- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sylo
tag
Az nem baj mer eddig se hackeltem semmit rajta csak ez a mobile tv
http://hacker.hupont.hu/
-
Sylo
tag
Felrakták a 400 as softot
nem tom hogy mi a jó benne de azt igen hogy mi a rossz.
eltünt a mobile TV mint alkalmazás csak wap ról tudom elérni :S elég szomorú mer használtam
Egyenlőre ennyiről tudok beszámolni majd ha van valami megiromhttp://hacker.hupont.hu/
-
Sylo
tag
jah jah
Ma feltolják a telómra a 400 as softot. Valamiért nem lehet rajta beállitani az email letöltést T-mobile ba szervizes aztmondja holnap felrakjuk mondom jó..
Garancia vesztés aztmondja nem lessz bár nem lessz T-mobile s inditóképernyőm gyári nokiás lessz CSAK!
Meg a web'n walk böngésző elfog tünni (ha ez a neve egyáltalán) sose használtam [Only Opera Mini ] 98
Majd közvetitek hogy milyen az új soft addig is UPhttp://hacker.hupont.hu/
-
Sylo
tag
-
Sifre
senior tag
15980-ra valaki nem tud választ?
-
Sylo
tag
Más: Valaki hallott már az E51-1 és az E51-2 közötti különbségekről?
egyik külföldi oldalon leltem rá hogy két széria létezik
konkrétan:
Nokia E51-1 RM-244
Nokia E51-2 RM-426http://hacker.hupont.hu/
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Sylo
tag
Nektek van olyan amikor rádugjátok a telefont USB re és adatátvitelt választottok, hogy eltünik a háttérkép? Vagy a háttérkép tetején kijön egy kis csik? (T-Mobile - s témának a maradványára hasonlít ez a csik) Ha az egész képem eltünik olyankor meg a T-Mobile-s t-téma háttere lessz ott.
-
Sifre
senior tag
Megjött az új készülékház, holnap indul a felújítás!
Az új telefon középrészből hiányzik a kamera körüli plexi. Már megrendeltem, holnap meg is jön. A kérdésem az lenne, hogy mi fogja majd a helyén tartani? Ragasztani kell? Kissé fura lenne.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nemrég leszedtem az OVI-ról az e51-es youtube klienst, úgyhogy már végre tudok youtube-ot nézni mobilon, és ez így OK is, csak azt szeretném megkérdezni, hogy arra van lehetőség az e51-en hogy a gyári böngésző társításait átírni, szal ha a böngészőből szeretnék egy youtube videót megnyitni, akkor ne a realplayrerrel próbálja meg (sikertelenül) hanem pl a youtube klienssel?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
-
Hugo85
aktív tag
A telefonod nem fog (automatikusan) SIM kártyára menteni sehogy, ennek megvannak az okai, többek között, az, hogy buta a SIM és nem tud egy telefonszámon és egy (elég rövid) névmezőn túl semmi mást tárolni. Amit viszont meg tudsz csinálni, az az, hogy alkalmanként átmásolod a teljes telefonkönyvet a SIM kártyára, bár őszintén szólva ennek nincs sok értelme (az egy névhez csatolt több telefonszámot szétszedi több névjegynek).
Ha a névjegyzékről biztonsági mentést szeretnél csinálni, akkor vagy használd a számítógépet erre (PC Suite) vagy tud olyat a telefon, hogy a névjegyeket felmásolja a memóriakártyára (illetve természetesen ellentétes irányban is képes rá), bár hogy őszinte legyek ezt a funkciót még nem próbáltam.
A zenékhez annyit, hogy amennyiben a memóriakártyán megfelelő mappába másoltad őket (Hangfájlok\Digitális hangok), a zenelejátszónak automatikusan hozzá kellene adnia őket a zenetárhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Sylo
tag
Remélem tényleg meghosszabbodik akkor automatikusan
bár az új garancia idejéhez összevissza vannak irva az adatok mer aaz első javitás után ilyen volt hogy (zárójelbe tudni kell a vásárlás idejét szóval 2009.08.02.)
garancia új ideje 2011.01.02 WTF? két éves a garim rá....
aztán ment vissza harmadszor negyedszer stb... az utolsó javitás után rendesen 2011.08.02 az új garancia ideje szóval a gyárihoz képest vissza állt de nem számitották rá a javitási időket. De ha te aztmondod hogy a szervizlapok ezt tanusitják és igy meghosszabbodik akkor oké..
Másik kérdés:
Hogy lehet megcsinálni hogy automatikusan SIM kártyára mentse a neveket az E51 ? Valamiért én nem látok ilyesmit a telefonkönyvbe bár lehet rossz helyen keresem. valaki tud valami okosságot erre irja már meg pls köszi
Harmadik és egyben utolsó kérdésem:
mióta visszakaptam a telót, és beraktam egy mem karit amit leformáztam a telóba, majd felpakoltam rá minden régi cuccomat, zenéket is ideértve... na szóval a zenelejátszó valamiért nem veszi észre a zenéket és csak az az egy szám van meg amit barátnőm telefonjáról küldtünk át akkor amikor még nem volt benne memoria kártya. Nem vágom hogy hol lehet úgy frissiteni a "zenetárat" mint pl a 6300 ba. Régen valahogy mindig automatikusan érzékelte az MP3 at és berakta de most nem. Hogy lehet ezen segiteni vagy mi ennek az oka valami ötlet erre is ha van irjátok köszikeeeehttp://hacker.hupont.hu/
-
őstag
válasz Napfénysüti #15973 üzenetére
Szintén!
Mellesleg ha a garipapíron rajta van, hogy javítva volt, akkor automatikusan meghosszabbodik a garancia-időtartam!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Sylo
tag
jaja 6 szor
Egyéni rekord nálam !
Am az egy kicsit zavaró hogy amig a telefonom a szervizbe töltötte ezt a durván 6 x 9 napot, az ha kiszámolom 54 durván két hónap ... ezt az időt nem számolták rá plusszban a garanciám hosszabbitására... Ugyanaddig van gari mint amikor megvettem.Véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
Sylo
tag
Hello mindenki
Visszajött 6. garanciális utjáról a telefonom
most minden jó!
Cserélték az egész telefon belsejét imei szám változás is megvan szóval valóban cserélték. Ez már jó jel.
Úgylátszik hatással volt a T-mobile -s arcra hogy panaszt akartam tenni, mert a szokásos 9 nap helyett csak 7 volt a szerviz idő, és személyesen ő hivott fel hogy jó a telefonon mostmár minden meg az én telefonomról hivott fel a szervizből
Na szóval eddig minden kóser remélem igy marad mert nagyon birom ezt a telefont szerintem a legjobb telefon a világon ha minden oké rajtahttp://hacker.hupont.hu/
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Bocs ha hülye a kérdés, azt szeretném megkérdezni, hogy az OVI áruházba a regisztráció (OVI fiók létrehozása) az ingyenes?
Válaszotokat előre is köszi!
-
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Sifre
senior tag
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz rootkiller #15959 üzenetére
Nem kell szétszedni, ITT a leírás. Nem bonyolult dolog, és nekem bevált.
Holnap majd jól beletépünk...
-
Hugo85
aktív tag
válasz rootkiller #15959 üzenetére
Gondolom az övé már nem garis, meg ütött-kopott is.
Egyébként, ha az egész házat cseréli, akkor természetesen a hangszóróselyem is ki lesz cserélve az új előlappal. Amúgy voltak itt különböző partizán módszerek a topikban arra, hogyan lehet kihalászni és kipucolni, majd visszarakni a selymet (tűvel) az előlap levétele nélkül.
A nyomatékra húzásról meg annyit, hogy nekem egy szerviz után repedt el a középrészt két csavarnál is, úgyhogy nem vehetik valami komolyan... (apropó nekem is megy a telefonom garancia lejárta előtt még gyorsan szervizbe navigyűrű cserére, meg repedt középrészt kicseréltetni, illetve sajnos felmászik rá a 400-as szoftver is...) -
rootkiller
őstag
Csak akkor tudod kipuccantani, ha szétszeded (6os torx), de ez garivesztéssel járhat, mert ezek nyomatékkulccsal huzigálnak. És egy idő után megint koszos lesz és elhalkul, a gumigombok maszálódnak, a billentyű meg rezesedik, és ezekkel nem tudsz mit csinálni. (nálam nagyon, mert állat vagyok => az enyém 8 hónapos, és lassan 3x fog gariba menni).
Artengo TR 990 Pro
-
Sifre
senior tag
válasz rootkiller #15957 üzenetére
Köszi!
Ez a szűrő az előlapon van, ugye? Ha igen, úgyis cserélem a házat, akkor már nem pucolom ki.Egyelőre gyári házat keresek, de nem könnyű jó áron találni...
-
Sifre
senior tag
Sziasztok E51 guruk!
A mai nap én is tulajdonosa lettem egy hajdan szebb napokat látott e51-nek. Mivel így ütött kopottan is nagyon megtetszett, tervbe vettem hogy egy új készülékházzal felújítom.A kérdésem a következő lenne: telefonáláskor tényleg nagyon halk. Az állapotából ítélve még soha nem volt kipucolva. Ha kiganézom milyen mértékű javulást várhatok? 5800-hoz vagyok szokva, úgyhogy lehet magasak az elvárásaim.
-
Hugo85
aktív tag
válasz rootkiller #15954 üzenetére
"Tekintve, hogy ezeknek a gomboknak megszabott és logikus funkciója van, nyilván az ember szeretné kihasználni. Szintén a gyártó sara, hogy a legócskább serbliacéllal egyen minőségi szinten lévő gumiból készítették el ezeket a gombokat. Ha teszem azt egy felhasználó rengetegszer használja ezeket a gombokat, mondjuk éjszaka kikapcsolja a telefonját, egy nap háromszor tárgyal, és ezért a kikapcsoló gombbal üzemmódot vált, továbbá különböző helyeken telefonál, ahol más és más a környezeti hangerő, és ezért állítja a hangerőt, továbbá esetleg rádiót vagy zenét hallgat a telefonján (ezek mind rendeltetésszerű használatból adódó kopások), teljesen elfogadhatatlan és jogossan felháborító, hogy rövid idő leforgása alatt nem tudja esetleg ki és bekapcsolni a telefont, vagy esetleg csak nagy erőlködések árán vagy a körme, ill esetleg más eszközök használatával."
Jó, persze, van logikus funkciója, és jó lenne, ha lehetne használni, de nem nagyon lehet. Ez akkor sem fog változni, ha mindannyian szeretnénk, ez így alakult. Viszont mivel adottság, ezért én speciel nem kínzom magam a használatukkal. Egyedül a kikapcsológomb kell nagyon ritkán, ha újra akarom indítani. Profilváltást áttettem másik gombra, hangerőt lehet a navigyűrűvel is állítani (igaz beszélgetés közben kényelmetlenebb), bár azok a gombok nekem speciel nem vészesek (csak a középső). Kikapcsolás helyett amúgy is ott az Offline mód. Értem én, hogy idegesítő, és jogosan felróható ez a problémakör, de ha már így esett, és amúgy elégedett vagyok a telefonnal, én az idegeskedés és önmagam szívatása helyett inkább kompromisszumos megoldást kerestem.
"Tekintve, hogy ezeket a telefonokba nem azért rakják a szolgáltatásokat, hogy ne használja ki az ember, hanem azért, hogy használja, és én is használom, nem fogom se a 3G-t kikapcsolni. Nem a korábbi összehasonlításom a nevetséges, hanem az, hogy telezsúfolják mindenféle szolgáltatással, ami zabálja az akkut, ellenben magát az akkumulátort nem fejlesztik olyan mértékben, hogy ezeket hosszú távon is ki tudja elégíteni."
Az akkumulátorok régóta nem fejlődtek, gyakorlatilag egyik márkánál sem. Ha fejlesztés alatt arra gondolsz, hogy rakjanak bele nagyobb kapacitásút, akkor meg az lesz mindenki baja, hogy vastag, nehéz, drága, stb.
Ez tudható most is, és amikor megvásároltad akkor is az volt. Az akkumulátor kapacitása is publikus volt, sőt az is, hogyha sok funkciót kihasználsz, akkor maximum 2-3 napig bírja, de ez egyébként is általános a modern telefonok között, sőt a taccsos csodáknál még alacsonyabb. Nem hiszem, hogy pont ennek a telefonnak lehet felróni a kifejezetten alacsony üzemidőt az összes közül. Az, hogy többet vártál tőle, az meg pech. Én csak azt mondod, hogy ez is bírja addig, mint egy 6230, ha úgy használod, viszont a 6230-ból sosem lesz E51... Nyilván mindenkinek el kell döntenie mire van szüksége, de jelenleg nincs a piacon olyan telefon, ami mindent bekapcsolva jelentősen hosszabb ideig bírná az E51-nél. Ez jelenleg az akkumulátortechnológia szintje. -
rootkiller
őstag
válasz Hugo85 #15949 üzenetére
"A billentyűzet rezesedés nálam is kezdődik, ez nyilván attól függ, hogy mennyit használod, őszintén szólva a Nokia helyében én ezt nem cserélném garanciában, mert szerintem természetes kopás. Más is kopna, csak ezen a krómozott vackon meglátszik."
Szerintem nem természetes kopás az, ha 3-4 havonta elkopik rajta a krómozás, és látszik a réz alatta (érdekes most télen valahogy lassabban kopik, úgy látszik az izzadtságom pH-ját nem szeretheti az anyag). Teljesen természetes és elvárt, hogy ezt a Nokia garanciában cseréli, mivel az anyag/kidolgozás minőségének hibájából idő előtt bekövetkezik, ezért a gyártó sara. És továbbá a telefon kategóriájából adódóan nem megengedhető, hogy mondjuk 6-8 hónap használat után a telefonnak egy teljesen kirezesedett navi gombja legyen, ami használat közben zavarja az ember ujját, valamint optikailag szintén elégtelen minőségérzetet kelt, magyarán szólva az jöjjön le a kedves üzleti felhasználónak, hogy mi ez a sz*r, és még garanciában se cserélik, továbbá vásárlók sokasága teljesen jogosan lenne felháborodva.
"A középső gumigomb kriminális, sőt a kikapcsológomb sem egy akkor vasziszdasz, de ez már egy ideje tudható, használni is kényelmetlen, és miután gyakorlatilag minden funkció szabadon konfigurálható szinte bármelyik gombra, én csak azt nem értem, hogy minek kínzod magad a használatával."
Tekintve, hogy ezeknek a gomboknak megszabott és logikus funkciója van, nyilván az ember szeretné kihasználni. Szintén a gyártó sara, hogy a legócskább serbliacéllal egyen minőségi szinten lévő gumiból készítették el ezeket a gombokat. Ha teszem azt egy felhasználó rengetegszer használja ezeket a gombokat, mondjuk éjszaka kikapcsolja a telefonját, egy nap háromszor tárgyal, és ezért a kikapcsoló gombbal üzemmódot vált, továbbá különböző helyeken telefonál, ahol más és más a környezeti hangerő, és ezért állítja a hangerőt, továbbá esetleg rádiót vagy zenét hallgat a telefonján (ezek mind rendeltetésszerű használatból adódó kopások), teljesen elfogadhatatlan és jogossan felháborító, hogy rövid idő leforgása alatt nem tudja esetleg ki és bekapcsolni a telefont, vagy esetleg csak nagy erőlködések árán vagy a körme, ill esetleg más eszközök használatával.
"Ne haragudj, de ez nevetséges összehasonlítás. Kapcsold ki a 3G-t és ne használd egyik fentebb felsorolt szolgáltatást sem, és akkor a sokkal nagyobb, színes kijelzővel szerelt E51 is rögtön bírni fogja 5 napig, sőt ha szinte nem is telefonálsz akár tovább is, ha meg éjszakára offline módba teszed vagy kikapcsolod, akkor meg pláne."
Tekintve, hogy ezeket a telefonokba nem azért rakják a szolgáltatásokat, hogy ne használja ki az ember, hanem azért, hogy használja, és én is használom, nem fogom se a 3G-t kikapcsolni. Nem a korábbi összehasonlításom a nevetséges, hanem az, hogy telezsúfolják mindenféle szolgáltatással, ami zabálja az akkut, ellenben magát az akkumulátort nem fejlesztik olyan mértékben, hogy ezeket hosszú távon is ki tudja elégíteni.
Artengo TR 990 Pro
-
kalcika
tag
Sziasztok!
E51-en "sikerült" szoftvert frissítenem és sajnos mivel eredetileg olasz volt a teló, nincs benne a magyar nyelv támogatása. Azt már tudom, hogy szervizben megoldható a nyelvprobléma, de jobb szeretném itthon megsufnizni. Mi a legjobb megoldás?
Előre is köszi!
Challenge my brute: http://mo-kei.mybrute.com/
-
gyuri2008
veterán
Üdv.
Létezik S40-es telefonra Handy Blacklist program?Ha igen megköszönném a segítséget. -
Hugo85
aktív tag
válasz rootkiller #15946 üzenetére
Huh, hát nem vagy valami objektív. Akkor nézzük sorban a felsorolt gondjaidat.
"Továbbá a probléma még, ami szintén idegesít, és az sw megrottyanását mutatja, hogy használom a 3G-t, és utána nem csatlakozik le, továbbra is ottvan az adatátvitel jel, és hogyha a kapcsolatkezelésben megszakítom a kapcsolatot, akkor is visszakapcsolódik a 3G-re, kínomban állandóan kikapcsolom a kütyüt, meg vissza, mert határozottan idegesít a dolog."
Ez az MSN sara, wifi-n is ezt csinálja, a telefonnak ehhez semmi köze. Bent hagy egy ideig háttérben egy process-t, ami ha bontod, akkor is újrakapcsolódik. Körülbelül 5-10 percen belül bontja a kapcsolatot. Ez van, ha nem tetszik (az symbianos Live cucc amúgy sem egy nagy durranás), akkor nyugodtan használj helyette Nimbuzz-t vagy Fringet.
"Eddig csak kicsi de idegesítő garanciális hardware problémák voltak, aminek egy része típushiba, de nem gondoltam volna, hogy iylen gyakori lesz. 8 hónapos a telefon, ez alatt kétszer volt billentyűzet csere rezesedés miatt, a szokásos koszolódás=>halkulás, és egyszer volt előlap csere kopás miatt, meg egyszer a középső müanyag+gumigomb a gomb elmaszálódása miatt. Szerintem 1 hónapon belül ismételten viszem hozzájuk a cuccot a szokásos hangszóró+gumigomb+rezes navigomb hibával, és remélem cserélik az előlapomat is, mivel ismeretlen okból megkopott a sarka, úgy hogy abba a zsebbe nem is szoktam semmit tárolni mellette mostanában (első körben az iPod volt valószínű a ludas, de mostanában nem nagyon hordom)."
A koszolódásos halkulás tényleg egy tervezési hiba, el kell ismerni, ugyanakkor nálam 2 év alatt sem igazán jelentett még problémát, igaz és tokban hordom a telefont. A billentyűzet rezesedés nálam is kezdődik, ez nyilván attól függ, hogy mennyit használod, őszintén szólva a Nokia helyében én ezt nem cserélném garanciában, mert szerintem természetes kopás. Más is kopna, csak ezen a krómozott vackon meglátszik. A középső gumigomb kriminális, sőt a kikapcsológomb sem egy akkor vasziszdasz, de ez már egy ideje tudható, használni is kényelmetlen, és miután gyakorlatilag minden funkció szabadon konfigurálható szinte bármelyik gombra, én csak azt nem értem, hogy minek kínzod magad a használatával.
Az előlap kopása, pedig nem tekinthető általános problémának a fórumon. Nem lehet, hogy magának a zsebnek a mozgó anyaga koptatja el, ahogy jársz? Az ilyen farmer anyagok például elég durvák tudnak lenni. Egyébként ismételten javaslom a tokot, minden ilyen problémát megold...
Szerintem amúgy összetehetjük a kezünket, hogy a Nokia gyakorlatilag mindent megcsinál garanciális időn belül ingyen, a mindenféle kopásokat is, amik egyértelműen a használatból erednek, és szerintem nem volna kötelességük."Összességében attól eltekintve, hogy hozzászoktam a szolgáltatásaihoz: mobilnet, mobil e-mail, MSN, Skype, netrádió, mobiltévé, YouTube, zenelejátszó, térkép, PDF, stb. és ezektöl függővé lettem, összességében a telefon egy kacat. Az akkuja alig bír 2 napot, halkul, szervízbe kell cipelni, az OS és sw-ek tele vannak mindenféle biztonsági réssel, ahol fertőződhet és tönkremehet a telefon. Megjegyzem a fenti szolgáltatások mindegyike nélkül tökéletesen meg tudnék lenni, csak függővé tesz és elkényelmesít."
Uh, konkrétan milyen biztonsági résekkel van tele micsoda? Csak mert nem említettél semmit, csak hogy a telefonon az MSN-en nem akarja megszakítani a kapcsolatot, ami meg nem a telefon hibája. Szerintem senki sem kapott vírust eddig, és a telefonkönyvét sem lopták el SMS-en keresztül, úgyhogy őszintén szólva nem értem miről beszélsz. Az pedig, hogy meg tudnál lenni a szolgáltatások nagy része nélkül, egyrészt egyéni döntés, a te dolgod, másrészt szerintem ezzel sokan így vannak, inkább az a kérdés, hogy miért kellene meglenned nélkülük, amikor (olcsón) elérhetőek
"Már megfordult a fejemben, hogy leszokok ezekről a szolgáltatásokról, legariztatom a telefont, eladom, és visszatérek a jó öreg 6310eshez (sőt vennék abból még 1-2-t, mert az enyém néha kikapcsol, meg legyen tartalék), de még az anyám részéről WC-t megjárt több mint 5 éves 6230-al is kevesebb probléma van, és szerintem az akkuja is bírja 3 napot (a 7 éves 6310 akkujáról meg ne is beszéljünk, bírja vagy 5öt). Viszont érzelmi szinten nehéz megválni a cucctól, mert tudok az ilyen dolgokhoz kötődni, főleg hogy szüleimtől kaptam szülinapomra. Szóval nem tudom, hogy mit csináljak, ez ilyen se veled se nélküled dolog."
Ne haragudj, de ez nevetséges összehasonlítás. Kapcsold ki a 3G-t és ne használd egyik fentebb felsorolt szolgáltatást sem, és akkor a sokkal nagyobb, színes kijelzővel szerelt E51 is rögtön bírni fogja 5 napig, sőt ha szinte nem is telefonálsz akár tovább is, ha meg éjszakára offline módba teszed vagy kikapcsolod, akkor meg pláne. (De ha például USB-n keresztül HSDPA modemnek használod, akkor ez az érték le fog menni 2,5 órára, ez van) Azt hiszem így lenne fair az összehasonlítás, ja és csak a kedvedért elmondom, hogy a két éves telefonon is ugyanannyi ideig bírja, mint az elején. Amennyiben megfelel neked a 6310, javasolnám én is, hogy inkább térj vissza rá, nyilván kevesebb szolgáltatással és zárt szoftverrel, amire nem telepítesz (mert nem is nagyon telepíthetsz) kvázi semmit nagyobb a stabilitás és a biztonság.
A szoftverről meg annyit, hogy nekem 200-as van rajta, és egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt vele szoftveres gondom, és annak a 90%-át is külső program okozta (ami persze részben minősíti a symbiant, hogy ilyen előfordulhat). A tré pedig nem fog neked semmit csinálni vele neked, esetleg kérd meg szépen a nokiás szervizeseket, hogy rakják fel neked a 400-as szoftvert (állítólag volt már ilyenre példa), bár ahogy hallom, olyan sok különbség nincs, sőt mivel a 400-as nem hackelhető, nem is nagyon szokták javasolni.
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
Hello!
Az inditasi dallamot meglehet valahol valtoztatni? Nem alalom seholGyáva népnek nincs hazája!
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A témákkal kapcsolatban szeretnék kérdezni én is...
Most hogy így szóba került megnéztem attisx oldalát, és valóban nagyon szép témái vannak, úgyhogy eldöntöttem, hogy ideje már felrakni valami témát, mert a gyári témákból csak a turquise ami tetszik, ezt használom mióta megvan a telefon (bő egy éve) és már kezdem kicsit unni...Gondolom, hogy nem nagy ügy, de még nem nem raktam fel témát, ezért szeretnék azért pár dolgot megkérdezni, hogy képbe legyek, és minden simán menjen..
(És természetesen bocs, ha már volt téma... )Először is azt szeretném megkérdezni, hogy pontosan milyen fajta téma jó az e51-re?
Gondolom az fp2-es témák nem, de az s60v3, és az s60v3fp1-es témák közül bármelyik jó?Illetve hogy gondolom a témákat (is) jobb a tel. memóriába telepíteni, de az ilyen független témákból fel lehet rakni többet is egyszerre, vagy inkább csak az legyen fent amit használ az ember?
Még azt szeretném megkérdezni, hogy azoknál az ingyenes témáknál, aminek van ikonon nélküli és egyéni ikonos verzió is, annak az ikonos verziójában mennyi ikon van átdolgozva, kb annyi, mint a fizetős témák ingyenes változatában, vagy esetleg több?
Előre is nagyon szépen köszi az infót!
Ezek a témák tetszenek most amúgy:
-
rootkiller
őstag
Amúgy kezd kicsit megrottyanni a 300as sw a telefonomon. Néha katasztrófális amit összességében tapasztalok.
-A Windows Live 1.1.9000-es messenger mostanában rendszeresen azt játsza, hogy a vezeték nélküli hálózat nem található, a mess megkisérli visszaállítani a kapcsolatot. Mindezt úgy, hogy közbe ugyanazon a WLAN kapcsolaton folyamatosan szól a netrádió, illetve olyan helyen vagyok, ahol nem lehet gond a hálózattal.
-Továbbá a probléma még, ami szintén idegesít, és az sw megrottyanását mutatja, hogy használom a 3G-t, és utána nem csatlakozik le, továbbra is ottvan az adatátvitel jel, és hogyha a kapcsolatkezelésben megszakítom a kapcsolatot, akkor is visszakapcsolódik a 3G-re, kínomban állandóan kikapcsolom a kütyüt, meg vissza, mert határozottan idegesít a dolog.Eddig csak kicsi de idegesítő garanciális hardware problémák voltak, aminek egy része típushiba, de nem gondoltam volna, hogy iylen gyakori lesz. 8 hónapos a telefon, ez alatt kétszer volt billentyűzet csere rezesedés miatt, a szokásos koszolódás=>halkulás, és egyszer volt előlap csere kopás miatt, meg egyszer a középső müanyag+gumigomb a gomb elmaszálódása miatt. Szerintem 1 hónapon belül ismételten viszem hozzájuk a cuccot a szokásos hangszóró+gumigomb+rezes navigomb hibával, és remélem cserélik az előlapomat is, mivel ismeretlen okból megkopott a sarka, úgy hogy abba a zsebbe nem is szoktam semmit tárolni mellette mostanában (első körben az iPod volt valószínű a ludas, de mostanában nem nagyon hordom).
Összességében attól eltekintve, hogy hozzászoktam a szolgáltatásaihoz: mobilnet, mobil e-mail, MSN, Skype, netrádió, mobiltévé, YouTube, zenelejátszó, térkép, PDF, stb. és ezektöl függővé lettem, összességében a telefon egy kacat. Az akkuja alig bír 2 napot, halkul, szervízbe kell cipelni, az OS és sw-ek tele vannak mindenféle biztonsági réssel, ahol fertőződhet és tönkremehet a telefon. Megjegyzem a fenti szolgáltatások mindegyike nélkül tökéletesen meg tudnék lenni, csak függővé tesz és elkényelmesít.
Már megfordult a fejemben, hogy leszokok ezekről a szolgáltatásokról, legariztatom a telefont, eladom, és visszatérek a jó öreg 6310eshez (sőt vennék abból még 1-2-t, mert az enyém néha kikapcsol, meg legyen tartalék), de még az anyám részéről WC-t megjárt több mint 5 éves 6230-al is kevesebb probléma van, és szerintem az akkuja is bírja 3 napot (a 7 éves 6310 akkujáról meg ne is beszéljünk, bírja vagy 5öt). Viszont érzelmi szinten nehéz megválni a cucctól, mert tudok az ilyen dolgokhoz kötődni, főleg hogy szüleimtől kaptam szülinapomra. Szóval nem tudom, hogy mit csináljak, ez ilyen se veled se nélküled dolog.
Majd szerintem holnap csinálok egy kipuccantást, mentést, resetet neki, és meglátom, hogy fog utána viselkedni a kicsike. Ha úgy se lesz jó, akkor beviszem a TréMobilhoz, de azok se tudnak vele mit csinálni szerintem, mint hogy újra rakni a Tré-hez elérhető 300as sw-t. Amúgy érezhetőn jobb a 400as?
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz rootkiller #15943 üzenetére
Én olyat töltöttem le, amiben nincs benne mindegyik ikon, de még nem nagyon találtam olyat, ami gyári lenne... Az meg, hogy valami nyolcadik almenüben bentmaradt az eredeti ikon, hát... nem nagyon zavar.
Valszeg elég sok munkája van abban is, amit ingyé' letölthetsz, így valamelyest logikus, hogy a teljes verziókért fizetni kell.
[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
válasz t_a_m_a_s #15941 üzenetére
Csak tiszta izé, hogy amibe minden ikon benne van, azért pézt kér, ami nekem meg nincs ilyenre.
Mondjuk találtam magamnak: Type-NS Pink, ennek az ikonok nélküli verziója bejövős.Artengo TR 990 Pro
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz rootkiller #15939 üzenetére
attisx fórumtárs oldalán biztos találsz megfelelőt, nagyon jó témái vannak.
Nekem éppen EZvan fent..
Bár lehet, hogy EZ[ Szerkesztve ]
-
hun2005
tag
válasz tariattila #15934 üzenetére
-
rootkiller
őstag
Srácok! Nincs valakinek valami igényes, gyári minőségi szintű sötét témája? Valami olyasmi tetszene, mint a netrádio program kinézete.
Továbbá nem tudjátok, az 1.1.9000-nél van frissebb hivatalos Microsoftos Windows Live (ami nem ilyen vacak kínai utánzat)??
Köszii.Artengo TR 990 Pro
-
Dexter68
addikt
A Nokia ingyen adja a navigációt
Úgy legyen!Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Salex1
őstag
Segítség
Próbálok navigációt varázsolni az E51-emre. de nem sikerül. Nokia Maps rajta van, de valamiért csak a pozíciómat adja, és nem navigál. Dob valami üzenetet, hogy szeretnék-e letölteni valamit...
TOMTOM-ot meg hiába próbálom nem tudom telepíteni rá!
Van valakinek esetleg egy működő TOMTOM-ja, vagy esetleg valami infó, hogy mit ronthatok el.. -
tariattila
veterán
Már bánom, hogy megváltam tőled...bocsájts meg!
Ha tudtam volna ,hogy az utódod (E52 és társai...) hozzád képest egy telefonnak álcázott idegbénító eszközök, meg se fordul a fejemben, hogy eldobjalak magamtól...
Feleségemnél még a mai napig hűségesen szolgál testvéred, hozzá menekülök ha a sok szoftverhiba és bug az idegösszeomlás szélére sodor...
Te még egy "RÉGI JÓ MEGBÍZHATÓ NOKIA telefon" vagy! -
Sylo
tag
Szerintem ne mfogok tudni E51 et kérni mert már én úgytudom azt nem gyártják de mindenesetre az biztos hogy a T-mobile már nem árusitja az enyém meg onnan való.
Nem tudom mi lessz.. E52 nem kell az fix meg érintős telefon se. Másfajta meg mostanában nincs is ami hasonlit az E51 rehttp://hacker.hupont.hu/
-
Dexter68
addikt
A 400-asnál újabb? Amikor már azt sem hekkeli senki? Sztem kizárt. Megjegyzem, a 400-as sem elérhető a PCSuite-on keresztül a T-s készülékekre. De talán nem is bánom.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
senior tag
Várható még a szeretett E51-esünkre új firmware?
-
jazzkifli
tag
Nálam is tökéletesen működik az E51 immáron majd' két éve.
Annyi problémám akad talán, hogy a 400-as SW-vel jobban merül az akksija (~1.5-2 nap, állandó BT mellett) és néha kifagy hívásfogadáskor.
Erre van vmi ötletetek?Aláírás
-
t_a_m_a_s
addikt
Én is azt gondolom, hogy egyszerűen egy selejt darabot fogtál ki. Szerintem ha nem tetszik az E52 kösd az ebet a karóhoz, adjanak egy zsírúj E51-et, hisz te azt vettél. Az mondjuk gáz, hogy ezt csak a hatodik szerviz után teszik meg...
Amúgy 1 év után az enyémnek sincs semmi baja, pedig kapja az ívet. Egyedüli probléma a standard hangszóró selyem eltömődése, de ez meg könnyen orvosolható....
-
Zsé2003
aktív tag
Én elcserélném rá az 51em
-
Sylo
tag
vissza küldték a telefont... ahogy mondtam kb a mai napra volt tehető a visszaszálitás napja.
Hát ez megis történt.
Direkt kivizsgáltam helyszinen a szervizes emberke előtt a hibát hogy megcsinálták e.
ÉS mit ad isten?
UGYANAZ A BAJA!!!!!!!!!!
Szervizesnek mondom panaszt akarok tenni!
Erre megnézi az IMEI számot hogy változott e. VÁLTOZOTT!
Ugyanazzal a hibával visszajött a telefonom úgy, hogy kicserélték az egész panelt!
Erre nem tudok szép szót mondani leis irnám de moderálnának ezért nem teszem meg.
a NOKIA eddig a szemembe az első volt de mosmátr.... egy F*S talicskának tartom az egész gyárat meg a szervizüket is. 5 percet tartottam a kezembe a telefont és visszaküldték megint most 6 szor.
Ha most nem jó állitólag adnak egy hasonló árban levő telefont vagy vissza adják a pénzemet (bár az utóbbit nem tom hogyan mer részletre vettem a telefont)
De egyébként sem kell nekem másfajta telefon csak ez [fém kell hogy legyen és jó tudású legyen ebben az árban nekem 49990 re van kiirva a véletára] ennyiért ma kapható ilyen telefont szerintem nem lehet venni sehol szóval elvan BA**VA az egész nem is tok mást irni szét BA*Z az ideg na ennyihttp://hacker.hupont.hu/
-
-
Sylo
tag
heyho all
elmondom a sztorimat az E51 esemről
2009.08. vásároltam T-nél előfizuval.
2009.10. hó első szerviz képernyőre érdekes szinek jöttek ki nem lehetett kiolvasni ezt leszámitva müködött tehát hangot adott hivást fogadhattam indithattam
csere: LCD software frissités USER format.
2009 11. hó második szerviz ugyanez a probléma
csere: ugyanaz mint elősször.
2009 12. hó harmadik szerviz ugyanez a probléma ekkor kicserélték az egész panelt már és a kijelzőt is + swap
2009 12.hó a harmadik javitást követően ahogy vissza kaptam a telefont rá egy óra mulva észrevettem a következő hibát. Nem lehetett a fényerőt csökkenteni és növelni valamint a billentyüzeten nem aludt el a led világitás hiába volt világosság a fényérzékelője nem érezte.
most pedig várom a telefonomat hogy vissza kapjam valószinüleg ez holnap fog bekövetkezni ahogy a többi javitás idejéből kiindulok...
Mit szóltok hozzá jó a nokia mi? Vagy csak kifogtam volna de ennyire???
Mellesleg hanyadik javitást követően lehet kérni a telefon cseréjét vagy a vételár megtéritését nem tudja valaki?
Kössz előre is a válaszokathttp://hacker.hupont.hu/
-
z0d1AK
nagyúr
válasz z0d1AK #15887 üzenetére
Még nem nyomtam a soft resetet, de érdekes az is, hogy sms írásánál a házikót ha nyomom, és kilistázza a futó programokat, ott naplót írt, nem üzeneteket.
Ha rámentem, akkor visszalépett az üzenethez, amit írtamNagyon offon lehet már a szoftver szerintem
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
blast3r
csendes tag
Hali!
Tudtok vmi olyan programot ami átírja a telefonkönyvben a számokat +36al kezdődőre?
Vagy kézileg írjam át az összeset?Köszi,
BalázsSamsung N150,Nokia E51
-
Canonfan
senior tag
válasz Hugo85 #15901 üzenetére
Ilyennel én is találkoztam, bár nem az e51-nél, (azt nem próbáltam még az adatkábelen kívül mással összedugni a géppel, adatkábellel viszont gond nélkül megy ) hanem nemrég volt, hogy valamit rá akartunk rakni egyik haverom barátnőjének 6300-sára, de adatkábel nem volt kéznél, sima usb kábellel meg nem is érzékelte a gép...
(Linuxot használok amúgy, mondjuk ez szerintem nem sokat számít ebben az esetben.. ) -
Salex1
őstag
Segítséget szeretnék kérni! Van egy T-s E51-em és sehol nem találom, hogy hol lehet kikapcsolni a be és kikapcsolási dallamot. Nem is lehet? vagy csak én nem vagyok elég alapos?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB újszerű 12 hó jótállás/áfás számla
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest