- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz z0d1AK #15887 üzenetére
Még nem nyomtam a soft resetet, de érdekes az is, hogy sms írásánál a házikót ha nyomom, és kilistázza a futó programokat, ott naplót írt, nem üzeneteket.
Ha rámentem, akkor visszalépett az üzenethez, amit írtamNagyon offon lehet már a szoftver szerintem
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz benecz #15895 üzenetére
Az előlapot, gombsort úgy tudod cserélni, ha az előbbit lecsavarozod a hátlap alatt található 4 csavarral.
Az olcsó, után gyártott előlap nem biztos, hogy tökéletesen illeszkedik, lehet vele nyűg, de az is lehet, hogy nem lesz gond, fajtája válogatja, próba cseresznye.Adatkábelnek bármilyen miniUSB kábelt tudsz használni.
Headsetként elvileg csak a hozzá valóakat, viszont csak zenehallgatásra bármelyik 2,5mm-es jack-es fülest, vagy átalakítóval bármelyik normális 3,5mm-es fülest tudod használni.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz asadasad22 #15877 üzenetére
újraindítás megvolt, semmi, memória sem hiszem, h kevés, minden más megy mellette rendesen.
-
z0d1AK
nagyúr
Olyan hibát produkál most a telóm, hogy nem hozza be a telefonköyvet!
Akár menüből, akár gyors gombról nyomom, felvillan egy pillanatra valami, majd eltűnik, és kész
Mi lehet az oka?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Hugo85 #15344 üzenetére
Mióta netbook van, nem a telón netezek útközben(wifi keresőt amúgy sem használtam, irány a böngésző), email klienst sem használtam, azt is böngészőben, naptári bejegyzésekre pedig ott a naptár gomb. Csak találkozókat szoktam beállítani, az meg úgyis riaszt, mikor szükség van rá.
Az aktív készenlétből pedig csak a zeneszám kijelzését használom.
Nem, nem azért van a kijelzőmön, hogy ott lássam csak, hanem sokkal jobban szeretem azt képet,mint bármelyik témagyáros által megálmodott nonfiguratív, vagy éppen autós,állatos, stb. hátteret| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz asadasad22 #15342 üzenetére
haszna éppen nincs, viszont nem egy sima színárnyalatokkal teletűzdelt kép van, hanem a barátnőmről van egy kép kirakva, annak meg nincs sok értelme, hogy a képe tele van egy millió kis ikonnal. Egyébként nekem már a kezdetekkor sem tetszett az aktív készenlét, jobban szeretem,ha nincs tele a képernyőm. Ha kell valami, akkor kibírom azt a +3 gombnyomást
-
-
z0d1AK
nagyúr
Még mindig nem találtam jó programot, amivel bluetooth-on keresztül menne a camera webkameraként.
A smartcam nem megy, a mobiola meg csak keres bluetoothon, mást nem csinál| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Dexter68 #15098 üzenetére
Onnan tudjuk, hogy ha nem rendeled meg, akkor egyszerűen nem megy!
Az 1 hetes aktiváció alatt tökéletesen tudod használni, de előtte és utána ha nincs megfelelő előfizetésed, akkor egyszerűen nem fogja megtervezni az utat, és oda navigálni.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Teljes képernyős hívásra: Full Screen Caller
bár ez nekem nem jött be, nekem jó a gyári megoldás is| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Mobiola webcam-ot próbáltam, kábellel megy, de bluetooth-al csak csatlakozna folyamatosan a telefon, de egy idő után kiírja, h idő túllépés, pedig a gép felismere, h csatlakozna a teló.
A smartcam nem is csatlakozik, valami hibát ír ki. Valakinek valami ötlete?
Legjobb talán a mobiola lenne! vagy esetleg 3. alternatív megoldás!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Branermail #15048 üzenetére
8gigás karival egészen biztosan megbirkózik, de szerintem a 16-ost is fogja kezelni, asszem írta is már itt valaki, hogy próbálta vele
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Canonfan #15019 üzenetére
Én magam nem találkoztam vele, ami abból is következik, h én nem szoktam kikapcsolni éjszakára a telefont, de mivel már annak is örülök, ha reggel tudom, h kedd, hétfő, vagy szombat van-e, így nekem még szerintem a dátum átállítás sem tűnne fel.
Mások talán tapasztalták, nem tudom| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Canonfan #14984 üzenetére
ez teljesen a t-mobile-től függ, mivel most jött be az utód, az e52, így abban sem lennék biztos, h foglalkoznak majd még a 400-as honosításával.
Egyébként meg valamit nagyon rosszul tudsz...
a 400-as semmivel sem jobb szinte a 300-asnál, éppen hogy hátrányban van azzal, hogy nem lehet egyelőre szignózni, szóval nem tudsz rátenni akármit.A 300-as szoft ugyan csak jó, május óta az van nekem is, nincs is semmi gondja!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz olbeteam #14945 üzenetére
a kijelző takarítására egy nagyszerű megoldás:
előtte -> utánat_a_m_a_s: az e51 szétszedése képekben szerintem ez jobb, mint a videó, már csak azért is, mert sokkal jobban látszanak a kicsi, és sötét részek is, mint a videóm.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz nfsu17 #14908 üzenetére
nálam nem trial, megy már egy ideje.
De egyébként nem tudom, múltkor próbáltam volna megtudni egy az előtt 1 nappal felvett számnak a címét, de kihozott valami vackot, amire ha kattintottam, akkor smst írhattam volna.
Nem nagyon tudom, h mit is akart volna...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Attush #14903 üzenetére
nekem annyi a gondom, h tegnap próbáltam, és BT-n nem akar menni.
telefonon rámegyek a kapcsolódásra, és folyamatosan csak kapocsolódik, de egy idő után kiírja a telefon, h nincs kapcsolat.
A gép ennek ellenére látja a telefont.
mi lehet vajon a gond?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz krupitomi #14881 üzenetére
a garminnak szükség van a külső gps-hez ez fájlra, amivel használni is tudja majd.
Keresd meg a garmin telepítési segédletét, garmine mobile xt.chm-ként szokott szerepelni.
Abban benne van, hogy hogyan tudod elkészíteni jegyzettömbben azt a fájlt, amire szüksged van hozzá!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz nfsu17 #14877 üzenetére
én lassabb, 3-4 meg wifit használok a suliban, és eddig minden gond nélkül néztem meg bármilyen filmet, és a youtube videókkal sem volt gond egyikkel sem, mikor betöltött rendesen.
olbeteam: Ha mondjuk vonaton utazol, és nincs nálad egy 106cm-es plazmatévé kéznél, akkor nincs sok választásod, mint nézed ezt.
nem ugyan olyan, mint monitoron, vagy tévén, de lehet nézni!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz nfsu17 #14868 üzenetére
a videó nem azért akad esetleg, mert az internet kapcsolat kevés hozzá?
Mert szerintem ez az elsődleges oka, nem az, h nagy a felbontás.
1,5 órás dvd rippeket is kényelmesen nézegetek a telefonon, és nem akadozik| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Van valami bluetooth-os progi, amivel a teló kamerája webcamként megy symbian telókon.
nem tudja valaki a nevét?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Hugo85 #14770 üzenetére
mtube, vagy nemtom, h milyen programmal néztem videókat, ott meg semmilyen ikon nem jelent meg, mert teljes képernyőben ment az alkalmazás. de visszaolvasva láthatod, h nem én voltam eddig az egyedüli, aki ezt benézte, más is írta már.
És azt sem hiszem, h voda függő lenne, az E60 független volt és pannonos kártyával használtam.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
én még decemberben az e60-al járta úgy, h barátnőmnél próbálgattam a wifit, youtube-on videóztunk.
egyszer csak pittyent egyet, sms jött, egyenleged 800ft alá ment...
1 hete töltöttem rá 3000-et, szóval akkor eléggé felbosszantott. ki is nyomtam, de 1 perccel később jött az újabb sms, egyenleged 300ft alá csökkent.
este hazafele vettem egy 3000-es feltöltőkártyát, feltöltöm, jön az sms, egyenleged -127 ft...
itt már azt sem tudtam, hogy mi a fene van...
mivel telefonálni akartam, akkor már kénytelen voltam ismét tölteni rá 3000-et, akkor jutottam el oda, ahol előtte pár órával, még a youtube előtt voltam.
és be volt állítva, h kérdezzen rá...
az e51el már nem volt ilyen gondom, mikor vettem, be sem voltak állítva a beállítások, szóval így nincs gond| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz ronaldo #14753 üzenetére
nekem is volt púposodva az akksi, annyira, h elég nehézkesen ment fel tőle a hátlap is.
zenehallgatással, nettel, vagy akárhogy 1 napig bírta.
hiába volt másnap reggel is teli, 1 órán belül már csak 1 egység volt rajta.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Nekem van egy feltételezésem, hogy valamilyen módon csak megoldható, hogy elforgatható legyen az e51 képe!
Méghozzá abból gondolok erre, hogy a Nokia Sports Tracker-ben el lehet forgatni a kijelzőt, és akkor is megy hibátlanul!
akkor csak megoldható progival is, h menüben is el legyen forgatva, nem?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
a szétbarmoláshoz elég az, ha a beállításoknál a telefonszámból törölsz mondjuk 2 számot, amit feljegyzel, így a későbbiekben ha kell, akkor könnyen vissza is állíthatod.
MSN-ezni én a sima Live Messengert használom, tökéletesen működik!
Térképre ingyenes lehetőség a Nokia Maps, amire ingyen van a térkép, ami nem is olyan rossz, viszont az, hogy útvonalat tervezzen, és navigáljon is, arra már fizetni kell, de nem egy ördöngős összeget, megéri ha éppen arra van szükséged.
vagy másik alternatíva a Garmin, ami viszont fizetős, de ott már használata kész az útvonal tervezés, viszont érdemes figyelni arra, hogy van olyan verziója(asszem valamelyik 5.xxxxxxx...), amelyik akkor is szívja az akksit, ha éppen nem használod!
mindkettőn tudod nézni a térképet ingyen, de ahhoz, h a Te helyed is megmutassa, ahhoz már kell külső GPS is!
vagy ott a google maps, az meg wifivel is kényelmesen megy, de kb 1,5Km-en belül téved, szóval nem pontos, én nem igazán van útvonal tervezés| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
igen, pannonos vagyok, de valamiért mégsem jelent meg. tévedtem, most megjelent egy pillanatra, majd eltűnt.
Egyébként nemtom, talán esetleg más skin, vagy valami, ez a kék már elég unalmas lassan
még egy probléma:
Dosboxból indítanám a win 3.1-et, de nem megy, csak egy dosos ablak, mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Nem tudja valaki, h a beépített zenelejátszót lehet változtatni?
És egyébként múltkor nekem sem jelentek meg a körzetinformációk kirándulás során tett próbán| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Napfénysüti #14662 üzenetére
még nekem sincs konkrét tapasztalatom, de szerintem a kettő azért közel-távol fedi egymást azért...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Napfénysüti #14660 üzenetére
mondjuk kicsit nálam ellentmondás, h miért is kell qwerty egy touch telóra, mikor adnának egy ceruzát hozzá, és azzal gyorsan, kényelmesen lehet gépelni azzal is kijelzőről...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Napfénysüti #14658 üzenetére
hát igen, én is a 2 között elmélkedem, bár nem lenne rossz akár egy n97-sem, bár annak a kinézete "érdekes".
de az is biztos, hogy nem cserélek még egy ideig, fpleg amíg ilyen árn vannak.
nem hiszem, hogy az n97 is megérne 169.990ft-t...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz old rocker #14656 üzenetére
hát nemtom, nekem kicsit jobban bejön ez az e51, mint az e52 kinézetét tekintve.
egyedül a kijelző, ami az új modell mellett szól.
egyébként egy új teló, amitől inkább felcsillant a szemem: 5730| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
érdekes, hogy régebben még az e50-es szétcsúsztatható verzióját álmodták meg a fanatikusok e52 név alatt
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz t_a_m_a_s #14518 üzenetére
én úgy emlékszem, h láttam valahol itt a ph-n ilyen nokiás cuccot, de méregdrága volt, az univerzálisok árának a többszöröse.
Nem akarok nagyon mondani, sem hazudni, de nekem mintha valami 20K-s összeg rémlene rá| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
nah, ezt pl nem tudtam, ennyire sosem mentem bele az üzenetekbe, h különát is helyezzem őket
a progit meg este ha hazaérek, akkor kipróbálom majd.
Joe bácsi: valóban csak 4 csavar tartja az alsó felében, de ha nem tudod, h a telefon tetején is van egy kis pöcök, ami tartja, akkor pont így lehet elrepeszteni az előlapot, ahogyan itt is látható!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
nem, mind a bejövő üzenetek között van, és az meg ugye a telefon memóriájában(onnan tudom, h tegnap néztem, és csak 13mb szabad memória volt a 130-ból, és belementem az üzenetekbe, láttam, h még ott van egy csomó zene amit haver küldött kékfogon, majd azt töröltem, és lett 84 mega )
-
z0d1AK
nagyúr
válasz szombatitomi #14499 üzenetére
csak azt nem értem, h hogyan fért be alá a feszítővas?
Csak mert kb úgy néz ki, mintha azzal feszítetted volna.
nemtom, nekem probléma nélkül lejött, csak döntöttem, és már lent is voltSzerk.: Mit lehet csinálni, ha azt írja a telefon, h nem aktiválható az adatátvitel, mert más alkalmazás használja? nem futtatok programot a memória kártyáról, amik háttérben futhatnak, azokat is telefonra telepítettem!
nincs valami progi erre is, h mindent biztosan bezárjon?[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gyuri2008 #14489 üzenetére
igen, több esetben is jelentkezett már ez a probléma, h hiába a wlanra csatlakozol, ha esetleg megszakad, akkor hajlamos lehet automatikusan rácsatlakozni a következő elérhető kapcsolatra, jelen esetben a voda netre.
Ezt eddig csak úgy tudtuk kiküszöbölni, hogy a vodás beállításokat "szétbarmolod", és akkor sehova sem tud csatlakozni majd, csak wlanra!| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
jah, akkor teljesen érthető is az, h miért nem ment, 300-asom van. csak annyi a gond, h az oldalon ezt nem is néztem.
Viszont ez a módszer van ott az ngage játékokra, de ezt nem tudom, hogyan kellene akkor megcsinálni, hellocarbide nélkül:p| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
áh, köszi, így már bele tudtam tenni, h a patch-et bekapcsoltam.
Azt hittem,h nem kell, mert ott az oldalon a HelloCarbide-et írja, és ott meg is csináltam amit írt, és úgy nem ment. de akkor lehet, h a rompatcher és a HelloCarbide együtt nem megy?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Nem tudom, h ki mennyire járatos itt a témában, de tegnap este akartam feltenni az ngage keretprogramot az alábbiak szerint. Viszont mikot a txt fájlt kellett volna a „c:\private\10202be9\" mappába tenni, akkor megállt a tudomány, mert az xplore annyit írt ki, h nem másolható!
mi a teendő ilyenkor?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
-
z0d1AK
nagyúr
Ezt csak nekem fura, vagy a gyári zene lejátszó tényleg csak 13 számot tud kezelni?
vagy hogy van ez?
137 számot írt eddig
reggel tettem fel zenét, átraktam a hangfájlok\dig.hangok mappába, ahol a többi zeneszám is van. Zenetár frissítésénél kiírta, h 6 szám hozzá adva, 6 eltávolítva!
Erre már másodjára figyelek fel.
Nem tud több számot kezelni????| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Sly Bp. #14381 üzenetére
hát mióta nálam van, azóta sztem órákban alig lehetne mérni, h mennyit is volt kikapcsolva.
szóval a lényeg, h nem volt hosszabb ideig.
mondjuk asszem, h már mikor megvettem, akkor is ilyen volt, előző tulajnál meg nem tudom sajnos, h volt-e hosszabb ideig kikapcsolva.
bár eddig bírta az aksi...
De most akkor csere van, nem is lesz gond.
Eddig komolyan mondom, volt, h fel kellett szenvedni a hátlapot a telóra| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Most cseréltem ki az aksit a telómban a bontásra szánt e51-ből, és rögtön észrevettem egy érdekességet.
Eddig azt hittem, h gyárilag ilyen nehéz felrakni a hátlapot a telóra, de az új aksival csak úgy felcsusszant nagyon lazán. megnéztem, és rájöttem, h miért is volt nehéz felrakni a hátlapot. Az ok pedig az, h a régi aksim fel van púposodva, de vagy egy mm-ert. Ez mennyire normális?
Sztem hagyom ezt a másik akksit benne, a héten úgyis jön az új akksi is a telóba, pót aksinak meg jó lesz majd.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz asadasad22 #14310 üzenetére
én sima böngészőn keresztül nyomtam csak a youtube-ot, meg talán az mtube-al. azzal is meg voltam elégedve
-
z0d1AK
nagyúr
válasz asadasad22 #14290 üzenetére
reggel már jó volt, csak akkor nem volt időm.
most nézem, de most megint nem jó| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz asadasad22 #14273 üzenetére
nem jó a link!
valami jó megoldható volna?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Nem tudom miért, de a best profiles az istennek sem akar váltani nekem a beállított időpontban.
6.16-re van beállítva, h kapcsolja a nappali profilt, majd 22.30-kor kellene átkapcsolnia Offline-be, de ezt nem teszi.
ugyan úgy van beállítva, ahogy eddig volt, csak a kettő között történt egy sw frissítés.
Mi lehet a gond?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Nem tom, még, h mivel jobb az újabb frissítés, de elképzelésem szerint felesleges, nem hiszem, hogy bármi újdonságot hozna, amiért megéri frissíteni. Amíg meg nincs hack, addig meg főleg!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz rootkiller #14118 üzenetére
egyelőre nincs, de ha nincs gond, akkor minek újabb?
elég ez egy időre| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz gelencser26 #14089 üzenetére
A házat már hogy ne akarnám használni, nem akarom szétbaszni! késsel próbáltam bele vágni vájatot, de azzal nem nagyon sikerült. Dremel meg nincs nekem, valahogy meg kellene oldani a kireszelését
Chop: Már hogy lenne műanyag? hány telefont láttál már műanyaggal össze csavarozva? Egyébként meg ha letöröm, utána dobhatom ki az előlapot is, és a házat is, mivel nem lehetne utána rendesen össze csavarozni...| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
nah, itt van az E51 bontásra, de az egyik csavar feje eléggé szét van menve
valami ötlet a kicsavarásra?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest