- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én sem nagyon javasolnék mindenkinek szétszedegetést. Ebből szoktak lenni később a nagyobb problémák. Nem sértésképp írom, de nem mindenki alkalmas rá. Meg ilyenből szokott lenni a "le nem törölhető" poros kijelző is
Persze szimplán jó szándékból mondom. Amúgy én Vaterán szoktam, ha gyorsba kell valami, viszont kevés a megbízható ember, meg sokan azt sem tudják ott, hogy mit árulnak.
Amúgy ilyennél nem nagyon kell mentést csinálni, mivel mást nem érint. Az már egy másik dolog, ha te szöszölsz el valamit, akkor nem száll -e el minden.
-
duo
addikt
Szia! nekem van. Coloud pop. szerintem az 5K körüli fülhallgatók közül ami kapható azok között megállja a helyét. jó tiszta meleg hangzásképe van, állati hangos tud lenni nekem kicsit nyersek ugyan a mélyek és lehetne több közép, de hallgatom 2-3 hete és érezhetően javult. bejáratódik.
nekem az 520-al együtt ilyen jó hangzású zenélő cuccom még nem volt. (bár nem volt sok.) a kérdés hogy mit hallgattál eddig; annak függvényében lehet h nem lenne akkora szám. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen monitort vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest