- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
Hugo85 #16881 üzenetére
Az MFE-t használom a naptár és a névjegyzék szinkronizálására, ami jól működik. A gyárihoz képest azért jobb, mert jobban testre lehet szabni, hogy mikor szinkronizáljon.
A Gmail sajátja, meg jó arra, hogy megnézzem az e-mail-eket, de nekem az kellene, hogy jelezzen is, ha új levél jött, ami nem igazán megoldott benne. -
-
Szólista
senior tag
válasz
Hugo85 #16702 üzenetére
Miért ne lehetne?
Kipróbáltam,Napló-Utolsó hivások-pl Fogadott hivások-névnél zöld gomb és máris hivja.Ha alapesetben rányomsz a zöldgombra akkor a Tár.számok jönnek be és onnan tovább tudsz lépni a Fogadott ill Nem fogadott hivásokhoz.Onnan simán lehet hivni zöld gombbal.Én mindig így hivom a gyakran hivott számokat.
-
sbazsi
veterán
válasz
Hugo85 #16651 üzenetére
gyárinak látszó akksi 3,64 usd. ezt árulják itthon 2-3k-ért gyáriként.
gyári akksi 19,4 usd majdnem ennyiért van itthon is -
Dexter68
addikt
válasz
Hugo85 #16411 üzenetére
Ahogy elnézem a Sennheiseren viszonylag kevés felvevőgomb és mikrofon van, nekem meg headsetként is kéne üzemeljen. De a HS-44+AD-44 kombó sztem tetszeni fog nekem. Különös tekintettel arra, hogy az AD-44-en van a mikrofon és felvevő gomb, tehát a Pioneer fülesemmel is tudom használni, ha akarom. Köszönöm a tippet.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Hugo85 #16291 üzenetére
Így van, hasonló eset velem is megesett még az elején, amikor a gprs wap plusz wap csomagommal akartam használni a mobilnetet...
Gondoltam, egy próbát megér, de utólag nem volt a legjobb döntés, mert még a T-s ügyfélszolgálaton a hölgy is mondta, hogy azonnal át kéne váltani valami mobilnet csomagra, mert ez így nagyon gáz, de gondolhatjátok, miután megmondta hogy mennyi jött össze túlforgalmazási díjból, azután én is leültem egyből, kb 5000 körül volt fél hónap alatt,úgyhogy nem volt nehéz meggyőznie...
Aztán egyből átváltottam net 30-ra, azzal már jól kijöttem, de most, hogy a MédiaMánia S-be alapból benne van az 500 megás mobilnet, abszolút nincs gondom ebből...
-
fater52
csendes tag
válasz
Hugo85 #16205 üzenetére
Közben rendeltem egy vaterás előlapkészletet, ebben állítólag a középrész is benne van a gumi gombokkal. Debreceni Nokia szervíz is 3000-ért ad középrészt és ingyen kicseréli. Ha a vaterás nem lesz jó, ezt választom. Beszámolok, hogy mire megyek vele. Köszönöm az infót.
Aki még használta a 100-as szofttal, szíveskedjen segíteni, mennyire érdemes frissíteni. Nekem eddig nincs vele bajom. Mivel T függő, hivatalosan csak 300-as lenne rá, persze mindent meg lehet oldani, ha érdemesebb a 400-ast választani. -
nfsu17
veterán
válasz
Hugo85 #16177 üzenetére
A fehéren szerintem "ezüstöt" ért, azaz a színtelent, mert igazi fehéret még én sem láttam. Érdekes, mert az ezüstöt láttam anno legeslegelőször képeken, abba szerettem bele, de mikor kijött a fekete, az mégjobban bekjött és mivel volt már ezüst telefonom, amit hamar meguntam, így nekem fekete lett a befutó. És nem bántam meg.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Hugo85 #16170 üzenetére
Igen így van, nekem pl a Relax 100 mellé külön kellett fizetnem a hívószámkijelzésért, de pl a MédiaMánia S-be szerencsére alapból benne van.
Bár más téma, azt szeretném megkérdezni, hogy ti mit gondoltok amúgy, külső gps nélkül csak térképnek használva melyik térkép használhatóbb és pontosabb, a Nokia, vagy a Google?
Bármilyen infót előre is köszi!
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Hugo85 #16089 üzenetére
Az az igazság, hogy ennél én jóval kevesebbet használom, csak gsm módban, mondjuk napi 10-20 perc beszélgetés (ez a plafon), és kb 5-10 perc wifi, de ez is csak annyi hogy egy dologra rákeres és ennyi, szal semmi extra dolgot nem csinálok vele és így 3 nap a max amíg használhatom. Ez 0 perces korától ilyen, sőt még az előző ilyen telómnál is ez volt a helyzet.
valami tipp? -
válasz
Hugo85 #16021 üzenetére
Áhh, azt csak nézegettem, meg egyszer találkoztam vele kikapcsolt állapotban, de kis megfogdosáson túl nem jutottam mélyebb kapcsolatig.
Milestone lett helyette, ami a 2.0.1-es verzióval szerencsére a legtöbb hibáját kinőtte, így egy gyors, jól kinéző (ha szereted a szögletest), alapvetően kellemes telefon. Egy bug maradt, ami nagyon baFFa a csőrömet, a Milestone topikjában elég részletesen szóltam róla.
Ami mondjuk egy killer feature rajta, az a CrystalTalk. Nagyon sokat dob tömegközlekedésben a beszédhangon, szerintem.
-
Sylo
tag
válasz
Hugo85 #16012 üzenetére
tényleg tudja a 2.0 t?? működik is ezen a sebességen az adatátvitel vagy úgyérted hogy tudja, hogy fellehet csatlakoztatni 2.0 s usb vel ellátott számitógépre? (utóbbi lehet hülye kérdés )
Ha pedig úgy van ahogy én szeretném, hogy legyenazaz valóban elis lehet érni a 2.0 s adatáramlást akkor nagyon megköszönném neked/tek ha ezt valaki leirná hogyan lehetséges mert nálam 900 kB felé egyszerüen nem hajlandó nagyon menni a másolás
köszi -
válasz
Hugo85 #16012 üzenetére
Hívtál?
Nos az a nagy fennforgás Sylo, hogy ez nem működik. Három telefon volt, amivel ezt el lehetett játszani (E szériás, FP1 előttiek), de ezt a vonalat a Nokia ott elvágta, gondolom lusták és/vagy inkompetensek voltak kompatibilisen megoldani.
Bár azért annyit hozzátennék, hogy ez az "USB-re kötöm, aztán Wifit keresek" elég mókás, mint amikor kinyitod a bicskát, és leugrasz a hídról
Ha otthon akarsz netezni, akkor kell egy Wifi router, vagy pedig jól beállított (XP-n gyakorlatilag lehetetlen) Internet Connection Sharing.
-
Sylo
tag
válasz
Hugo85 #16012 üzenetére
az első kérdésemhez hozzáfüzve még:
Ez a jelenség akkor van amikor a telefon a szám géphez van csatlakozva és elkezdek mondjuk torrentezni vagy csak simán speedtest en sebességet mérni általában ha simán a telefont használom netezésre tehát nincs rádugva gépre akkor nincs vle baj nem szakadozik .. nem tom lehet hogy valami a gép meg a telefon között akad össze. De ugyanez a jelenség volt 300 as softverrel is meg ezzel a 400 assal is nem tudom annyira végülis nem fontos csak icsit baxa a csőrömet nem szeretem ha valami nem klappol..
1.1 el kapcsolatban meg Igen elirtam tényleg 11 et tud -
-
rootkiller
őstag
válasz
Hugo85 #15949 üzenetére
"A billentyűzet rezesedés nálam is kezdődik, ez nyilván attól függ, hogy mennyit használod, őszintén szólva a Nokia helyében én ezt nem cserélném garanciában, mert szerintem természetes kopás. Más is kopna, csak ezen a krómozott vackon meglátszik."
Szerintem nem természetes kopás az, ha 3-4 havonta elkopik rajta a krómozás, és látszik a réz alatta (érdekes most télen valahogy lassabban kopik, úgy látszik az izzadtságom pH-ját nem szeretheti az anyag). Teljesen természetes és elvárt, hogy ezt a Nokia garanciában cseréli, mivel az anyag/kidolgozás minőségének hibájából idő előtt bekövetkezik, ezért a gyártó sara. És továbbá a telefon kategóriájából adódóan nem megengedhető, hogy mondjuk 6-8 hónap használat után a telefonnak egy teljesen kirezesedett navi gombja legyen, ami használat közben zavarja az ember ujját, valamint optikailag szintén elégtelen minőségérzetet kelt, magyarán szólva az jöjjön le a kedves üzleti felhasználónak, hogy mi ez a sz*r, és még garanciában se cserélik, továbbá vásárlók sokasága teljesen jogosan lenne felháborodva.
"A középső gumigomb kriminális, sőt a kikapcsológomb sem egy akkor vasziszdasz, de ez már egy ideje tudható, használni is kényelmetlen, és miután gyakorlatilag minden funkció szabadon konfigurálható szinte bármelyik gombra, én csak azt nem értem, hogy minek kínzod magad a használatával."
Tekintve, hogy ezeknek a gomboknak megszabott és logikus funkciója van, nyilván az ember szeretné kihasználni. Szintén a gyártó sara, hogy a legócskább serbliacéllal egyen minőségi szinten lévő gumiból készítették el ezeket a gombokat. Ha teszem azt egy felhasználó rengetegszer használja ezeket a gombokat, mondjuk éjszaka kikapcsolja a telefonját, egy nap háromszor tárgyal, és ezért a kikapcsoló gombbal üzemmódot vált, továbbá különböző helyeken telefonál, ahol más és más a környezeti hangerő, és ezért állítja a hangerőt, továbbá esetleg rádiót vagy zenét hallgat a telefonján (ezek mind rendeltetésszerű használatból adódó kopások), teljesen elfogadhatatlan és jogossan felháborító, hogy rövid idő leforgása alatt nem tudja esetleg ki és bekapcsolni a telefont, vagy esetleg csak nagy erőlködések árán vagy a körme, ill esetleg más eszközök használatával.
"Ne haragudj, de ez nevetséges összehasonlítás. Kapcsold ki a 3G-t és ne használd egyik fentebb felsorolt szolgáltatást sem, és akkor a sokkal nagyobb, színes kijelzővel szerelt E51 is rögtön bírni fogja 5 napig, sőt ha szinte nem is telefonálsz akár tovább is, ha meg éjszakára offline módba teszed vagy kikapcsolod, akkor meg pláne."
Tekintve, hogy ezeket a telefonokba nem azért rakják a szolgáltatásokat, hogy ne használja ki az ember, hanem azért, hogy használja, és én is használom, nem fogom se a 3G-t kikapcsolni. Nem a korábbi összehasonlításom a nevetséges, hanem az, hogy telezsúfolják mindenféle szolgáltatással, ami zabálja az akkut, ellenben magát az akkumulátort nem fejlesztik olyan mértékben, hogy ezeket hosszú távon is ki tudja elégíteni.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Hugo85 #15901 üzenetére
Ilyennel én is találkoztam, bár nem az e51-nél, (azt nem próbáltam még az adatkábelen kívül mással összedugni a géppel, adatkábellel viszont gond nélkül megy
) hanem nemrég volt, hogy valamit rá akartunk rakni egyik haverom barátnőjének 6300-sára, de adatkábel nem volt kéznél, sima usb kábellel meg nem is érzékelte a gép...
(Linuxot használok amúgy, mondjuk ez szerintem nem sokat számít ebben az esetben..)
-
Canonfan
senior tag
válasz
Hugo85 #15632 üzenetére
Köszi az infót,
így legalább ki tudnám használni a mobilnetemet, mert eddig kb 60 mega volt a legtöbb, amit összeneteztem egy hónapban...
Még annyit szeretnék megkérdezni, hogy a Nokia Internet Radio melyik változata működik az e51-el?
Gondolom a gyári böngésző + realplayer nem jó erre...Bármilyen infót ezúttal is előre is köszi!
-
asadasad22
őstag
válasz
Hugo85 #15428 üzenetére
az azert eros tulzas, hogy semmi elonye az opera mini-hez kepest. alapbol teljesen mas kategoria, ossze sem lehet hasonlitani a kettot. mig az opera mini egy "zsebbongeszo" ami ugy lett kitalalva, hogy a 2 mega ramos tetu butafonokon is eldocogjon ugy h kozben java az egesz, addig az opera mobile egy nativ, kozel teljeserteku bongeszo, ami egy az egyben ugyanazt a motort hasznalja, mint az asztali opera. a mini jo moka bizonyos dolgokra, de amikor ott tartunk, hogy pontosan akarjuk latni a weboldalakat ugy ahogy ki kell nezniuk, javascriptes oldalra tevedunk, le akarunk menteni valamit, szoveget kijelolni, vagy barmilyen kicsit is komolyabb funkciot akarunk hasznalni, a mini ott azonnal csunyan elverzik. az "atlagusereknek" van kitalalva, akiknek lenyegeben semmi igenyuk nincs ilyen funkciokra, csak annyi szamit, hogy gyors legyen es nagyjabol hasonloan nezzenek ki a dolgok mint ahogy kene es lehessen ezt azt olvasgatni meg kepeket nezegetni, ennyi. persze eleg fasza dolog az is, mert mobilon altalaban ennel nem is akar tobbet az ember.
-
nfsu17
veterán
válasz
Hugo85 #15424 üzenetére
Nekem NokiaMaps 2.0 van, amihez tettem be Mo. térképet. Működik is, de ha útvonalat kell tervezni, akkor rengetegszer nem csinálja meg, mert nem is tudom milyen hibaüzenetet ad (nincs útvonal vagy ilyesmi). Szvsz ez nekem így nem jön be, mert nem működik rendesen. Szóval offline böngészésre kellene nekem is, ez az ovimaps ez mennyivel jobb? Ehhez kell az a külön program, ami felteszi rá a térképeket?
Ilyen indavideo, youtoube, videolejátszó oldalakat meglehet nézegetni mobillal? Youtoube még megy coreplayerrel egész jól, de böngészős megoldás kellene, és pl indavideo már nem megy vele.
Gyári böngészővel én is megtudom fektetni a memóriát, sokszor volt már nincs elég memória feliratom. Még anno coreplayer is írta.
-
AirBooms
addikt
válasz
Hugo85 #15382 üzenetére
Ja, szerintem is szar van a palacsintában... Magyar nyelvű volt a teló, de szerintem eredetileg nem magyar pr kódja volt, így amikor frissítettem, angolul indult el (meg még választható néhány távol-keleti nyelv). Most átírtam a pr kódot magyarra, s újra frissítem, remélem jó lesz. ha nem, jelentkezem. Persze, ha ddig is van ötletetek, szívesen veszem!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Hugo85 #15344 üzenetére
Mióta netbook van, nem a telón netezek útközben(wifi keresőt amúgy sem használtam, irány a böngésző), email klienst sem használtam, azt is böngészőben, naptári bejegyzésekre pedig ott a naptár gomb. Csak találkozókat szoktam beállítani, az meg úgyis riaszt, mikor szükség van rá.
Az aktív készenlétből pedig csak a zeneszám kijelzését használom.
Nem, nem azért van a kijelzőmön, hogy ott lássam csak, hanem sokkal jobban szeretem azt képet,mint bármelyik témagyáros által megálmodott nonfiguratív, vagy éppen autós,állatos, stb. hátteret -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Hugo85 #15279 üzenetére
rápróbáltam a képekre... még vakarózik. de van olyan pillanata a telónak, hogy csont nélkül nyitogatja a zenéket, és a zene mappákat, máskor meg -mint most is- csak a folyamat jelző megy. ezért gondolom az fw-t, vagy tudja a gránát.
sistegés: hallok, egy alig hallható közép frekvenciát, de csak ha azt akarom hallani... nem tudom érted-e. nekem nem zavaró, de lehet hogy vájt fülűeknek már az. minden progival van zajod? lehet sok az előerősítés. a gyári lejátszó is sistereg? kontakt hibát vizsgáltad? -
válasz
Hugo85 #15232 üzenetére
Igazad van, a WeFi az... 20percenként ellenőrzi a környező WiFi spotokat, hogy amikor valóban szükségem van rá, akkor már képben legyen, hogy melyikre csatlakozzon.
Nem épp a leg akku-kímélőbb működés..."Download WeFi and get: Constant checks of your surroundings to provide you the best Wi-Fi on demand"
Itt volt részletesen szó erről a problémáról.
A megoldás hozzászólásai: [hsz1] [hsz2] [hsz3] [hsz4]Sajnos egyedüli megoldás rá, hogy leállítom a háttérben futó WeFi service-t. Ha meg kell, akkor manuálisan elindítom... utána megint lelövöm...
Sajnos elég kényelmetlen így, de a legújabb változatban (1.07 b21) sincs olyanra lehetőség, hogy kikapcsolni a háttérben való szkennelést.
Bőven elég lenne egyébként, ha mindig csak akkor keresne, mikor épp szükség van rá, egyébként meg kussolna.Beleolvastam a fórumukba, és amint megtudták néhányan, hogy 20 percenként szkennel, és ezáltal néhány nappal megrövidül az üzemidő, mérgesen eltávolították.
Remélem fognak valamit lépni ez ügyben a készítők...Nincs esetleg más jobb WiFi kezelő? Milyen ez a SmartConnect by Birdstep?
-
nnono
csendes tag
válasz
Hugo85 #15141 üzenetére
Köszi a segítséget Hugo85!
Zsír új aksi van a telefonomban, mert azt hittem hogy a régi már elhasználódott, és azért bírja csak 1-2 napig. De ez az új aksi is csak ugyan annyi ideig bírja, azért gondoltam hogy valami a telefonnal nincs rendben. Az Energy Profiler készenlétben (nem offline), nulla háttérvilágítással 0,2 - 0,3W-ot mutat. A leírásod alapján az elég soknak számít? Ilyenkor hogyan tovább? Szoftvercsere?
köszi
-
válasz
Hugo85 #15141 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat, DE! A következő a tapasztalatom a kipróbáltakkal:
1, Ez a WEFI nekem csak összezavart mindent, rengeteg alkalmazás nem működik vele együtt, kapásból a Nokia Maps; elindul a progi, utána ez a WEFI, hogy csatlakozzon, de közben meg bezárul a Nokia Maps... Felugrott teljes képernyősre a WEFi csatlakozás, mire csatlakozott, addigra Maps már sehol.
Eltávolítása után a beépített WIFI kezelő sem működött, csak a reset oldotta meg...4-5, A beépített e-mail kezelő gagyinak látszik, illetve az automatikus csekkolás része; csak úgy tudom beállítani, hogy nézze a leveleimet 5 percenként, hogyha letölti AZ ÖSSZES levelem a postafiókból (gmail-nél ez már nálam több ezer levél), és így eléggé lehal a telefon...
Ha nem automatikus letöltésre állítom, akkor beállíthatom, hogy pl. csak a legfrissebb 20 fejlécét húzza le, de az autonál nem lehet ilyet...
Valami egyéb jobb e-mail kezelő, aminél nem kell az egész levelezésem letölteni és együttműködik a LED jelzővel és csipog, meg minden?
A Gmail kliense sajnos nem támogat automatikus mail csekkolást.7, Jobb a Google Maps több szempontból is, csak valóban az az offline használat trükközés problémás. A Nokia Maps pedig nálam furcsa dolgokat csinál... Néha működik offline, néha nem, néha látja a saját helyzetem, néha nem... Az ikonok háttere villog, tuti nem normális.
Úgy vettem észre, hogy könnyen össze lehet omlasztani a telefont... ez normális?
Sikerült már ilyen kiírást is elérnem: Phone start-up failed. Contact the retailer.
Valamilyen Nokia oldaláról lehúzott program után talán, vagy nemtom... De biztos semmi hack, csak egy programot telepítettem megbízható forrásból.Van egyébként olyan program a gyáriakban, amit nem árt frissíteni? Mert a fentiekből tapasztalva megpróbálom inkább a már meglévő programokat használni, mert újjal random hibázik a telefon.
Normális ez egyáltalán? Peches példányom van, vagy ennyire instabil ez az E51-en lévő Symbian?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Hugo85 #15149 üzenetére
egy témát nem lehetett leszedni a memóriakártyáról csak ha újra lett telepítve a telefon memóriájába.
Szerintem ugyanúgy le lehetett volna szedni mint az N73-ról. Ezer helyen leírták a módját. Jómagam is kb 5x különböző fórumokon. És nem melleslegesen ha a telmembe teszel egy témát ami nem jelenik meg az alkalmazás kezelőben, lehet hogy nehezebb lesz eltávolítani mint a kártyáról. Ez is tapasztalat. -
cabii
tag
válasz
Hugo85 #15129 üzenetére
Szia, igen az adtronic volt, nem másztam bele, de nekem seperc alatt annyi adatforgalmat akart összehozni, hogy félig leszívta az akksit. Lehet bele kellett volna mászni jobban, de nem volt kedvem hozzá, amikor láttam mit csinál. Inkább kapcsolgatom én. Talán majd késöbb, ha lesz időm megsasolni behatóbban. De az akksiidőre érzékeny vagyok.
Üdv -
válasz
Hugo85 #14793 üzenetére
A Nimbuzz már tud a hibáról, Google-lel találtam róla infót. Tipikus Symbian szarság. Próbáld meg feltenni a Nimbuzz-t, amikor elkezdi az APS-t, szakítsd meg, és rakd fel külön innen.
Nem tudok ilyen kódról egyébként, sőt az újabb frissítések/telefonok már a program általi újraindítást is tiltják. Bumm.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Hugo85 #14770 üzenetére
mtube, vagy nemtom, h milyen programmal néztem videókat, ott meg semmilyen ikon nem jelent meg, mert teljes képernyőben ment az alkalmazás. de visszaolvasva láthatod, h nem én voltam eddig az egyedüli, aki ezt benézte, más is írta már.
És azt sem hiszem, h voda függő lenne, az E60 független volt és pannonos kártyával használtam. -
válasz
Hugo85 #14735 üzenetére
Nem tudok ingyenes távirányítóról, de igazából sose kerestem (PSP-vel még elökörködtem, de nem használok TV-t, úgyhogy nem strapáltam túl
).
Ha a hivatalos Nokia szervizbe viszed, akkor nincs választásod, az az előírás, hogy felhúzzák a legújabb, Nálad elérhető szoftvert, ami akár a 400 is lehet. Megpróbálhatsz könyörögni, talán beválik, ha jófej az illetékes.
Bármilyen BT billentyűzet jó, valószínűleg. Én az Apple Wireless Keyboardomat kapcsoltam össze vele, remekül együttműködtek! Van egy csomó vicces billentyűkombináció, például az Alt+Tab hozza elő a taskváltást
-
Kbali
nagyúr
válasz
Hugo85 #11901 üzenetére
Mint már írtam, egy ilyen cserét szoft frissítéssel együtt nekem 1 óra alatt megcsináltak - nem központi szerviz, hanem Új Udvar -> keresd meg a hozzád legközelebbi hivatalos Nokia szervizt és kérdezd meg, mennyi idő a csere.
-
Xantomas
őstag
válasz
Hugo85 #11874 üzenetére
Cserélik gariban. Tervezési hibája a cuccnak, de csak akkor reped el, ha szét volt szedve a telefon, és erősebben húzták meg a csavarokat.
Nekem konkrétan vidéken Nokia szervízben törték el, pucolás alkalmáva, ill tették össze rosszul, hogy kijárt a billentyűzetem. Gari papír nem volt nálam, de bevették fusiban pucolni, ők se gondolták, hogy baj lesz belőle. Pesten T szervízben szétszedték, összetették újra, előlapot cseréltek, és ráírták a gar papírra, hogy előző szervizelés alkalmával a ház elrepedt, de nem volt raktáron alkatrész, hogy ki tudják cserélni, kéretik nokiát, hogy cseréljék ők. Nokiához így vittem el, de nem cserélik ők se, mert nincs nekik T-mobileos hátlap, csak gyári, azt meg nem tehetik rá.
Most áll a dolog, bár engem nem zavar. -
GML
őstag
válasz
Hugo85 #11901 üzenetére
Mivel független, ezért a 300-as szoftot kapja. nem tudom, hogy neked hekkelve vane a telefonod, de én úgy jártam, hogy amikor visszakaptam a telfonomat 220-as szoft volt rajta, és sajnálatos módon mint az ősült egyből elkezdte magát feltelepíteni. a memkariról, de mivel volt rajta egy-két olyan szoft is, ami hekkesezért keresztbetette a telefont és csinálhattam rajta egy hardrsetet.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Hugo85 #11874 üzenetére
A bekapcs vagy hangerő gombod nem szakadt még? Nekem a bekapcs gomb az volt, gariban cserélték az Új Udvarban lévő Nokia szervizben. Valóban csináltak azonnal szoft. frissítést is, de erre és a back up szükségességére előtte felhívták a figyelmemet. Összesen 1 óra volt a javítás -> a gombcserét azért említettem, mert ezzel az egész hátlapot cserélik, amiben - ha jól látom - az infra is benne van.
-
micro
addikt
válasz
Hugo85 #11874 üzenetére
Az ismerős igazából egy ismerős ismerőse, és az ismerős vitte be a készüléket. Én nem is találkoztam a sráccal.
A nullázáson azt értem, hogy garanciális javításnál először frissítenek szoftvert, amivel minden személyes adat törlődik a telefonról.
PC Suite-tal lehet elötte backup-ot készíteni, de a telepíatett programokat újra kell majd tenni. -
enddav
aktív tag
válasz
Hugo85 #11874 üzenetére
Az 1-2GB-osokkal nincs is probléma, nekem is az előbbi van, de a 4GB-os már problémás, voltak vele gondok...
Úgy nullázzák a telót, hogy gondolom szoftverfrissítést csinálnak rajta, vagy hard resetet és akkor ugye full tisztára sikálják a telót.A PC Suite-ban van biztonsági mentés, ha azzal lemented a cuccokat a telóról, akkor azért már sok időt megspórolsz a reset után. A progik sajnos valószínűleg elfognak tűnni, de ha azokból nincs olyan sok, akkor azért bevállalható egy garis javítás szvsz, mivel majd később, ha elakarod adni, sokat számít azért, hogy elvan repedve a széle.... De ez csak SZVSZ, te döntessz.
-
asadasad22
őstag
válasz
Hugo85 #11841 üzenetére
hát ez furcsa.. mondom, töltsd le a gmail klienst, ott nem kell semmit állítgatnod, beírsz egy felhasználónevet meg egy jelszót és ennyi
kódról nem tudok, ami újraindítaná a telefont, van erre külön alkalmazás, talán Neo Reboot a neve, rákattintasz és indul is újra. x-plore-ban van beépített újraindítás funkció (tools/restart device), én ezt szoktam alkalmazni.
alapból úgy tudom, hogy mindig általános és néma között vált a # gomb hosszan, legfeljebb külön programmal lehetne elérni, hogy ez máshogy viselkedjen.. -
asadasad22
őstag
válasz
Hugo85 #11838 üzenetére
gmail-re én inkább külön gmail alkalmazást javasolnék (innen leszedheted: m.google.com), de ha nem azt, legalább imap-ot használj, a pop3 nagyon igénytelen dolog
ha egy progi rendszeres fagyást okoz, én tutira nem használnám. ott valami csúnyán összeakadt, vagy a progi alapból szar, egy hard reset után kiderülhet hogy melyik a probléma..
fring néha sok idő nekem is amíg kapcsolódik.. vannak más progik is (mint nimbuzz), de nem biztos, hogy segítenek ezen. türelmesnek kell lennivagy van hivatalos java alapú skype kliens is, ebben viszont csak chatelni tudsz, hanggal dumálni nem, csak pénzért.
műanyag elrepedéssel én még nem találkoztam.. ha nem ejtetted le és semmi szokatlan nem történt vele, akkor az úgy elég furcsa, azt cserélniük kéne, de ilyenről én még nem hallottam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged