- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
catroot #27903 üzenetére
Látom ez a felvehetetlen hívás probléma többeknél előjön. Én a héten fogom visszaküldeni a telefont, mert gyakorlatilag használhatatlan, 5 hívásból 4-et nem lehet felvenni, csak kijelző ki-be kapcsolás után. 8.0 és 8.1 alatt is ugyanúgy nem működik. Röhej, hogy a megbízhatóbb működés miatt váltottam androidról...
-
törölt tag
válasz
catroot #27993 üzenetére
Nem fordult elő nálam ilyen, olyan volt egyszer hogy a főképernyőre lépéskor felugrott pár századmp-re hogy "betöltés", de ilyen 4-5 mp késés soha.
Amit észre vettem a wp.nél hogy míg az android azonnal indította az alkalmazásokat viszont utána akadozott a görgetés, stb, addig itt indításnál eltököl egy nagyon kis időt (betöltés) de utána folyamatos minden.
(#27995) peterdeme: van ilyen lehetőség nálam, használom is
-
m1lan
őstag
válasz
catroot #26560 üzenetére
Kinézetre szvsz a legszebb és legpraktikusabb. Tény, hogy vannak funkciók, amik még hiányoznak, de összességében szerintem a Facebook app a legkevésbé problémás közösségi app a WP Store-ban. Az Androidos változatot is előszeretettel használtam Xperia U-n, de ott gyakran előfordult, hogy lefagyott vagy fekete képernyővel indított, és kellett 1-2 perc, mire hajlandó volt betölteni. Ugyanezt láttam osztálytársam Xperia SP-jén is, pedig abban már komolyabb vas van. Tehát optimalizálás tekintetében szerintem nagyon jó a Microsoft-féle verzió, főleg ha azt is belevesszük, hogy csak 512 mega RAM van a telefonunkban. iOS-ről nem nyilatkozom, azt nem használtam/láttam, de kép alapján kényelmetlenebbnek tűnik, mint a miénk.
-
Namelesske
addikt
válasz
catroot #25026 üzenetére
Azóta jött egy kitkat, ami csodát nem csinál, de épp elég jó, hogy normálisabb legyen 1 giga rammal is.
(#25038) westcoastog
Az a röhej, hogy az ilyen feladatokat nem kezeli a rendszer, és nem automatikus a run under lock screen amikor aktív egy feltöltés. Szánalmas. Nem értem miért nem látják be, hogy elbaszott az egész 10 évvel van lemaradva multikaszting terén az Android mögött. Valahogy normálisan kellett volna megoldani, mert ez így kurva gáz.
-
m1lan
őstag
válasz
catroot #22568 üzenetére
Nem tudom, mi a hiba nálad, de nálam pár másodperc alatt betölt és még a hírfolyamot is lefrissíti. A legfrissebb Facebook Beta-t használom, de a hivatalos Facebook appal sem volt problémám, amikor felraktam a legutóbbi "nagy frissítés" után.
A Messengerre tényleg lehet mondani, hogy lassú, de erre nem...
@Blyan: nyilván egy felsőbb kategóriás telefonon jobb a helyzet, de ez a többi platformnál is így van. Az 520-tól szerintem bőven jó ez a sebesség, még a 8.1-gyel is aláz minden hasonló árú droidot. Bár nem igazán értelek titeket, nálam semmivel nem lett lassabb a telefon, leszámítva az Xboxos appokat, de azok gondolom a 920-on sem süvítenek.
-
m1lan
őstag
válasz
catroot #22538 üzenetére
A Microsoft-féle Facebook app jóval gyorsabb minden szempontból, mint az Androidos. A Facebook for Android mindig is egy lassú, sokat zabáló app volt, és mindig azt szokták az embereknek tanácsolni itt a fórumon, hogy ha akad a telefonjuk, azt töröljék le először. Én mondjuk mindig használtam, mert anélkül nem tudtam megoldani az értesítéseket, de egy középkategóriás telefonon nem igazán volt leányálom, a RAM nagy részét elfoglalta az 512-es telefonomon. Pár napja néztem egy Moto G tesztvideót, hát a Facebook appra bökés után még másodpercekig fekete volt a képernyő. WP-n egyből betölt még egy 520-ason is. Igaz, hogy visszamaradottabb, de használhatóbb!
Messengert Androidon teszt jelleggel használtam pár óráig, amikor még nem volt kötelező, és ugyanannyi RAM-ot zabált, mint a Facebook app, úgyhogy kukáztam is, és inkább pötyögtem a rendes appból. Itt a zavaros értesítések miatt kénytelen vagyok most használni, és hát meglátszik rajta, hogy ki(k)nek a keze munkáját dicséri...
-
m1lan
őstag
válasz
catroot #22533 üzenetére
Nem a telefonnal van a gond. Egyedül a messengerrel van ilyen billentyűs-fáziskéséses problémám, a lassú betöltéses folyamat meg minden WP-s telefonon ilyen, maximum pár másodperccel előbb látja az üzenetet az ember, de amúgy semmivel nincs előrébb.
Szerk: A Facebook app villámgyors nálam, Zuckerbergék inkább a Messengert is adnák át a Microsoftnak. Lehet jobban járnánk...
-
m1lan
őstag
válasz
catroot #22430 üzenetére
A Galaxy Mini és Xperia U párosnak köszönhetően hullott a hajam meg füstölgött a fejem bő két évig. Az 520 óta ezek a tünetek megszűntek, bár a 8.1 zenelejátszója megint közel vitt hozzájuk...
még jó, hogy vissza lehet hozni ideiglenesen a régit, a hivatalos frissítésben gondolom már nem lesz benne.
@Zsoltwader45: hát igen, a low-end Androidok már csak ilyenek
-
nagypasztor
tag
válasz
catroot #22020 üzenetére
Köszönöm a válaszokat és a tanácsot! Valószínűleg megrendelem angliából a cuccot hozzá, mert ez az egy mód van, hogy a húgomat elérjük. Nem akarom, hogy 1 hónapig telefon nélkül legyen, és ahogy látom, meg tudom oldani úgy, hogy ne igazán lehessen felfedezni a cserét, ha csak nincs valami regisztrált alkatrész-adatbázisuk. De szerintem más probléma nem igen lesz a telefonnal!
(#22043) tévelygő: Majdnem fele annyiból meg lehet talán így oldani a cserét!
Köszi mindenkinek!
-
-
-
x1port
addikt
válasz
catroot #20125 üzenetére
Na..Te sem leszel túl népszerű
(#20128) Sub-ZeRo : Az a baj ,hogy repülő üzemmódban meg nem jön meg semmi.
Nincs azzal baj,hogy jön valami csak lehetne beállítani hogy ne kapcsoljon be a kijelző , bevilágítva az egész hálószobát.
Az értesítési ledet nem is említem .
Bár anélkül ellennék.Mindegy tényleg.
Ez ilyen. Vehetnék én 1520-at is ..az sem különb. -
m1lan
őstag
válasz
catroot #19526 üzenetére
Én amikor letöltöttem a Messengert, duplán kaptam az üzenet értesítéseket. Úgyhogy kivettem a pipát a sima Facebook alkalmazásban az üzenetek elől, viszont azon kívül amúgy sem kaptam nagyon semmit, tehát csak a csempéről tudtam/tudom, ha van valami. Ezek szerint érdemes lenne feltenni a Beta-t.
-
catroot
veterán
-
törölt tag
válasz
catroot #19414 üzenetére
A laptopomon is Explorert használom..az is szórakozik a jelszavak megjegyzésével..igy a LastPass kiegészítővel jegyeztetem meg a dolgaimat..de nem telepítem, hanem mint bookmarkletet használom mindkét helyen, elmentve mint könyvjelző...itt úgy működik hogy pl Facebook bejelentkezési oldal..üres boxok..kedvencek..a bookmarklet..fél másodpercig szöszmötöl..és szépen kitölti..vagy be is lép..ahogy a weben beállítottam...mióta megvan igy csinálom és soha nem kell pötyögni.
-
nicu71
addikt
válasz
catroot #19414 üzenetére
hát...valóban azt kell nézni,hogy ennyi pénzért ez a tella egy ajándék.
UC browser jegyzi meg a jelszavakat,és majd a 8.1-es IE a pletykák szerint.
Nálam még nem fordult elő hogy az IE így kicsesszen velem hozzászólás közben,bár az szentigaz,hogy mobilről csak kivételes esetben szólok hozzá itt.ja... és üdv újra a wp univerzumban!
semmi sem történik véletlenül ...talán intő jel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest