- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Az e-maileknek és a beépített csevegő üzeneteknek van hangja, de a Viber és a SofaScore értesítéseimnek nincs. Hol és hogyan lehet hozzájuk rendelni értesítési hangot?
Köszi a segítséget
-
SziberTomi
tag
válasz
greenmelon94 #17811 üzenetére
Köszönöm
-
SziberTomi
tag
Here Drive Beta-ban ki lehet kapcsolni a fizetős útakat? Ha igen, hol?
-
SziberTomi
tag
válasz
kezman #17768 üzenetére
Ezt értem, de ezt írja ki Microsoft fiók regisztrációnál:
Bármilyen e-mail címet megadhat új Microsoft-fiókja felhasználóneveként, így többek között Outlook.com-os, Yahoo!-s vagy Gmailes címet is.
És lent a felhasználónév mögé csak outlook.hu, outlook.com, hotmail.com, hotmail.hu és windowslive.com-ot hoz fel. :S
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne mielőtt még élesítem a telefont (most még töltőn van), hogy Windows Live fióknak az áruházhoz lehet a Gmail-os címemet is használni? Mert nekem csak egyetlenegy darab g-s címem van. És a névjegyeket hogyan tudnám legkönnyebben átvarázsolni ide? Ott tökéletesen rendbe vannak szedve.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Hosszú gondolkozás után én is csatlakoztam az 520-asok táborához egy fehér példánnyal. Androidról váltok, remélem minden problémamentes lesz.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
A FIFA 13 elfut rajta?
-
SziberTomi
tag
Sziasztok. Sajnos jelenlegi Androidos telefonom megsérült, leejtettem. Gondolkodtam egy Lumia 620 vásárlásán, de 90,000-èrt adják a MM-ben, míg az 520-at 40,000-ért. Annyi pluszt viszont nem hoz nekem. Viszont fontos lenne tudnom mielőtt elhozom, hogy a push üzenetek, gmail, facebook üzik, viber üzik normálisan megérkeznek-e vagy most mi a helyzet velük? Tudom, hogy régebben akadtak problémák. Köszönöm szépen előre is a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest