majdnem hangkártyát írtam
), és annak van ez az enyhe sustorgó hangja, meg pl. navigáció alatt is.
De ha pl. van egy erősebb hangfalrendszer a gépedre dugva, felhangosítod alaposan, akkor hallod a zajt, majd ha Windowson belül lenémítod, akkor egy halk pattanással megszűnik (integrált hang esetén legalábbis). -
m1lan
őstag
válasz
Kempeti #27354 üzenetére
Ja, de inkább ne lenne. 512 MB RAM mellett játszhatatlan egy idő után.
@catroot: pedig szvsz ezekkel a népszerűbb játékokkal (is) lehetne WP-re csábítani a népet. Amikor tavaly októberben WP-re váltottam, egyik nagy droidos kedvencem (Temple Run 2, Subway Surfers, Doodle Jump) sem volt elérhető. Amikor ezekre rákerestem az itteni áruházban, nem dobott ki semmit. Egyedül a sima Temple Run-nal tudtam játszani, ami meg-megakadt, ezért hamar meghaltam benne, meg Doodle Jump-pótlékként letöltöttem a Funny Bounce-t, és ennyi. Sokaknál szempont, hogy van-e x meg y játék a telefonra.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Kempeti #26044 üzenetére
Elvileg mikor először lépsz be az MS account-tal a Skype-ba (telefonon), akkor megkérdezi, hogy van-e Skype fiókod, és ha ott végigmész a lépéseken, akkor összekapcsolja a két fiókot.
Itt válaszd azt, hogy bejelentkezés MS fiókkal, majd belépés után válaszd a "Már van Skype-fiókom" lehetőséget.
-
HuMarc
veterán
válasz
Kempeti #19415 üzenetére
Igen, Marketplace. És pénzbe kerülnek. Nem tudom, ismered-e a fórom szabályzatát, ismerkedjetek meg!
(hint: nincs warez)
-
csaba1203
addikt
-
xxSanchez
őstag
-
Lall
veterán
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Kempeti #10911 üzenetére
Uh, ez mekkora flash
Komolyan elgondolkodtam ezen a telón, most egy tabletem van meg egy régi SE W-s telóm, de jobb lenne már ha egyben lenne a 2 cucc, csak hát a 30k környéki droidos telók nem valami erősek... De ez eddig úgy néz ki az olvasottak alapján hogy gyors kis masinaMost az ára is elég jó, kérdés meddig marad ez így
-
Gabonetta
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest